Gość: pupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:30 Czy po uzyskaniu dyplomu ukonczenia takich studiow pisze to,ze byly konczone trybem wieczorowym??jesli chodzi o zaoczne,to w tej chwili,tak chyba jest..ale wieczorowe?czy tez? Dzieki .pozdraiwam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: studia wieczorowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 19:46 na serio? bo mi się wydaje, ze chyba nie ma tego napisanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: studia wieczorowe IP: *.autocom.pl 26.01.07, 20:12 A mnie się wydaje że musi być, skoro na zaocznych jest to czemu na wieczorowych ma nie być? A i tak to co to zmienia? Aby studia skończyć trzeba posiadać pewien poziom wiedzy i to nie ważne czy mają być to zaoczne, wieczorowe, eksternistyczne, e-lerningowe, czy dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: studia wieczorowe IP: *.chello.pl 26.01.07, 22:04 od mojego rocznika 86-czyli od 2005 jest Odpowiedz Link Zgłoś
upsolvent Re: studia wieczorowe 28.01.07, 00:23 Gość portalu: pupa napisał(a): > Czy po uzyskaniu dyplomu ukonczenia takich studiow pisze to,ze byly konczone > trybem wieczorowym??jesli chodzi o zaoczne,to w tej chwili,tak chyba > jest..ale wieczorowe?czy tez? > Dzieki .pozdraiwam. Weź się najpierw podciągnij z mowy ojczystej, a ewentualnie dopiero potem myśl o podjęciu studiów. Jesteś wart swojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś