kayin777 11.08.07, 10:44 Cześć, Czy ktoś z Was studiuje ten kierunek, a może ktoś (tak jak ja) zamierza? Jaka specjalnosc? Czemu go wybraliscie? Co generalnie o tym myslicie? Co w przyszlosci? Czekam na odezwe. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kayin777 Re: KULTUROZNASTWO 12.08.07, 16:04 Wiem, wiem.. Niestety było już za późno poprawić. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
koci88 Re: KULTUROZNASTWO 15.08.07, 14:23 Witam:) Dostałam sie na kulturoznawstwo i pewnie spotkamy sie w październiku, czemu tak mało ludzi sie wpisuje?? Może ustawmy sie na jakieś spotkanie przed rozpoczęciem roku [?] Odpowiedz Link Zgłoś
kayin777 Re: KULTUROZNASTWO 15.08.07, 14:50 Hej Czemu by nie.. Tylko mam problem... ;((( obczytalem i .... raczej nie ma po tym pracy. Mysle zeby moze jednak na prywatna do mojego miasta pojsc na jakis przyszlosciowy kierunek... Sam nie wiem.......... JAK Z PRACĄ? ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
przeziom87 Re: KULTUROZNASTWO 15.08.07, 20:33 my się będziemy często widzieć, Koci ;) ja fil.teo. pozdro III F :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
koci88 Re: KULTUROZNASTWO 24.08.07, 11:11 przeziom87 napisał: > my się będziemy często widzieć, Koci ;) ja fil.teo. pozdro III F :D:D hehe Siema Ziooom ;) jasne, ze bedziemy:D 3f wymiata:P Jak to nie ma pracy? A zreszta teraz to w ogóle nie ma pracy. Studiuj sortowanie śmieci, moze chociaz po tym.. ? :D Wojtas, ustawka na bro, pamietaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinakoka Re: KULTUROZNASTWO 31.08.07, 11:01 A jakie są wymagania na ten kierunek?? Jakie poziomy?? Strona KULu jest tak pokręcona, że nie mogę tam nic znaleźć (oprócz tego że pierszeństwo mają uczniwie zdający filozofie. A filozofię można zdawać od 2009r ;/) Odpowiedz Link Zgłoś