Dodaj do ulubionych

STUDENCI MEDYCYNY

IP: *.vline.pl 15.07.03, 23:47
Hej!
Pochwalcie się, na jakie uczelnie się dostaliście. A może znajdą się
jacyś starsi, doświadczeni koledzy, którzy udzieliliby nam, żółtodziobom
ciekawych rad, wskazówek?

Pozdrawiam

Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: 195.116.133.* 16.07.03, 21:14
      zacznij się już uczyć...
    • Gość: jk Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 22:07
      Dostalismy się na wszelkie akademie medyczne w całym kraju.
      • Gość: 1984 Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.1.* 19.07.03, 17:26
        ogolnie to ciezki rok cie czeka....chociaz moze to tylko ja tak milam -bylam z
        profilu mat-informatyczny(!!!).ale sie dostalam i jestem baaaaaaaaaardzo
        szczesliwa!powodzenia
        • Gość: kaszanka Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.air.net.pl / 192.168.96.* 19.07.03, 17:32
          to tak jak ja,ja tez bylam w klasie mat-inf i tez sie dostalam:) (pomorska
          akademia medyczna - szczecin)
          • Gość: blee Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: 213.17.245.* 19.07.03, 17:36
            KASZANKA-he,he...
            • Gość: kaszanka Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.air.net.pl / 192.168.96.* 19.07.03, 19:52
              Gość portalu: blee napisał(a):

> KASZANKA-he,he...

co jest,nie lubisz kaszanki...?:)mniam mniam:P
          • Gość: Kora Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 19.07.03, 17:37
            haha :) Czyli ja też, teoretycznie, mam szanse na medycynę :). Jestem z
            cudownego i rozsławionego ;) mat.-inf.
            • Gość: maroko Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.a-inter.net 20.07.03, 17:07
              macie bardzo szerokie zainteresowania , po mat infie na medycyne;p no no.. ja
              jestem po mat infie i jestem na infie;p ale jest u nas dziewczyna po bol
              chemie..
              • Gość: 1984 Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.1.* 21.07.03, 23:40
                ten profil to byl w moim przypadku wielki niewypal-zawsze ciagnelo mnie w
                kierunku medycynki;)
                a na mat-infie przez dwa lata pracowalismy w turbo pascalu- pisanie w ogole
                nieprzydatnych programow,np"sortowanie przez proste wstawianie"...-nie moge juz
                patrzec na ten niebieski ekran turbo pascala-bleeee!!!!
                pozdrawiam!!
                • Gość: kora Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 22.07.03, 11:00
                  o Ty!!! Nie strasz mnie :)) Ja tutaj głównie w celu nauki matematyki, bo wiesz
                  jak jest teraz? Wszystkie klasy, nawet te mat.-inf., mają tę samą liczbę godziń
                  infy w tygodniu :)
          • Gość: Paulinnaa Re: STUDENCI MEDYCYNY IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 01:38
            Witam smaczna kaszankę!Jeste� ze Szczecina,je�li tak to które LO ukończyła�?NAra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka