Gość: loel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 20:07 ...mniej atrakcyjni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sakura17 Re: czy studenci informatyki sa... 23.09.07, 21:16 A niby dlaczego mieliby być mniej atrakcyjni? Ludzie...Po co takie głupie pytania...Jedni są atrakcyjni a inni nie, to chyba normalne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: czy studenci informatyki sa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 09:35 Atrakcyjna jest sama informatyka i kasa, jaka sie po niej inkasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: czy studenci informatyki sa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 10:51 wiekszosc jest sexi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasti Re: czy studenci informatyki sa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:58 znam wielu informatyków, i są to bardzo inteligentni i przystojni młodzi mężczyźni, polecam informatyków:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQzo Re: czy studenci informatyki sa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 08:30 A ja jestem mlodym przystojnym informatykiem i polecam tak samo ludzi, jak i caly kierunek :) Kobiety tez mamy fantastyczne, wiec zeby nie bylo, zem seksista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figi Re: czy studenci informatyki sa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:41 super fajnie??owszem są mam, kilku kolegów na futurusie i wcale nie chodzą z głowa na tranzystorach, ale da sie z nimi o wszystkim pogadać i na imprezkę pójść to jest jakiś ściema ze informatyk to facet w wyciągniętym sweterku i zapryszczony, nie wierzcie w setereotypy Odpowiedz Link Zgłoś