03.07.07, 18:43
Co myslicie o CM na UJ?? ja slyszalam ,ze tam klada nacisk glownie na teorie,
a nie na praktyke. i ogolnie, jak wam sie podoba.zastanawiam sie czy tam
skladac papiery i chce wiedziec cos wiecej ;)
Obserwuj wątek
    • d-st CMUJ - WYNIKI 09.07.07, 17:25
      www.cm-uj.krakow.pl/wyniki/index1.php
    • d-st Re: CM UJ 09.07.07, 17:28
      www.cm-uj.krakow.pl/wyniki/index1.php - lek
      www.cm-uj.krakow.pl/wyniki/index2.php - stoma
      • aniazacha Re: CM UJ 09.07.07, 17:38
        w sumie 257 to w porównaniu do różnicy do Wrocławia czy Wawy to nie jest aż taką
        straszną przbitką
        • d-st Re: CM UJ 09.07.07, 17:40
          no w tym roku tak - ale rok temu jak ktos by zobaczyl taki prog to chyba by sie
          przewrocil;]
    • krystia_n do d_st i aniazaha 10.07.07, 00:39
      Kurczę, czy wy zjedliście wszystkie rozumy, że tak wypowiadacie się
      autorytatywnie na każdy temat? Czy myślicie, że jeżeli jesteście po I roku
      macie prawo tak "dyscyplinować" ludzi na naszym forum???
      Szczególnie ten d_st jest nieznośny. Ochrzania ludzi o zakładanie wątków,
      krytykuje wypowiedzi. W każdym wątku jesteście expertami. Rany boskie, nie
      można już tego czytać:(
      • aniazacha Re: do d_st i aniazaha 10.07.07, 08:45
        w tym sęk krystianie, że pisałam o tym, że żadnymi ekspertami nie jesteśmy, by
        komuś oceniać, czy ma sznase się dostać, gdy jest przed nim czterystaileś osób.
        Na tym forum nie ma ekspertów a jedynie bałagan
        Każdy rok jak widać zaskakuje nas progami

ps jestem aniazacha a nie aniazaha

i nie wiem skąd taka Twoja reakcja, że my tu rządzimy? Brakuje tutaj moderatora,
        co by przenosił powtarzające się pytania do jednego wątku albo je po prostu
        usuwał. Tak jest na normalnych forach
    • phelerphant Re: CM UJ 10.07.07, 16:07
      Jestem po I roku na tej uczelni. Jak macie jakieś pytania to pytajcie ;) Co do
      tego nacisku... no cóż zajęć praktycznych na I czy II roku wszędzie jest mało.
      Później to już się zmienia, bo pojawiają się przedmioty, które wręcz wymagają
      ćwiczeń w szpitalach (klinikach).
      • trisomia21 Re: CM UJ 10.07.07, 16:33
        Skoro sam chcesz:)
        Ile osób odpadło po 1 roku??????????????
        Czy naprawdę panuje tam taka niemiła atmosfera????????????????
        • phelerphant Re: CM UJ 10.07.07, 18:55
          To ile odpadnie tego roku będzie wiadomo pod koniec września ;-)
          Co do drugiego pytania... mit! Wszystko zależy od ludzi, których będziesz mieć
          w grupie. No ale ponoć od teraz grup ma nie być... Wiadomo, czasem natrafi sie
          na jakiegoś nadąsanego studenta, który może nieźle denerwować. No ale tacy są
          wszędzie. Ogólnie atmosfera jak najbardziej zdrowa :-)
          • trisomia21 Re: CM UJ 12.07.07, 21:15
            Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda sprawa z angielskim ( czy są jakieś
            egzaminy)?????????????
            • phelerphant Re: CM UJ 13.07.07, 18:00
              Nie wiem za bardzo o co Ci chodziło z tym angielskim, czy piszesz o egzaminie
              wstępnym czy egzaminie na zakończenie zajęć. Jeżeli chodzi o to I to oczywiście
              czegoś takiego nie ma, określasz poziom języka w deklaracji, tyle że to później
              nijak się ma do stanu faktycznego. Prowadzący zajęcia robi na wstępie (lub nie)
              test sprawdzający wasz poziom języka, który nie jest na ocenę. Dzięki temu
              sprawdzi na jakim etapie znajomości angielskiego jest grupa i odpowiednio
              dobierze czytanki, kserówki etc. do waszego poziomu. Na zakończenie kursu
              (dopiero na wyższym roku) odbywa sie egzamin z angielskiego, o ile średnia ocen
              końcowych z poszczególnych lat jest mniejsza niż 4,5. :)
              • trisomia21 Re: CM UJ 14.07.07, 19:37
                Mistrzu jeszcze jedno:)
                Czy na CM angielski też jest tylko przez 2 pierwsze lata a łacina tylko na 1 i
                ile godzin angielskiego wypada w tygodniu??????????
                • phelerphant Re: CM UJ 15.07.07, 16:05
                  Angielski jest przez 4 lata, łacina tylko na I roku, o ile nie miało się jej w
                  liceum. W tygodniu są 2 godz angielskiego co jest równoważne z 1 zajęciami w
                  tygodniu.
                  • trisomia21 Re: CM UJ 15.07.07, 19:22
                    Przez 4 semestry czy 4 lata?????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka