Dodaj do ulubionych

gospodarka przestrzenna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:40
hej:) ide na ten właśnie kiierunek na UŁ na wydziała Ekonomiczno
Socjologiczny;) słyszeliście cos o tym??:)jak z pracą później??
Obserwuj wątek
    • Gość: hh Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:17
      dostalem sie na to ale zrezygnowalem na rzecz inzynieri srodowiska. uwarzam ze
      gp to beznadzieja i bezrobocie.
      • Gość: ankieta Re: gospodarka przestrzenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:59
        ja ide na GP ale na ekonomiczną do Krakowa...rzeczywiscie inzynieria srodowiska
        jest o wiele,wiele lepsza :P i gwarantuje prace:P:P:P:P:P
        ehhh:/
        • Gość: qwerty Re: gospodarka przestrzenna IP: *.chello.pl 02.08.07, 22:55
          Żaden kierunek pracy nie gwarantuje. A w przypadku IŚ b. wiele zależy od
          specjalności.
    • Gość: uuuuu Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 08:59
      uu to cieniutko;/ a ja no ide;/ a ma ktos jakiegos znajomego po GP?? co robi??
      gdzie pracuje??;/
      • Gość: itaP1605 Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:40
        No ja tez ide na gospodarke przestrzenna do Łodzi wiec może się spotkamy gdziesw
        murach wydziału ekonomiczno-socjologicznego:)) troche czytalam o tym kierunku i
        mysle ze jesli sie chce to prace sie znajdzie:)) ponadto od wielu osob slyszalam
        ze jest ciekawy i warto:) zobaczymy jak to bedzie...
    • Gość: dhyt Re: gospodarka przestrzenna IP: *.range86-138.btcentralplus.com 08.08.07, 19:16
      a mysliscie za na gospodarce przestrzennej konieczny jest laptop czy
      wystarczy zwykły komputer w domu?
      • Gość: itaP1605 Re: gospodarka przestrzenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:28
        A co za roznica czy laptop czyzwykly komputer???:) ja mysle ze komp to sie
        napewno przyda bo podobno wykonuje sie jakies rysunki, projekty zabudowanczy cos
        takiego... ale ja tez mam wszystko przed soba:))jeszcze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka