ma_rk 24.07.07, 21:42 Kiedy można się spodziewać jakieś adnotacji, bądź informacji na koncie, iż dokumenty zostały złożone, po złożeniu dokumentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napoleon1234 Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 25.07.07, 01:48 ja miałam chyba tego samego dnia,tam gdzie pojawiała się informacja o wyniku rekrutacji :-) dosłownie mam napisane: 'Zarejestrowano potwierdzenie podjęcia studiów.' pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 26.07.07, 18:48 dziwne, nic u mnie nie pisze, ile już można czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 09:42 napoleon1234, a gdzie dokładnie jest to napisane? Czy kos ma podobny przypadek, bo trochę jestem zaniepokojony Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 09:56 u mnie też nic nie pisze :( ale pewnie zadzwonie dziś do dziekanatu i zapytam czy otrzymali moje dokumenty bo wysyłałam pocztą we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
napoleon1234 Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 11:48 ja mam to napisane w (piszę z pamięci) Rekrutacja-> Wybrane -> (kierunek na który się dostałeś) -> szczegóły. Na samym dole. Może macie po prostu dużo ludzi na wydziale, bo sekretariat MISH chyba nie ma za dużo pracy ;-) Czekajcie cierpliwie :-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 12:32 Dokładnie, duzo pracy nie mają :) ciekawe ile osob już potwierdziło :) ja wczoraj zanioslem dokumenty, chwile porozmawialem, wrocilem do domu i juz mialem potwierdzenie na koncie. ale nie wymagajcie od biednych pań np z wydzialu prawa ze zrobia to rownie blyskawicznie. na mishu jest 20 osob, na samym prawie 10 razy tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 12:38 vierundvierzig i napoleon1234 joke ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 12:40 Tzn joke z czym? ze mish czy że juz mamy potwierdzenia na koncie? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 12:42 odnośnie potwierdzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 12:41 więc właśnie dzwoniłam do dziekanatu, mieli moje dokumenty i przy mnie bardzo miła pani je potwierdzała i mówiła co robi - przez tel oczywiście. więc przy okazji zapytałam o te potwierdzenia, powiedziała, że nie wie czy coś takiego jest. no ale skoro ona mi potwierdziła to powiedziała, żebym sprawdziła na swoim koncie - i co nie mam do tej pory żadnego potwierdzenia. więc wydaje mi się, że nie ma żadnego problemu. jeżeli zanosiłeś/ aś dokumenty osobiście to na pewno zostały potwierdzone. a jeżeli wysłałeś/aś pocztą to ów pani powiedziała, że jak ktoś ma watpliwości to żeby zadzwonić a ona postara się pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleon1234 Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 12:42 Sama prawda, z wyjątkiem jednego: w tym roku na MISH przyjęli 30 osób ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 12:46 właśnie się też dowiedziałem że żadnego potwierdzenia niema Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:02 No co ja Wam zrobię skoro naprawdę mam to potwierdzenie :) Widocznie nie jest to ważne więc sie przestańcie przejmować. A w zeszłym roku z prawa też dostałem takie samo potwierdzenie - i do tej pory widnieje ono na moim koncie :) Aż mnie w końcu skreślą :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:00 napoleon1234 napisała: > Sama prawda, z wyjątkiem jednego: w tym roku na MISH przyjęli 30 osób ;-) Zostanie 20 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:06 czy w takim razie wychodzi, że żadnego potwierdzenia niema odnośnie przyjęcia dokumentów tylko szkoda, że vierundvierzig i napoleon1234 żartowali sobie, bo ty było naprawdę niepotrzebne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleon1234 Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:08 vierundvierzig i napoleon1234 nie żartowali sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleon1234 Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:07 masz na myśli to, że te +10 osób nie potwierdzi? czy wypadnie po drodze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:09 napoleon1234, a jak byś chciał żeby te +10 osób potwierdzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
napoleon1234 Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:11 ma_rk napisał: > napoleon1234, a jak byś chciał żeby te +10 osób potwierdzi ? btw. chciał!A! :-) za bardzo nie wiem ocb ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:14 po prostu nepoleonka mogła byś niewprowadzań w błąd ludzi to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:17 to że niema żadnego potwierdzenia odnośnie złożenia dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś
napoleon1234 Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:22 nie twierdzę, że MUSI być, a skoro ja mam to przecież miałam prawo tak uważać, nie sądzisz? :-) skoro koleżanka wyżej dzwoniła i się dowiedziała, że nie ma (albo nie musi być ;-]), to znaczy, że możesz się już tym nie przejmować, a także nie traktować mnie jak kogoś, kto cytuję: 'wprowadza w błąd' :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 13:44 nie ma sensu się sprzeczać!! najlepszym rozwiązaniem tak jak pisałam jest zadzwonienie na wybrany wydział i zapytanie się o potwierdzenie :) koniec kropka, to nic trudnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 14:18 napoleonka ja cie nie traktuje jako 'wprowadza w błąd' tylko myślałem, że żartowałaś, dobra temat zamknięty Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 14:21 Może koledze ma_rk print screena zrobić? Jak na przyszłego prawnika to jakoś ciężko łapiemy pewne fakty. Causa finita. Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 14:22 Nie potwierdzi :) Po ubiegłorocznych doświadczeniach przyjęli te 10 osob więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zarzyczkaa Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 27.07.07, 17:00 Ja moge potwierdzić, że to żaden joke, bo u mnie na koncie też widnieje informacja, cytuję: "Zarejestrowano potwierdzenie podjęcia studiów." Ale Ci, u których tego nie widać niech sie nie stresują, wszytsko będzie dobrze, takie opóźnienia mają prawo się zdarzyć przy takiej liczbie osób. Ja to miałam panike jak tydzień po rejestracji zorientowałam się, że inni mają potwierdzenie rejestracji a ja nie! Ale telefon na KUL rozwiał wszelkie wątpliwości, więc jeśli ktoś naprawdę przez ten brak potwierdzenia przyjęcia dokumentów ma koszmary nocne, polecam tel do dziekanatu. A dlaczego od razu podejrzewać żart jeśli jedni mają a drudzy nie? przecież takie rzeczy się zdarzają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rk Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 30.07.07, 12:39 jeżeli kogoś uraziłem, to przepraszam(nerwy) Odpowiedz Link Zgłoś
anarii Re: Dokumenty, a potwierdzenie? 30.07.07, 14:22 a tak już z ciekawości zapytam...masz już to potwierdzenie|? :) Odpowiedz Link Zgłoś