wanga1 22.03.07, 12:55 Może przez przypadek ktoś się odezwie? Chciałabym porozmawiać o warunkach bytowych i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatq Re: Dania- Herning Intitute of Business and Techn 18.12.07, 13:34 ja też chętnie byłabym zainteresowana uczelniami w Danii i zyciem polskiego studenta w kraju Andersena Odpowiedz Link Zgłoś
wanga1 Re: Dania- Herning Intitute of Business and Techn 13.01.08, 12:48 Noja córka tam studiuje, więc jestem na bieżąco, pytaj, odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniakowlaska Re: Dania- Herning Intitute of Business and Techn 01.03.08, 17:05 Właśnie zastanawiam się nad wyborem studiów, chodzi mi o studia gdzieś poza Polską, więć skontaktowała się z moimi koleżankami i wyjeżdzam tak jak one. Moje koleżanki wyjechały przez www.studiujwdanii.pl To biuro 4 uczelni z Danii: Aarhus Business College, Design and Business School TEKO, Vejlby Agricultural College, Aarhus Technical College. Studia są bezpłatne, i o to mi chodziło, duży wybór kierunków: projektowanie multimediów, studia programistyczne, kierunki biznesowe, informatyka, elektronika, budownictwo, architektura, chemia, biotechnologie, ekologia, ochrona środowiska, farmerstwo, a nawet projektowanie mody. Na ich stronie jest masa informacji o Danii i o studiowaniu. Pytałam moich koleżanek i wszystko się zgadza, to co piszą na stronie. Zapewniły mnie, że studia na tych uczelniach co oferuje www.studiujwdanii.pl sa bardzo dobre. Ja przygotowuję teraz swoją aplikacje :) Odpowiedz Link Zgłoś