ma_rk 23.07.07, 11:39 Czy dostanie się ją od razu po złożeniu dokumentów? i w jakiej postaci tzn. w postaci jakiegoś loginu na na konto czy coś ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha_lbn Re: Elektroniczna legitymacja studencka 23.07.07, 20:38 Dzisiaj składałam dokumenty i nic takiego nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: Elektroniczna legitymacja studencka 23.07.07, 21:25 Oj... ja za bardzo nie rozumiem o co Wam chodzi :/ Na stronie KULu istnieje cos takiego jak ekul, tam jest m.in. forum czy elektroniczny index.. Ale nie wiem czy o to Wam chodzi? Bo jeśli tak to tam będziecie mogli się zarejestrowac dopiero w październiku, jak dostaniecie legitymacje, bo potzrebny jest jej nr :) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Elektroniczna legitymacja studencka 24.07.07, 21:31 gaadzik, masz racje, bo to chyba to Odpowiedz Link Zgłoś
mag-dusia-87 Re: Elektroniczna legitymacja studencka 25.07.07, 10:04 Od 2 semestru ubiegłego roku Akademia Świętokrzyska wprowadziła legitymacje elektroniczne, są podobne do dowodu:) Być może KUL również coś takiego wprowadza i na kontach tegorocznych kandydatów pojawiły się już jakieś informacje, aby dodali zdjęcie itd...? Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: Elektroniczna legitymacja studencka 25.07.07, 11:34 Tak będzie coś takiego. Słyszałem, że w październiku 1 rok dostanie już nowe wypasiaste legitymacje, a my będziemy sobie w trakcie wymieniac :) Odpowiedz Link Zgłoś