kadarka86 06.03.08, 13:57 Czy ktoś studiuje przez internet, a może dopiero na takie studia się wybiera? Na czym polega taka nauka, gdzie są uczelnie i jakie kierunki można studiować tym sposobem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marafioti Re: studia przez internet IP: 151.68.111.* 07.03.08, 09:30 czesc mnie tez interesuja studia przez internet.tylko takie moglabym podjac. nie wiem tylko czy jest to do zrealizonwania i jak to w rzeczywistosci wyglada. jesli ktoolwiek uczyl sie w takim systemie prosze o kontakt na skrzynke:marafioti@gazeta.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: studia przez internet IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 10.04.08, 22:38 nikt nic nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: studia przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 22:44 wsse coś takiego robi nadając wykłady przez satelitę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: studia przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 22:46 UW też ma podyplomowe przez Internet, np tu www.come.uw.edu.pl/ise/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia Re: studia przez internet IP: *.chello.pl 12.04.08, 15:57 www.puw.pl/art.html?akcja=prasa&P%5Baid%5D=165&P%5Boid%5D=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: studia przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 16:23 Niech jeszcze zrobią studia przez smsy... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nicramx Re: studia przez internet 06.06.08, 01:51 stronka o uczelni i nauczaniu to jedno, a praktyka drugie. czy nie ma osób ,które uczą się w ten sposób i mógłby powiedzieć na ten temat więcej "od kuchni"? Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: studia przez internet 24.07.08, 11:28 Też chciałabym coś dowiedzieć sie o studiach na odleglosc. (Prawie) skonczylam pierwszy rok Zarzadzania i chcialabym dokonczyc studia ale nie mam mozliwosci zeby ruszyc sie z mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: studia przez internet IP: *.tvk.torun.pl 27.08.08, 15:39 mój znajomy się zapisał wtym roku i mówił że to polega na tym że przez internet dostajesz wszystkie materiały do nauki a potem musisz juz osobiście stawic się na egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: studia przez internet 27.08.08, 15:47 a gdzie zapisal sie twoj kolega ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: studia przez internet IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.08, 16:11 Hmmm..może ja postaram sie pomóc Studia przez internet sa dośc wygoda forma studiowania-nie trzeba uczęszczać na wykłady itp. Z reguły jest tak, że uczeń zapisuje sie na studia i później może zalogować się na stronę uczelni i odebrac materiały do nauki. Studia online sa też wspomagane przez zjazdy(odbywaja sie bardzo rzadzko np 2 razy w roku). Mozna tez oglądac wykłady online przez internet. Niektóre uczelnie wspomagaja nauke np przez skype. Trzeba tez przyjeżdzac na egzaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: studia przez internet IP: 195.117.93.* 31.08.08, 10:36 a czy ktoś wiem, które uczelnie prowadzą cos takiego i robią to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: studia przez internet IP: *.e-wro.net.pl 31.08.08, 23:07 wszif we wrocławiu ma takie studia w ofercie, nie wiem jak z poziomem Odpowiedz Link Zgłoś