Dodaj do ulubionych

progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska

IP: *.aij.pl 05.05.07, 07:21
Witam
Szukałem na stronie politechniki,po kilku innych forach i nigdzie nie
znalazłem informacji na ten temat :/ czy ktoś może posiada takie dane i mogłby
udostepnic? z gory dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska IP: *.dwtele.pl 05.05.07, 08:41
      na jaki kierunek chcesz wiedziec?
      • Gość: laska Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska IP: 62.233.231.* 05.05.07, 09:08
        Ja też sprawdzałam i nic nie ma na temat progów punktowych na PŚ.Dziwne...
        Prawie na wszystkich uczelniach takie rzeczy można sprawdzić.

Od ilu przyjmowali na inżynierię środowiska???

pozdrawiam
        • Gość: dave Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska IP: *.aij.pl 05.05.07, 10:20
          mnie interesuje:
          elektrotechnika,elektronika i telekomunikacja na elektrycznym i transport
          • Gość: lolek Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:01
            na elektrotechnike bylo chyba 26pkt. niby malo, to z powodu coraz mniejszej
            liczby chetnych. ale przez pierwszy i drugi semestr jest duuzo maty i slabi i
            tak wylatuja
        • Gość: Madzia Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:59
          inzynieria... nie za dużo.... najwyższy pułap był na biotechnologie na wydziale
          chemicznym.... pozatym napisz maturke zchemii np na 75% podstawe i 70%
          rozszerzenie i naprawde spokojnie jestes na wszystkich ty kierunkach: chemia,
          biotechnologia, technologia chemiczna...
          Nie jest się trudno dostac.... gorzej z utrzymaniem... ale i tak jesli będziesz
          przykładac sie do kolokwiów, kartkówek... itd.. to nie będzie problemu:)
          • Gość: gosia Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska IP: *.dwtele.pl 05.05.07, 18:07
            na elektronike i telekomunikacje chyba od 40 czy 50 , na inzynieri srodowiska
            latwo sie jest dostac ja pamietam ze wszystko bylo na stonie podane
    • miss_understood Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska 05.05.07, 19:22
      To szukajcie dokładniej, bo o tym już było!
      Z tego co wiem i pamiętam - najwyższe progi na infie (2005 - 70,5 pkt chyba,
      2006 - 76 pkt), automatyka i robotyka też coś ponad 60 pkt, w ogóle na AEI są
      najwyższe progi, chyba raczej nie schodzą poniżej 60 pkt (?). Budownictwo 2005 -
      55 pkt, 2006 - 63 pkt chyba. No i jeszcze na biotechnologię dość ciężko się
      dostać. Inne kierunki stoją gdzieś w tyle...Pamiętam, że na inżynierię chem. i
      technologię chem. w 2005 roku wymagali tylko 25 pkt. :)
      • miss_understood Re: progi przyjęc w ub. roku Politechnika Śląska 05.05.07, 19:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=43056663&v=2&s=0
        np. w tym wątku było podanych kilka progów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka