Gość: jar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:11 Moze to glupie pytanie, ale czy mozna się przeniesc zaraz po rekrutacji,okazalo się, ze gdybym zmienil miasto, moglbym miec mieszkanie za darmo, a to dla mnie duzo. Czy to jest realne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sttudentka Re: Moze to glupie pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:24 ja sie w sumie na tym w ogole nie znam, ale wydaje mi sie ze nie.. moze jakos po pierwszym semestrze, ale pewnie pod warunkiem ze miales wystaraczajaca ilosc punktow zeby przy rekrutacj isei tam dostac.. no nie wiem, sprobuj napisac pismo na tamta uczelnie, opisz swoja sytuacje, moze Cie przyjma.. zycze szczescia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja' Re: Moze to glupie pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:36 pomarzyc można ale jest to całkowicie nierealne.którą uczelnie obchodzi czy bedziesz miec mieszkanie za darmo czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Moze to glupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:04 no jasne,że nie,byłoby to niesprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś