ona88 22.06.07, 23:31 Proszę o opinie dotyczące tego kierunku w systemie zaocznym na UAM. Czy są tam języki obce? dużo matematyki? czy warto? a jeśli nie to co polecacie w trybie zaocznym na UAM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: UAM zaoczna administracja IP: *.icpnet.pl 24.06.07, 21:31 jestem na dziennej, co do jezykow, to na zaocznych nie wiem czy w ogole istnieje taka opcja, najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec, ale na dziennym mielismy fakultatywnie, tj. mozna sie zdeklarowac i chodzic, albo nie deklarowac no i w kazdej chwili mozna sie wypisac <np. przed zaliczeniem:)> zajecie jak dla mnie nudne jak flaki z olejem, wiec po pol roku zrezygnowalam z tego co sie orientuje to juz nikt na jezyk nie chodzi a byly do wyboru angielski i niemiecki; matematyki zero, no chyba ze podciagnac pod nia statystyke, chociaz na zaliczeniu mozna korzystac z kalkulatora:). No a czy warto to juz zalezy czy to jest to co Cie interesuje, jak bym miala jeszcze raz wybierac to poszlabym na prawo, przedmioty mniej wiecej te same, mniej egzaminow no i jednostopniowe... Odpowiedz Link Zgłoś