Gość: ell IP: 213.17.236.* 26.06.03, 16:26 moze ktos z Was orientuje sie, czy juz sa wyniki egzaminu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orkel Re: socjologia UMK IP: *.iweb.pl 27.06.03, 12:13 Są na drzwich pokoju bodaj 115. I nawet się dostałem. Ale nie wiem czy skorzystam, bo mam do wyboru jeszcze politologię i stosunki międzynarodowe - wszystko na UMK. CO RADZICIE drodzy Forumowicze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: socjologia UMK IP: siatka:* / 192.168.0.* 27.06.03, 17:35 A zdawałeś egzamin? Jeśli tak to ile masz pkt? Ech gdybym miała tak do wyboru... ech ech to tylko stosunki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: socjologia UMK IP: 213.17.236.* 27.06.03, 14:14 ja jeszcze nie wiem, gdzie sie dostalam, wciaz czekam na wyniki z uw (ponoc na te socjologie na umk dostalam sie, ale to jeszcze nie potwierdzone) na Twoim miejscu od razu odrzuciłabym politologię i zastanowila sie nad stosunkami lub socjologia - tak naprawde wybor powinien zalezec od Twoich zainteresowan (bo trudno powiedziec po ktorym kierunku masz wieksze szanse na prace) Odpowiedz Link Zgłoś