Dodaj do ulubionych

Psychologia ogólna- SWPS Warszawa

IP: *.crowley.pl 13.05.08, 20:57
Hej!
Nie orientuje się może ktoś z was jak to jest z ilością kandydatów na jedno miejsce?
Raz słyszę że nie ma problemu, raz że trudno się dostać...
Obserwuj wątek
    • adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 13.05.08, 21:31
      Watpie zeby byly problemy, moja kolezanka jest na psychologii
      klinicznej, a miala 80% z polskiego a z angola gegry i bioli wyniki
      w przedziale 40-50% i to byl jeden z lepszych wynikow :)
      • Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 13.05.08, 21:34
        A kiedy zdawała? Bo to jest dość ważne,
        podobno uczelnia ta z roku na rok jest coraz bardziej popularna-co idzie za tym, liczba kandydatów najedno miejsce rośnie
        • adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 13.05.08, 21:38
          matura 2007 ;] na pewno Cie przyjma, to prywatna uczelnia, dla nich
          liczy sie kazdy grosz a nie twoje wyniki matury :)
          • Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 13.05.08, 21:41
            Dzięki, podniosłaś mnie na duchu ;) Czyli w razie czego mam niemal pewną alterantywę ;]
            • adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 13.05.08, 21:43
              Mysle ze tak. Jesli interesuje Cie psychologia to powinnas byc
              zadowolona z tej uczelni, moja kolezanka bynajmniej jest :)
              • Gość: realistka Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 21:47
                Powodzenia w znalezieniu pracy po prywatnej uczelni... Już lepiej
                iść na wieczorowe lub poprawić wyniki z matury.
                • Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 13.05.08, 21:51
                  TO nie jest zwykła uczelnia. Czytałam troche na jej temat. Tamtejsza kadra jest bardzo przyzwoita, ale jak kto woli. Co najwyżej będę bezrobotnym
                  • Gość: inz_mech Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 13.05.08, 23:55
                    Uczelnia jest zwykla inaczej:)
                    Oby Twoje zyczenie sie nie spelnilo
                    • rosiek89 Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 14.05.08, 12:10
                      jak myślicie czy mam jakie kolwiek szanse na dostanie się na SWPS jeżeli
                      (niestety) tylko zdawałam polak anglik i wos na poziomie podstawowym??
                      • Gość: Kasia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.08, 16:47
                        To zalezy od tego na ile zdałaś podstawe.
                        • adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 14.05.08, 19:22
                          rosiek89 - wydaje mi sie ze masz szanse, w wawie psycho jest na
                          jeszcze jednej prywatnej uczelni, nie pamietam nazwy ich adres
                          www.vizja.pl
                          • Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 14.05.08, 20:04
                            etam, na innych uczelniach nauka psychologii nie ma sensu
                            • Gość: realistka Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.gprs.plus.pl 15.05.08, 08:33
                              W tym kraju psychologia jest poprostu dla ludzi prawie że wybitnych,
                              co widać po trudności w dostaniu się na państwową uczelnię w tym
                              kierunku. Prywatna i ludzie z samą podstawą z matury - poziom musi
                              być naprawdę niski... Z pewnością pracodawcy usilnie zabiegają o
                              takich absolwentów... Skoro obieracie taką drogę, to będziecie
                              musieli mieć potem ogromnie dużo szcześcia w znalezieniu pracy.
                              Uważam, że poprawa matury byłaby lepszą alternatywą, ale jak kto
                              woli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka