jakubus61 02.07.07, 19:31 Czy ktoś wybiera się na kulturoznastwo , jak tak to gdzie i z jakimi wynikami matur? Dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lek_na_sraczke Re: Kulturoznastwo 02.07.07, 21:12 UJ, kulturoznawstwo spec. amerykanistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubus61 Re: Kulturoznastwo 03.07.07, 01:23 dajcie znac jakbyscie szli nakulturoznastwo na UWr , lub UW wiedza o kulturze Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Kulturoznastwo 07.07.07, 01:03 Ja skłądam na Kulturoznawsto Europy Śrd-Wsch na UW... ale to ten mniej ważny kierunek.. cjoć niesamowicie mi się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: Kulturoznastwo 07.07.07, 01:11 sable_marguerite napisała: > Ja skłądam na Kulturoznawsto Europy Śrd-Wsch na UW... ale to ten mniej ważny > kierunek.. cjoć niesamowicie mi się podoba ;) Ja też. :-) I również nie jest to mój główny typowany tegoroczny kierunek. Powiedzmy, trzeci w ogólnym rankingu. Aczkolwiek gdybym się dostała, pewnie bym nie zrezygnowała. Tylko miejsc mało. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Kulturoznastwo 07.07.07, 01:12 No proszę...może będę studiować z Tą_Która_Nieraz_Posłała_Mnie_do_Oślej_Ławki.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: Kulturoznastwo 07.07.07, 01:17 A nie. Studiuję przecież w cywilu. Jako studentka nie banuję, nie wycinam i żadnych innych zamachów na wolność słowa nie robię, zapewniam :D. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Kulturoznastwo 07.07.07, 01:21 No doooooooobraaa...:P a co w takim razie na pierwszym miejscu stawiasz - w sensie studiowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: Kulturoznastwo 07.07.07, 01:29 Zaraz odezwę się via mail, co by offtopicu nie robić (mimo wszystko chyba mi nie wypada, hm? :D). A do rzeczy jako piła-moderatorka jeszcze dodam, że autor/ka wątku zrobiła głupi byk w temacie i mogłaby uważać w przyszłości. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Kulturoznastwo IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 07.07.07, 13:04 Przyjmijcie do wiadomości, że kierunek nazywa się kulturoznaWstwo a nie kulturoznastwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubus61 Re: Kulturoznastwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:21 Tak wiem ,że nazywa się kultroznwstwo , głupi błąd bardzo przepraszam. Ja osobiście składam na UW na wiedze o kulturze mam 163/200 pkt i nie wiem czy się dostane , bo nie ma żadnych progów z tamtego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sable_marguerite Re: KulturoznaWstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:30 Zauważ,że na UW podają progi tylko na oblegane kierunki. I co najciekawsze - liczbę osób na miejsce też tylko na oblegane pokazują. czyli takie powyżej 8osób na miejsce. Nie wiem jakim cudem,ale ja na kulturoznawstwo mam 234 punkty :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubus61 Re: KulturoznaWstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:02 a na wiedze o kulturze idziesz? bo tam sie przelicza 65% jez pol podst + 35% jez pol roz + 65% przedm wybr podst + 35 przedm wybr roz Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: KulturoznaWstwo 07.07.07, 23:07 nie, na UW,to jeszcze na Bałtystykę składałam. a na KEŚW, to chbya też mam taki przelicznik... nie pamiętam nawet,bo policzyłam, napisałam na kartce i leży ;) Wzorów nie zapisywałam. Odpowiedz Link Zgłoś