Gość: zanecik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 15:57 orientujecie się jak to konkretnie wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malia Re: Uni Łódź.... wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:07 ekhem...no niezbyt fajnie :/ trzeba cały czas ćwiczyć :/ inaczej nie zaliczysz :/ nie ma zmiłuj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 16:11 a wie ktoś może jakie zajęcia są do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Uni Łódź.... wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:22 nie ma żadnego wyboru :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:17 czyli wf wyglada tak jak w liceum (idziemy na sale i cwiczymy dwutakty?? o nieeeee, ktory to juz rok tej męczarni... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 17:23 ja studiuje na uj, i tam każdy wybiera sobie określaną sekcję? w Łodzi nie macie takich możliwości...? basen, aerobik, siłownia czy sporty na sali itd. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:32 coz, chyba bedziemy musieli zacisnac zeby...ale nie ma zadnych zalczen na ocene, itp? czy jest ocena z wf? jesli tak, to moze zle rzutowac na srednia. ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanecik Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 17:37 szukałam na stronie Uniwerku... ale tu nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Uni Łódź.... wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:40 Nie martwcie sie jest spoko :D wystarczy sie zapisac do ktorejs sekcji i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:41 ja tez nic nie moge znalezc..a wf od zawsze byl moim utrapieniem/ grunt, ze to tylko 2semestry (na niektorych uczelniach jest bardziej ekstremalnie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:42 aaa jakie są sekcje? jest cos poza siatkówka i basenem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanecik Re: Uni Łódź.... wf IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.07, 17:55 mam :) jest basen, tenis stowlowy, siatkowka, koszykowka, sztuki walki, gimnastyka-jakas-tam, fitnes (dla pan), silownia (dla panow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 17:58 hehe,ale dlaczego silownia jest tylko dlapanow?;p w takim razie ja się spróbuje wbić na tenis stolowy albo gimanstyke-jakas-tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Uni Łódź.... wf IP: *.astral.lodz.pl 01.08.07, 21:43 hehe,ale dlaczego silownia jest tylko dlapanow ? akurat jest przeciez druga silownia bo laski na hantle kradna :D u dziewczyn to sie fitness nazywa :D generalnie panie z fitnessu leza na korytarzu i nas podgladaja (a podobno tylko faceci mysla tylko o jedyn :D) bo silka jest za przeszklona sciana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 01.08.07, 18:13 znalazlam jeszcze turystyke i rekreacje (czyzby bylo to cos dla studentow tego kierunku? bo jesli nie to na pewno jest to najprzyjemniejsza forma wf ;p a poza tym cwiczenia muz- ruchowe. a ta gimnastyka to gimnastyka zdrowotna- nono cos dla moich starych, beidnych kosci w sam raz;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanecik Re: Uni Łódź.... wf IP: 212.2.101.* 01.08.07, 18:43 dobrze, że ocena z wf nie jest wliczana do średniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liroy Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:52 Tak naprawdę to oni sami Was przydzielają, a nie, że wy sobie wybierzecie :/ dlatego też wziąłem sobie zwolnienie w drugim semestrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.astral.lodz.pl 02.08.07, 08:57 Gość portalu: liroy napisał(a): Tak naprawdę to oni sami Was przydzielają, a nie, że wy sobie wybierzecie :/ shit happens zabraklo dla ciebie miejsca w danej sekcji to cie nie wzieli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnista Re: Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:02 Hej :) Ja studiuję w Łodzi, wf miałam co prawda kilka lat temu, ale do tej pory nic się nie zmieniło. Owszem, wybieracie sobie sami na co chcecie chodzić i w 90% jest to brane pod uwagę, jeśli nie mają miejsc, to przydzielają was na co innego ;-) Generalnie spoko, Liroy a ty się tak nie ciesz, bo ci ze zwolnieniem chodzą też na wf i to gorszy :D na jakąś gimnastykę korekcyjną czy coś, bo też tak kombinowałam i jak pan mi powiedział, że będę chodziła na te zajęcia zdrowotne, to dałam sobie spokój ze zwolnieniem i wolałam chodzić normalnie. Moje koleżanki chodziły i bardzo narzekały :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Ludzie! Nie wierzcie stronce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:01 na UL wybiera sie sekcje jaka sie chce! i chodzi sie tylko by miec obecnosc ! nie gnoja cie tak jak na wykldach i cwiczeniach :D ej a na zaocznych wf nie ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miharu Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 02.08.07, 11:11 Ja mam nieco inne pytanie. Czy na UŁ na studiach mgr uzupełniających też jest WF? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa1234 Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 02.08.07, 11:41 a na ktora sekcje jest najmniej chcetnych? na gimanstyke zdrowotna, moze? jasie tylko tam chyba nadaje, dlatego chce wiedziec ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Uni Łódź.... wf IP: *.euro-net.pl 02.08.07, 13:25 Wybór w dyscyplinach jest ,trzeba to tylko szybko załatwić bo chętnych nie brakuje ;]. Jak dla mnie dwa semestry to stanowczo za mało !!:( Jak się uda ,doczepię się w tym roku do pierwszoroczniaków !;-) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Uni Łódź.... wf 02.08.07, 18:59 Ale w jaki sposób to 'szybko załatwić"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dressss Re: Uni Łódź.... wf IP: *.toya.net.pl 02.08.07, 22:30 zapisy są w październiku czy trzeba isc wcześniej? Mi siłka pasuje, nie będzie kombinowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Uni Łódź.... wf IP: *.euro-net.pl 02.08.07, 23:51 Po inauguracji w zeszłym roku w dziekanacie odbierało się karteczki z hasłem i loginem ,tak aby móc zalogować się do usos-u ;). Zapisy na w-f były od ktoregoś dtam października ,przez internet właśnie,a kto tego tak nie zrobi ,musi jeżdzić później i załatwiać na miejscu. Tak przynajmniej było ! Odpowiedz Link Zgłoś