Dodaj do ulubionych

Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!!

IP: *.net 23.05.08, 21:44
Rozpoczęła się wielka akcja pt: szukamy pracy dla inż_mech!!!
Pomóżmy temu biednemu człowiekowi znaleźć to o czym marzy od
urodzenia czyli PRACĘ!Moze wreszcie przestanie całymi dniami
zajmować się tym czym nie powinien czyli siedzeniem na forum!
Wszelkie oferty proszę zamieszczać w tym wątku :)
Obserwuj wątek
    • Gość: clet Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 23.05.08, 22:34
      Heheheh :)) Dobry pomysł.

Ja sobie myślę, że najlepszą pracą byłaby dla niego funkcja
      administratora na czacie... Bo założę się, że w tych krótkich
      przerwach braku pobytu tutaj, czatuje zapamiętale...:P
    • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:35
      Pffffffffff, a chciałbyś/chciałabyś mieć takiego pracownika? No właśnie...

On nie rozumie podstawowych pojęć i kolokwializmów, trzeba używać prostych
      zwrotów żeby sie nie zagubił, ale myśle że z takim doświadczeniem przed
      monitorem to mógłby dostawać zlecenia przepisywania na kompie jakichś prac albo
      coś w tym stylu. Bardziej odpowiedzialnego zajęcia bym nie zaryzykowała... na
      początku twierdziłam że dałabym mu rower albo hulajnogę do przeglądu, ale po
      paru dniach czytania jego postów to widzę, że mogłabym tego nieźle żałować :D
      • mini666 Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 23.05.08, 22:41
        napisze cos powaznie. no wiec inż_mech niby uczony i z praca czy jakos tak.
        jednak mysle ze to poprostu ktos kto totalnie nie ma co zrobic ze swoim czasem,
        nie pracuje i nie studiuje. poprostu totalny sciemniacz. we wszystkich watkach
        kluci sie z kazdym wiec pomyslcie logicznie - gdzie tu czas na nauke i prace
        jesli cale dnie spedza sie na pisaniu postow???
        • Gość: Tawananna* Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 23:04
          > wiec pomyslcie logicznie - gdzie tu czas na nauke i prace
          > jesli cale dnie spedza sie na pisaniu postow???

