Dodaj do ulubionych

Akademia finansów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:51
siema czy ktoś może słyszał o takiej uczelni prywatnej w warszawie jak
akademia finansów jeśli tak prosze o jakieś info czy to dobra szkoła jak
wyglądają zaliczenia może jakieś forum o tej szkole jest wypowiedzi
absolwentów jeśli ktoś ma jakieklowiek info na temat tej uczelni piszcie
Obserwuj wątek
    • upsolvent Re: Akademia finansów 27.01.07, 23:55
      Pewnie kolejna kuźnia bezrobotnych. Może jeszcze mają w swojej ofercie
      "marketing i zarządzanie"?
      • Gość: krakusik Re: Akademia finansów IP: *.uci.agh.edu.pl 28.01.07, 07:29
        Idz na cos inzynierskiego! Moze polaczonego z ekonomia, jesli ta Ciebie
        interesuje, po takich studiach praca gwarantowana! Pzdr.
        • Gość: StudenciK Re: Akademia finansów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:23
          hmm no tak ale ja sie nie nadaje na inżyniera niestety!ale powiedzcie cos wiecej
          o tej szkole system oceniania czy jeż ciężko o wykładowcach może coś albo jakeiś
          forum jeśli jest bo podobno jest jakieś forum ale nie mogę go
          znaleźć?zarządzanie i marketing hmm wydaje mi się że jest
    • Gość: StudenciK Re: Akademia finansów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:59
      więc nikt nie słyszał o tej uczelni
      • Gość: xxx Re: Akademia finansów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:50
        ja słyszałem
        u mnie w banku sporo ludzi kończyło/kończy tę uczelnię. Bardzo sobie chwalą.
        Zeby nie bylo to tę szkołe konczyli/koncza ludzie, ktorzy są na stanowiskach
        kierowniczych.
        • Gość: StudenciK Re: Akademia finansów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:28
          no co ty naprawde ale czy tam trzeba dużo sie uczyć jak wykładowcy przepuszczają
          czy są wredni
          • Gość: słuchacz AF Re: Akademia finansów IP: *.pekao.com.pl 15.02.07, 19:52
            Ja jestem po pierwszym semestrze FiB - koszmarek. To znaczy większość
            przedmiotów to luzik, ale jest taki twór jak Prognozowanie i symulacje i jest
            jeszcze gorszy twór jak prof. B - nie będę przeklinała bo wyrzucą post z forum.
            ten przedmiot masz też na stosunkach międzynarodowych i rachunkowości. Facet
            robi co chce i jak chce. nawet dziekanat nad nim nie panuje. Były skargi ale
            bezskuteczne. Nawet wyników swoich egzaminów nie podaje na stronie szkoły, bo
            by zbytnio odstraszało. Moje gg 10206642

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka