Gość: zielonanarzuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:40 hej:) ide na ten właśnie kiierunek na UŁ na wydziała Ekonomiczno Socjologiczny;) słyszeliście cos o tym??:)jak z pracą później?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hh Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:17 dostalem sie na to ale zrezygnowalem na rzecz inzynieri srodowiska. uwarzam ze gp to beznadzieja i bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankieta Re: gospodarka przestrzenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:59 ja ide na GP ale na ekonomiczną do Krakowa...rzeczywiscie inzynieria srodowiska jest o wiele,wiele lepsza :P i gwarantuje prace:P:P:P:P:P ehhh:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: gospodarka przestrzenna IP: *.chello.pl 02.08.07, 22:55 Żaden kierunek pracy nie gwarantuje. A w przypadku IŚ b. wiele zależy od specjalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuu Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 08:59 uu to cieniutko;/ a ja no ide;/ a ma ktos jakiegos znajomego po GP?? co robi?? gdzie pracuje??;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itaP1605 Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:40 No ja tez ide na gospodarke przestrzenna do Łodzi wiec może się spotkamy gdziesw murach wydziału ekonomiczno-socjologicznego:)) troche czytalam o tym kierunku i mysle ze jesli sie chce to prace sie znajdzie:)) ponadto od wielu osob slyszalam ze jest ciekawy i warto:) zobaczymy jak to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhyt Re: gospodarka przestrzenna IP: *.range86-138.btcentralplus.com 08.08.07, 19:16 a mysliscie za na gospodarce przestrzennej konieczny jest laptop czy wystarczy zwykły komputer w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itaP1605 Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:28 A co za roznica czy laptop czyzwykly komputer???:) ja mysle ze komp to sie napewno przyda bo podobno wykonuje sie jakies rysunki, projekty zabudowanczy cos takiego... ale ja tez mam wszystko przed soba:))jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś