Dodaj do ulubionych

Uni Łódź.... wf

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 15:57
orientujecie się jak to konkretnie wygląda?
Obserwuj wątek
    • Gość: malia Re: Uni Łódź.... wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:07
      ekhem...no niezbyt fajnie :/ trzeba cały czas ćwiczyć :/ inaczej nie zaliczysz
      :/ nie ma zmiłuj :/
      • Gość: mała Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 16:11
        a wie ktoś może jakie zajęcia są do wyboru?
        • Gość: ... Re: Uni Łódź.... wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:22
          nie ma żadnego wyboru :/
          • Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:17
            czyli wf wyglada tak jak w liceum (idziemy na sale i cwiczymy dwutakty?? o
            nieeeee, ktory to juz rok tej męczarni... :/
            • Gość: bartek Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 17:23
              ja studiuje na uj, i tam każdy wybiera sobie określaną sekcję? w Łodzi nie macie
              takich możliwości...? basen, aerobik, siłownia czy sporty na sali itd. ??
    • Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:32
      coz, chyba bedziemy musieli zacisnac zeby...ale nie ma zadnych zalczen na ocene,
      itp? czy jest ocena z wf? jesli tak, to moze zle rzutowac na srednia. ble
      • Gość: zanecik Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 17:37
        szukałam na stronie Uniwerku... ale tu nic nie ma.
        • Gość: znawca Re: Uni Łódź.... wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:40
          Nie martwcie sie jest spoko :D wystarczy sie zapisac do ktorejs sekcji i juz!
        • Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:41
          ja tez nic nie moge znalezc..a wf od zawsze byl moim utrapieniem/ grunt, ze to
          tylko 2semestry (na niektorych uczelniach jest bardziej ekstremalnie;p
          • Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:42
            aaa jakie są sekcje? jest cos poza siatkówka i basenem?
            • Gość: zanecik Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 17:55
              mam :) jest basen, tenis stowlowy, siatkowka, koszykowka, sztuki walki,
              gimnastyka-jakas-tam, fitnes (dla pan), silownia (dla panow)
              • Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:58
                hehe,ale dlaczego silownia jest tylko dlapanow?;p w takim razie ja się spróbuje
                wbić na tenis stolowy albo gimanstyke-jakas-tam :)
                • Gość: gienio Re: Uni Łódź.... wf IP: *.astral.lodz.pl 01.08.07, 21:43
                  hehe,ale dlaczego silownia jest tylko dlapanow ?

akurat jest przeciez druga silownia bo laski na hantle kradna :D u dziewczyn to
                  sie fitness nazywa :D generalnie panie z fitnessu leza na korytarzu i nas
                  podgladaja (a podobno tylko faceci mysla tylko o jedyn :D) bo silka jest za
                  przeszklona sciana .
    • Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 18:13
      znalazlam jeszcze turystyke i rekreacje (czyzby bylo to cos dla studentow tego
      kierunku? bo jesli nie to na pewno jest to najprzyjemniejsza forma wf ;p a poza
      tym cwiczenia muz- ruchowe. a ta gimnastyka to gimnastyka zdrowotna- nono cos
      dla moich starych, beidnych kosci w sam raz;p
      • Gość: zanecik Re: Uni Łódź.... wf IP: 212.2.101.* 01.08.07, 18:43
        dobrze, że ocena z wf nie jest wliczana do średniej :)
        • Gość: liroy Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:52
          Tak naprawdę to oni sami Was przydzielają, a nie, że wy sobie wybierzecie :/
          dlatego też wziąłem sobie zwolnienie w drugim semestrze
          • Gość: g Re: Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.astral.lodz.pl 02.08.07, 08:57
            Gość portalu: liroy napisał(a):
            Tak naprawdę to oni sami Was przydzielają, a nie, że wy sobie wybierzecie :/

shit happens zabraklo dla ciebie miejsca w danej sekcji to cie nie wzieli .
          • Gość: karnista Re: Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:02
            Hej :)
            Ja studiuję w Łodzi, wf miałam co prawda kilka lat temu, ale do tej pory nic się nie zmieniło. Owszem, wybieracie sobie sami na co chcecie chodzić i w 90% jest to brane pod uwagę, jeśli nie mają miejsc, to przydzielają was na co innego ;-)
            Generalnie spoko,
            Liroy a ty się tak nie ciesz, bo ci ze zwolnieniem chodzą też na wf i to gorszy :D na jakąś gimnastykę korekcyjną czy coś, bo też tak kombinowałam i jak pan mi powiedział, że będę chodziła na te zajęcia zdrowotne, to dałam sobie spokój ze zwolnieniem i wolałam chodzić normalnie. Moje koleżanki chodziły i bardzo narzekały :/
            • Gość: bobek Re: Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:01
              na UL wybiera sie sekcje jaka sie chce! i chodzi sie tylko by miec obecnosc ! nie gnoja cie tak jak na wykldach i cwiczeniach :D ej a na zaocznych wf nie ma ??
    • Gość: miharu Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 02.08.07, 11:11
      Ja mam nieco inne pytanie. Czy na UŁ na studiach mgr uzupełniających też jest
      WF?
      • Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 02.08.07, 11:41
        a na ktora sekcje jest najmniej chcetnych? na gimanstyke zdrowotna, moze? jasie
        tylko tam chyba nadaje, dlatego chce wiedziec ;p
        • Gość: :) Re: Uni Łódź.... wf IP: *.euro-net.pl 02.08.07, 13:25
          Wybór w dyscyplinach jest ,trzeba to tylko szybko załatwić bo chętnych nie
          brakuje ;].
          Jak dla mnie dwa semestry to stanowczo za mało !!:( Jak się uda ,doczepię się w
          tym roku do pierwszoroczniaków !;-)
          • summerlove Re: Uni Łódź.... wf 02.08.07, 18:59
            Ale w jaki sposób to 'szybko załatwić"??
            • Gość: dressss Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 02.08.07, 22:30
              zapisy są w październiku czy trzeba isc wcześniej? Mi siłka pasuje, nie będzie
              kombinowania
              • Gość: :) Re: Uni Łódź.... wf IP: *.euro-net.pl 02.08.07, 23:51
                Po inauguracji w zeszłym roku w dziekanacie odbierało się karteczki z hasłem i
                loginem ,tak aby móc zalogować się do usos-u ;).
                Zapisy na w-f były od ktoregoś dtam października ,przez internet właśnie,a kto
                tego tak nie zrobi ,musi jeżdzić później i załatwiać na miejscu.
                Tak przynajmniej było !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka