Gość: Angel IP: *.huxnet.pl 10.04.08, 19:35 Mam pytanie dotyczące przedmiotów mokro i makroekonimi.Czy zajęcia te opierają się głónie na skomplikowanej matematyce, zadaniach itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mini Re: mikro/makroekonomia IP: *.zicom.pl 10.04.08, 20:46 Oczywiście ,że nie ja studiowałam nie cały rok ekonomię i w/w przedmiotów nie miałam ani jednego zadania ,jedynie teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: mikro/makroekonomia 11.04.08, 07:48 dokładnie, zależy od uczelni i programu, u mnie czasem bywały zadania, ale raczej wymagające odpowiedzi tak/nie bądź jeszcze mniej skomplikowanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: mikro/makroekonomia IP: *.gdynia.mm.pl 11.04.08, 11:57 u mnie są zadania ale jak posiedzisz to skumasz o co chodzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: mikro/makroekonomia IP: *.zamosc.mm.pl 11.04.08, 12:55 Obliczanie amortyzacji i tegi typu to banał! Reszta to teoria, na rachunkowosci bedziesz miała liczenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: mikro/makroekonomia 11.04.08, 14:49 miko/makro podstawowe jest banalne. Na rachunkowosci to jest dodaj, odejmij, pomnóż, podziel wypchaj się z taka matematyką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: mikro/makroekonomia IP: *.icpnet.pl 11.04.08, 15:05 Jeśli chodzi o mikrę to zależy od wykładowcy/ćwiczeniowca.Jeśli chodzi o liczenie zadań to trzeba się wykazać przede wszystkim umiejętnością kojarzenia zależności między wzorami,więc jeśli przez 3 lata liceum nie było problemu z matmą to teraz też nie powinno być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: mikro/makroekonomia IP: *.csk.pl 11.04.08, 15:19 mikroekonomia: banalnie proste makroekonomia: troszkę trudniejsze lecz do przejścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: mikro/makroekonomia IP: *.huxnet.pl 11.04.08, 15:29 Skoro tak mówicie ;] Nie mam problemów z matematyką, nawet na koniec 3 klasy postawiła mi 5;] Tylko że ja miałam poziom podstawowy w liceum więc boję się czy nie miałabym braków :) Odpowiedz Link Zgłoś