Gość: Asik IP: *.toya.net.pl 08.04.03, 16:18 Muszę się pochwalić: dostałam się na studia za granicą!!! SSSSSSUUUUUUUUPPPPPPPPPPEEER!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Studia IP: *.localdomain / 192.168.0.* 08.04.03, 22:47 Gratyluję. Tym bardziej, że sam nie mam tyle kasy by wyjechać na studia za granicę. I tak ci biedniejsi zawsze zostają na lodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acy Re: Studia IP: 217.97.156.* 09.04.03, 09:31 Gratuluje i zycze dalszych sukcesow :) Pozdro acy Odpowiedz Link Zgłoś
bluestrawberry Gratulacje. 09.04.03, 11:08 Studiuje na jednym z londynskich uniwersytetow i jest naprawde rewelacyjnie. To byla najlepsza decyzja w moim zyciu. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 15:27 ja majac mozliwosci studiowania za granica...( mam kanadyjskie i polskie obuwatelstwo) zostalam w polsce...i nie zaluje..:) ale za to moge sie pochwalic ze zorganizowalam sobie praktyke wakacyjna w konsulacie w kanadzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.04.03, 22:38 Gość portalu: ktosik napisał(a): > ale za to moge sie pochwalic ze zorganizowalam sobie praktyke wakacyjna w > konsulacie w kanadzie > pozdrawiam mozesz zdardzic jak ci sie udalo zorganizowac te praktyke? jestem starsznie ciekawa, bo sama chcialabym tez "popraktykowac", ale w konsulacie franc. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 23:37 ok nie ma problemu...podaj mi prosze twojego maila...opowiem Tobie "historyjke" na priva... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 11.04.03, 10:27 w takim razie czekam: basia.m@gazeta.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś