Dodaj do ulubionych

turystyka w Krakowie-studia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:51
Mam pytanie: gdzie najlepiej studiować turystykę w Krk? Ja myślałam
o AWF.. nie wiecie ile tam osób na miejsce? łatwo sie dostac? gdzie
w Krk jeszcze warto studiowac ten kierunek? pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 13:40
      podbijam
      • Gość: morele Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.kro.vectranet.pl 14.05.08, 16:21
        hm moja koleżanka startuje na turystykę na AWF i ponoć trzeba trochę
        tych % mieć... ale jeszcze na AP jest "geografia z turystyką" ;)
        • Gość: ewelina Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 18:23
          ehh mam nadzieje ze sie dostane...:)
          • adziunia Re: turystyka w Krakowie-studia 14.05.08, 19:20
            turystyka i rekreacja jest tez na UE, ale chetnych jest chyba duzo ;]
            • Gość: ewelina Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 11:33
              ale nie wiesz może gdzie lepiej studiowac? AWF czy UE, a moze AP? :)
              • Gość: morele Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.kro.vectranet.pl 15.05.08, 14:50
                złóż na wszystkie i pójdziesz tam, gdzie się dostaniesz ;)
                a jeżeli dostaniesz się na wszystkie, to poczytaj plany zajeć, które
                najbardziej Ci odpowiadają albo czy są jakieś specjalności do wyboru
                itp ;) mój kolega na AP studiuje właśnie geografię z turystyką i
                jest zadowolony, dużo wyjazdów itp no i w razie czego, zawsze może
                zostać nauczycielem geografii, bo masz uprawnienia pedagogiczne ;)
                jak jest na UE i AWF, nie wiem, ale poczytaj na ich stronach ;)
                • Gość: ewelina Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:53
                  tak chyba zrobie:)
                  • piotrpp.1 Re: turystyka w Krakowie-studia 16.05.08, 13:35
                    A w Warszawie co polecacie?
                    • adziunia Re: turystyka w Krakowie-studia 16.05.08, 17:23
                      w Warszawie TiR jest tylko na SGGW i AWF no i na prywatnych
                      uczelniach
    • Gość: up Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:16
      up
    • Gość: up Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:57
      up
    • Gość: ja Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 18:41
      a co myslicie o turystyce na AP?? warto?
    • Gość: grigorian Re: turystyka w Krakowie-studia IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.14, 18:30
      W tym roku Uniwersytet Papieski uruchomił kierunki Turystyka Historyczna (www.historia.krakow.pl i Turystyka Religijna (upjp2.edu.pl/news/nqrfot1seg)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka