czekobaton Poszukuję współlokatorek SZCZECIN 17.06.10, 13:16 Jestem aktualnie studentką pierwszego roku kierunku lekarskiego na PAMie(mam 21 lat) i szukam jednej lub dwóch dziewczyn do wynajęcia razem mieszkania od lipca (lub 10 lipca), sierpnia(lub 10 sierpnia), września (również mógłby być 10 września)-do ustalenia. Znalezienie mieszkania nie sprawia mi problemu(zajmie to dosłownie pare dni- jestem juz podczas poszukiwań, mam upatrzonych pare ofert, jednak wolałabym decydować o mieszkaniu z przyszłymi współlokatorkami, a wiadomo też, ze oferty szybko wygasają) Osobiście nie palę, jednak nie przeszkadzają mi osoby palące. Szukam mieszkania w centrum i na Pomorzanach Jesli jesteś zainteresowana, pisz :) moj nr gg: 2011035 pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
vea1985 Re: OGŁOSZENIA DROBNE ;) 14.05.11, 15:48 Witajcie, Mam do odsprzedania ponad 50 skserowanych artykułów na temat aktywności fizycznej, aktywności fizycznej jako takiej jak również związanej z różnymi zagadnieniami jak: choroby serca, układu krążenia, otyłość, a wiek podeszły itp Z gazet: Medycyna Sportowa, Nowa Medycyna, Jama, Rehabilitacja Medyczna, Nauki Społeczne i Medycyna Medycyna po dyplomie i tym podobne. Moja siostra spędziła wiele miesięcy na zebranie między innymi tego materiału do swojej pracy magisterskiej, teraz juz tego nie potrzebuje więc może komuś innemu przyda się do pisania pracy mgr. W razie pytań: malgorzata.skiba@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vea1985 materiały związane z aktywnością fizyczną 14.05.11, 16:04 Witajcie, Mam do odsprzedania ponad 50 skserowanych artykułów na temat aktywności fizycznej, aktywności fizycznej jako takiej jak również związanej z różnymi zagadnieniami jak: choroby serca, układu krążenia, otyłość, a wiek podeszły itp Z gazet: Medycyna Sportowa, Nowa Medycyna, Jama, Rehabilitacja Medyczna, Nauki Społeczne i Medycyna Medycyna po dyplomie i tym podobne. Moja siostra spędziła wiele miesięcy na zebranie między innymi tego materiału do swojej pracy magisterskiej, teraz juz tego nie potrzebuje więc może komuś innemu przyda się do pisania pracy mgr. W razie pytań: malgorzata.skiba@wp.pl Pozdrawiam ykuły Odpowiedz Link Zgłoś
monis505 Re: OGŁOSZENIA DROBNE ;) 05.08.13, 20:50 Anatomia na CD : anatomia w 3d , testy , egzaminy z poprzednich lat , zdjecia preparatow z muzeum , atlas sinelnikov , anatomia pytania egz , sprawdziany , uwagi kliniczne , calosc materiau , opracowanie czaszki i doly czaszki , miesnie, onotgenza wyjascia nerowo , otowry , skroty , spis struktor , uwagi kliniczne ,KSIĄZKA WOJTOWICZA - ANATOMIA Papier: testy z kolokwiow i egzaminow z poprzednich lat , skrypt pytan egz , opracowanie pytan i cwiczen na zajecia , Biologia: atlas buczkowej ,testy egzaminów , oblence , obrazki pasozytow , parazyty , pierowatniaki opracowania cykli , pomoce z biologii , stawnogowi , roslinki zdiecia i opisy , wyklady, opracowanie pojec i calosci , parazytologia skrypt i tabele , pasozyty czasowe , stawnonogi , zestawienie parazytologii , paraztylogia buczek, Chemia : CD notatki z wykladow , dodatkowe wiadomosci , testy , notatki , opracowanie dzialow , chemia przedterminowe zagadanienia , chemia kolokwiow , tabele , ksero książki Pasternak Historia medycyny : notatki , pomoce , skrypt , notatki z wykladow , tematy na egz , pytania z opracowaniem , Łacina : cd recepty material , kolowia odmiana ,slownictwo do rozponania , stany zapalne ,przykladowe egzaminy, książka ksero Pierwsza pomoc: kolokwium , prezentacje Angielski: Ksiazka i ksero- English in Medicine Ciecierska, opracowanie egzaminu ustnego , The Language of Medicine in English - ksero wybranych zagadnien potrzebnych na cwiczenia Filozofia: notatki monia741@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
guzmar Re: OGŁOSZENIA DROBNE ;) 13.11.13, 12:45 Witam:) Jestem zainteresowana kupnem w dobrej cenie, książki Podstawy anatomii człowieka Z. Wójtowicz- używanej w dobrym stanie. Proszę o kontakt: guzmar@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
dysertacja-doktorska Re: OGŁOSZENIA DROBNE ;) 07.09.16, 13:10 Nasza oferta skierowana jest do szerokiego grona odbiorców w tym: pracowników nauki, instytucji edukacyjnych, biznesu, studentów, specjalistów, lekarzy i innych osób związanych z branżą medyczną. Działając od 9 lat w międzynarodowym gronie naukowym oraz posiadając zaplecze w postaci pracowników akademickich oferujemy usługi edukacyjno - redaktorskie oraz informacyjno - konsultingowe dla osób szukających NAUKOWEJ INFORMACJI MEDYCZNEJ. W ofercie proponowanych usług związanych z medycyną znajdą Państwo: • analizy desk research, • analizy i monitoring prasy i internetu, • zestawienia bibliograficzne do publikacji naukowych, • edycja i korekta artykułów naukowych, • korekta językowa (j. angielski, polski), • analiza statystyczna, • opracowywanie wyników badań naukowych, • opisywanie metodologii badania, • interpretacja analizy statystycznej, • tłumaczenia medyczne z dowolnego języka na język angielski oraz z j. angielskiego na j. polski, • nasz zespół wyszukuje i dostarcza również materiały do prac naukowych, www.inspiracje-medyczne.eu Odpowiedz Link Zgłoś
dysertacja-doktorska Re: OGŁOSZENIA DROBNE ;) 28.09.16, 16:32 www.publikacje-naukowe.eu Odpowiedz Link Zgłoś
email33-33 Re: OGŁOSZENIA DROBNE ;) 05.10.17, 20:06 kupię wszytkie materiały książki na 1 rok medycyny w katowicach mój adres email33-33@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
email33-33 Re: OGŁOSZENIA DROBNE ;) 05.10.17, 20:31 kupię materiały książki na 1 rok medycyny w katowicach email33-33@o2.pl lub tel 509 157 89 Odpowiedz Link Zgłoś