To samo dotyczy chyba osób znajdujących czas na zakładanie wątków takich jak ten
          i na uczestniczenie w równie produktywnych co ta dyskusjach...
        • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.05.08, 11:32
          Totalnie to piszesz bzdury. Jesli rzeczywiscie tak pragniesz sie
          czegos o mnie dowiedziec-to studiuje (a wlasciwie koncze studia).
          Nie wiem dlaczego dla wielu temat mojego czasu jest tak wazny-moze
          nie maja nic wiecej do powiedzenia i tylko sie pie..potrafia
          czepiac?
          Chyba tak.
          Jak masz cos do powiedzenia to pogadajmy a jak nie to sie nie
          odzywaj.
      • Gość: Ola do mrs_klose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:56
        Kobieto, czy wiesz co oznacza wyraz "kolokwializm"? bo z użycia wynika, że nie...
        • Gość: motyleczka Re: do Ola IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 23:01
          ale mądrze brzmi, dlatego ludzie owego słowa używają :D
        • Gość: motyleczka Re: do mrs_klose IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 23:19
          zresztą błędy zdarzają się każdemu ;) ważne, żeby nie za dużo.
    • Gość: onik Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.bad.pppool.de 24.05.08, 00:13
      popieram Tawanne!ten watek pokazuje do czego moze doprowadzic zawisc i kompleksy.
      tak trzymaj inz_mech!!
      • Gość: g_l_o_r_i_a Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.netburg.pl 24.05.08, 09:35
        a poza tym... wszyscy u Was zdrowi, prawda?
        • Gość: clet Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:26
          Wszystko prawda, ale koleś poprostu przesadza, bo wszystkich miesza
          z błotem, a sam ma życie do dupy.
          • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.05.08, 11:30
            A skad ty cokolwiek wiesz o moim zyciu? To ze cos ci sie wydaje to
            myslisz ze to prawda?
            Zalosne
    • Gość: pani_am Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:53
      heheh ale Was wszystkich ten inz_mech porusza;) doglebnie ;p
      gdybyscie naprawde "czuli sie lepsi" i uwazali ze to sciemniacz
      ktory nie ma studiow i pracy to byscie na niego nie zwracali uwagi a
      tak to widac, ze naprawde dotyka Was to co on pisze i ze wyzwala w
      Was duzo emocji. Czy on Wam sie sni po nocach, ze zakladacie watki
      na jego temat?;p
      to troche jak z Doda - nikt jej nie lubi,kazdy uwaza ze jest
      beznadziejna ale i tak cala Polska o niej mowi, pisze i rozwaza
      kazde jej posuniecie, przezywajac wszystko jak stonka wykopki.
      Jesli rzeczywiscie macie klase to to pokazcie i darujcie sobie takie
      zalosne watki i komenatrze. Nie umiecie rozmawiac z sensem na temat
      zwiazane ze studiami to nie rozmawiajcie w ogole.
      • Gość: daria Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:55
        Ja rez nie przepadam za inz_mech bo bezpodstawnie obraża ludzi, ale
        zakładac taki bzdurny wątek? Znizac sie tak? ja po prostu na niego
        uwagi nie zwracam- powietrze i tyle
        • sundry Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 12:02
          Podaj przykład,gdzie bezpodstawnie obraził kogoś.
          • Gość: marajka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 13:22
            W jednej z dyskusji..Chyba o miastach nazwał dziewczynę "idiotką"
            i "głupią". A pisząc pod każdym postem pytającego o kier.
            humanistyczne, że skończy w TESCO, obraża intelekt tej osoby.
            • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.05.08, 15:45
              No ale w czym problem-przeciez jest glupia? To jak mam ja nazwac-
              madra inaczej?
              Dajcie spokoj.
              Jesli ktos jest glupi zasluguje zeby go nazwac glupim. Domyslam sie
              ze ty glupote inaczej nazywasz? Jak? "Inteligiencja inaczej"?
            • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.05.08, 15:47
              Nazwanie jej idiotka nie bylo bezpodstawne. To bylo po prostu
              stwierdzenie faktu.
              • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:08
                inz_mech to idiota, głupek, prostak. Stwierdzam fakt.
                • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:10
                  No dobrze, mozesz stwierdzac. Ale jak prostak mowi o prostaku to
                  chyba nie jest obiektywne, nie sadzisz?
                  Do idioty troche mi brakuje, ale widze ze ty juz osiagnales ten
                  poziom.
                  • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:12
                    Na jakiej podstawie sądzisz, że jestem idiotą?
                    • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:14
                      Po tresci twoich wypowiedzi, a raczej ich braku.
                      • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:18
                        Ależ ja się wypowiadam :D Więc treści jak najbardziej są :DD
                        • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:19
                          A moze to jest przypadek grafomanii? Duzo slow a nic tresci?
                          Pewnie tak.
                          • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:22
                            A jak oceniasz swój przypadek?
                            • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:28
                              Swoj przypadek oceniam bardzo negatywnie. Mysle ze taki baran jak ja
                              potrafi sie skladnie wypowiedziec i czesto przejac
                              racje "wyksztalconych humanistow" ktorzy sa po prostu mizerni.
                              Chyba zgodzisz sie ze mna ze "inz_mech ktory babra sie w towocie"
                              wytaczajac bardziej rozsadne argumenty nie robi dobrej
                              reklamy "humanistom".
                              Chcesz pogadac to pogadajmy, ale jak nie masz nic do powiedzenia to
                              milcz.
                              • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:34
                                > Mysle ze taki baran jak ja nie
                                > potrafi sie skladnie wypowiedziec i czesto przejac
                                > racje "wyksztalconych humanistow"

Z tym sie zgodze :)
                                • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:36
                                  Wiec zgadzasz sie z tym ze baran potrafi miec bardziej trafne
                                  argumenty od "humanistow".
                                  Zalosne
                                  • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:37
                                    Przeczytaj kilka razy zanim cokolwiek napiszesz, bo ja z czym innym
                                    się zgadzam...
                                    • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:40
                                      No wlasnie nie wiem z czym sie zgadzasz bo tak nieskladnie piszesz
                                      ze trudno mi zrozumiec.
                                      • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:42
                                        To co było nieskładnie napisane, to było cytowanie ciebie... Wiesz,
                                        o to cytowanie?
                                        • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:44
                                          Nie wiem, moze mnie uswiadomisz?
                                        • Gość: mrs_klose Re: Dajcie sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:47
                                          Gość portalu: clet napisał(a):

> To co było nieskładnie napisane, to było cytowanie ciebie... Wiesz,
                                          > o to cytowanie?

Ta jasne... ja bym go nie posądzał o znajomość słowa "cytowanie". Co najwyżej to
                                          "śruby i nakrętki" :D

On jest nielogiczny w ogóle. Lecz się człowieku!
                                          • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:49
                                            Moge sie leczyc, ale nie u takich baranow jak ty. Stac mnie na
                                            lepszych lekarzy.
                                      • Gość: mrs_klose Re: Dajcie sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:44
                                        inz_mech napisał:

> No wlasnie nie wiem z czym sie zgadzasz bo tak nieskladnie piszesz
                                        > ze trudno mi zrozumiec.

