Gość: kombinat IP: *.crowley.pl 13.05.08, 20:57 Hej! Nie orientuje się może ktoś z was jak to jest z ilością kandydatów na jedno miejsce? Raz słyszę że nie ma problemu, raz że trudno się dostać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 13.05.08, 21:31 Watpie zeby byly problemy, moja kolezanka jest na psychologii klinicznej, a miala 80% z polskiego a z angola gegry i bioli wyniki w przedziale 40-50% i to byl jeden z lepszych wynikow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 13.05.08, 21:34 A kiedy zdawała? Bo to jest dość ważne, podobno uczelnia ta z roku na rok jest coraz bardziej popularna-co idzie za tym, liczba kandydatów najedno miejsce rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 13.05.08, 21:38 matura 2007 ;] na pewno Cie przyjma, to prywatna uczelnia, dla nich liczy sie kazdy grosz a nie twoje wyniki matury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 13.05.08, 21:41 Dzięki, podniosłaś mnie na duchu ;) Czyli w razie czego mam niemal pewną alterantywę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 13.05.08, 21:43 Mysle ze tak. Jesli interesuje Cie psychologia to powinnas byc zadowolona z tej uczelni, moja kolezanka bynajmniej jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 21:47 Powodzenia w znalezieniu pracy po prywatnej uczelni... Już lepiej iść na wieczorowe lub poprawić wyniki z matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 13.05.08, 21:51 TO nie jest zwykła uczelnia. Czytałam troche na jej temat. Tamtejsza kadra jest bardzo przyzwoita, ale jak kto woli. Co najwyżej będę bezrobotnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz_mech Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 13.05.08, 23:55 Uczelnia jest zwykla inaczej:) Oby Twoje zyczenie sie nie spelnilo Odpowiedz Link Zgłoś
rosiek89 Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 14.05.08, 12:10 jak myślicie czy mam jakie kolwiek szanse na dostanie się na SWPS jeżeli (niestety) tylko zdawałam polak anglik i wos na poziomie podstawowym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.olsztyn.mm.pl 14.05.08, 16:47 To zalezy od tego na ile zdałaś podstawe. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa 14.05.08, 19:22 rosiek89 - wydaje mi sie ze masz szanse, w wawie psycho jest na jeszcze jednej prywatnej uczelni, nie pamietam nazwy ich adres www.vizja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinat Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.crowley.pl 14.05.08, 20:04 etam, na innych uczelniach nauka psychologii nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Psychologia ogólna- SWPS Warszawa IP: *.gprs.plus.pl 15.05.08, 08:33 W tym kraju psychologia jest poprostu dla ludzi prawie że wybitnych, co widać po trudności w dostaniu się na państwową uczelnię w tym kierunku. Prywatna i ludzie z samą podstawą z matury - poziom musi być naprawdę niski... Z pewnością pracodawcy usilnie zabiegają o takich absolwentów... Skoro obieracie taką drogę, to będziecie musieli mieć potem ogromnie dużo szcześcia w znalezieniu pracy. Uważam, że poprawa matury byłaby lepszą alternatywą, ale jak kto woli... Odpowiedz Link Zgłoś