Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:53 muszę iść na jakieś studia zaoczne bo szef mi daje na to kasę czy ł atwo się dostac na socjologie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorge.martinez Re: studia na socjologi 13.03.07, 23:03 Na pewno łatwo ją skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gv Re: studia na socjologi IP: *.euro-net.pl 14.03.07, 05:06 pie..sie kretynie, latwo to pie..c glupoty. juz widze jak zdajesz egzamin ze statystyki, matematyki akademickiej i metodologii... normalnie tacy kretyni z równowagi mnie wyprowadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: studia na socjologi 14.03.07, 18:58 Ze statystyki miałem 5, matematyki akademickiej nie miałem, egzaminu z metod i technik nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: studia na socjologi IP: *.chello.pl 14.03.07, 08:56 Umówmy się - każde studia zaoczne na prywatnej uczelni spełniają dwa warunki: 1) łatwo się dostać 2) łatwo skończyć. Tylko czy potem ma sie naprawdę wyższe wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: studia na socjologi IP: *.tvk.torun.pl 14.03.07, 19:23 dostać się na zaoczne to raczej nie ma problemu, chyba, ze się spóźni i jest wyczerpany limit miejsc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: studia na socjologi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:55 socjologie, przynajmniej ta na uniwerku w systemie dziennym wcale nie tak latwo skonczyc... co do innych "form" nauczania jak zaoczne to niewiele moge powiedziec, poza tym ze zaoczni z socjologii naszej uczelni prezentuja raczej marny poziom... jedno kolokwium potrafia zdac 3 osoby na cala grupe... Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: studia na socjologi 15.03.07, 16:19 >Umówmy się - każde studia zaoczne na prywatnej uczelni spełniają dwa warunki: 1) łatwo się dostać 2) łatwo skończyć. Tylko czy potem ma sie naprawdę wyższe wykształcenie?> a to dopiero głupota...trzymanie się stereotypów to nadal jedna z cech naszego narodu - niestety. Nie kwestionuję łatwości dostania się tylko skończenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: studia na socjologi IP: *.tvk.torun.pl 15.03.07, 19:34 na pewnej wyższej szkole egzam z socjologii wygląda tak, że wykładowcy dają "studentom" pytania parę dni przed egzamem i oni muszą się ich nauczyć na egzam po prostu.... jak dla mnie taką socjologię bardzo łatwo skończyć :D aż sam się dziwi, ze osoby tam się "kształcące" opowiadają, jak tam jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyzwieży Re: studia na socjologi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:08 mój współlokator studiuje socjologię , jest chyba na 3 roku i widziałem go może z 2 razy z książką - nonstop kluby/puby. wtenczas ja rozkminiam na 10tej kawie kolejny i kolejny i kolejny projekt vlsi (elektronika) i ze stresu przed sesja mam zajady na dupie podczas gdy on przeczyta ksiazke o wychowaniu czy innym ultra trudnym temacie i zalicza przedmioty na 4. tylko pytanie na czym taki ktos sie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: studia na socjologi IP: *.chello.pl 15.03.07, 21:25 Pytanie: gdzie studiuje? Kończę socjologię i jakoś tak lekko nie mam. Inna kwestia, że piszesz o "wychowaniu czy innym ultratrudnym temacie" z pewnym lekceważeniem... A to nie do końca tak jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś