papierowa.szklanka 05.09.07, 10:21 Mi mój bardzo, prawie jak na 1 roku :) Mam 2 dni wolnego, jeden dzień na 13 i jeden na 11-tylko 2h :) czyli w sumie tylko poniedziałek, ale w poniedziałek same wykłady to też prawie jak weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja:) Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: 80.51.254.* 05.09.07, 10:46 ooo jaki fajnie masz. A gdzie to takie rozklady zajec?:) Jaki kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s 05.09.07, 12:32 budownictwo na PWr, ale to 5 rok, 0 zaległości, bo dziekankę już zaliczyłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundry Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:56 Tak wcześnie nie mam jeszcze planu,ale pewnie będzie lajtowy jak zawsze,mam ogólnie mało zajęć,za to w domu trzeba siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: *.cnb.com.pl 05.09.07, 12:37 Nam dali plan już w czerwcu (luksus!), mam poniedziałek i wtotek wolny. Nareszcie... Będzie lekki szok po trzech latach zajęć w godzinach 10-20. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:18 Mój plan zajęć na stronie internetowej uczelni pojawia się zwykle dopiero pod koniec września... Ale myślę, że będzie lajtowy, bo to ostatni semestr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajus Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: 217.98.19.* 05.09.07, 19:15 Ja jeszcze nie mam planu i znajac dziekanat bede miec go dopiero 1 października. Ale nie bedzie ciekawie. Najgorszy semestr przede mna. Przygotowanie do licencjatu i multum zajęć :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:58 to dosc szybko macie te plany...szkoda ze nie wszystkie uczelnie sa tak zorganizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s 06.09.07, 09:19 ojj, moja uczelnia nie jest zorganizowana, uwierz mi :) Przyjdź kiedyś do nas na tzw zapisy, 9i się przekonasz :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:26 ja jeszcze nie mam!!!!!!!!skandal!!!!!!!!!!!!!!!!co za APSurdalna uczelnia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 12:23 Cóż, też jeszcze nie mam i Bóg raczy wiedzieć, kiedy się owy plan na 5 semestr pojawi, zapewne musi 1 października ... ale że jestem z daleka, będę musiała pofatygować się dzień wcześniej, aby zdąrzyć na 8.00 rano, by się potem dowiedzieć, że w poniedziałek mam np. na 13.00 :D Wesołe jest życie studenta ... generalnie i tak zawsze przyjeżdżam dzień wczeźniej i profilaktycznie idę na 8.00, a nóż będą akurat jakieś zajęcia wg mojego planu ... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Plan zajęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:15 hmm, no ja też jeszcze nie mam planu- a czy nie wiecie czy na 1 rok plan pojawia sie wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Plan zajęć 10.09.07, 17:17 Raczej wszystkie roczniki dostaja w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Plan zajęć IP: 217.98.19.* 10.09.07, 17:21 A na czym jestes i gdzie. U nas na uj to chyba zalezy od wydzialu czy kierunku bo niektorzy dostaja plan wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 19:11 ja na PWr (mechaniczny) miałąm zapisy na poczatku lipca i od tego czasu znam swoj plan zajęć. jeszcze za 2 tygodnie muszę się zapisać na języki, WF i humany czyli zapchać okienka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aka Re: I jak wam się podoba plan zajęć na następny s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:50 Luzik, na 3 roku informatyki same przyjemności ;) Laborki, praktyka, praktyka, nie ma moich znienawidzonych przedmiotów (matma dyskretna, brr). Coraz bardziej kocham te studia. I duzo czasu zostaje na prace w domu. Można więcej dorobić :D Odpowiedz Link Zgłoś