No nie... dla Ciebie człowieku każdy nieskładnie pisze, już to którys raz z
                                        kolei powtarzasz. Ja i większośc forumowiczów od razu wiemy o co chodzi, tylko
                                        Ty biedny nie... Analfabeta czy co? Ty połowy postów nie rozumiesz!
                                        • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:44
                                          Jesli polowe postow pisza debile to dlaczego mam rozumiec?
                                          • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:46
                                            W tym momencie chyba żartujesz, że nie wiesz co to
                                            cytowanie ???????????????????????????? :O !!!
                                            • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:47
                                              Nie zartuje, nie rozumiem pojecia "cytowanie"
                                              • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:50
                                                O Boshh, ja już z tobą nie dyskutuje, bo ty naprawdę jesteś
                                                prymitywem.
                                                • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:52
                                                  Pewnie, bo "wyksztalcone humanisty" nie dyskutuja z takimi jak ja.
                                                  To tylko swiadczy o twoim poziomie, a raczej o jego braku.
                                                  • Gość: mrs_klose Re: Dajcie sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:55
                                                    inz_mech napisał:

> Pewnie, bo "wyksztalcone humanisty" nie dyskutuja z takimi jak ja.
                                                    > To tylko swiadczy o twoim poziomie, a raczej o jego braku.

To nie inżynier, to ROBOL! :D Nie tylko wykształcone humanisty nie chcą z Tobą
                                                    gadać, większość forum na Ciebie pluje! Tani robolu :D:D:D
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:57
                                                    Dlaczego tani? Biore wiecej za godzine niz "dientystka".
                                                  • Gość: mrs_klose Re: Dajcie sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:00
                                                    inz_mech napisał:

> Dlaczego tani? Biore wiecej za godzine niz "dientystka".

ŁEhehehehehehe! Pfffffffff, bierzesz to Ty chyba do buzi hahahahaha. Wygadałeś
                                                    sie!! Hehehe
                                                  • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:01
                                                    No :) To się wydało...
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:06
                                                    Straszne, jak zachowam twarz?
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:02
                                                    Dlaczego do buzi? Nie rozumiem. A salowa to w dupie nie grzebie ?
                                                    Nie podciera tylka pacjentom? Pochwal sie swoimi dokonaniami.
                                                  • Gość: motyleczka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 17:47
                                                    chociaż naucz się odmieniać przez przypadki... "wykształcony humanisty" <hahaha>
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 18:02
                                                    A po co? Przeciez to bylo zamierzone. Szkoda ze tego nie widzisz.
                                                  • Gość: motyleczka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 17:47
                                                    *wykształcone
                                                • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 16:54
                                                  Zreszta mozez nie dyskutowac-i tak twoje opinie nic nie wnosza do
                                                  dyskusji. Sa bardzo jałowe.
                                                  • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:58
                                                    Nie wierzę, że studiujesz. hehehe, nie możesz studiować, jako że
                                                    cytowanie czyichś książek chociażby, to podstawowa rzecz na
                                                    studiach... Koleś, marzysz o studiowaniu, dlatego tak zamęczasz
                                                    wszystkich na forum.
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:01
                                                    A po co mam cytowac czyjes ksiazki jak moge sam sie wypowiedziec?
                                                    Masz za malo rozumu zeby sama sobie opinie wypracowac? Ksiazki to
                                                    sobie matolki moga cytowac, inteligentni ludzie maja wlasne opinie.
                                                    Ale widze ze ty tego nie rozumiesz.
                                                    Chcialabys studiowac na takich uczelniach jak ja, zapewniam.
                                                  • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:02
                                                    Bueheheh, studiowanie polega na uczeniu się z czyichś
                                                    książek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:03
                                                    Masz racje, na uczeni sie, ale nie na przyswajaniu pogladow z tych
                                                    ksiazek jak bezmyslny osiol. Pamietaj-ksiazki moga pomoc wypracowac
                                                    swoja opinie, ale ostateczny ruch nalezy do ciebie. Widze ze dla
                                                    ciebie to za trudne-dalej cytuj swoje ksiazki.
                                                  • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:04
                                                    Buehehehehh, ja już nie moge, poprostu sikam ze śmiechu!
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:06
                                                    No to sikaj, tylko wytrzyj potem po sobie.
                                                  • Gość: mrs_klose Re: Dajcie sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:08
                                                    Gość portalu: clet napisał(a):

> Buehehehehh, ja już nie moge, poprostu sikam ze śmiechu!

Dokładnie! Ja siedze z chłopakiem i bratem i czytamy jego posty. Ja już nie moge
                                                    pisać taka polewa idzie. Lejemy we trójke
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:10
                                                    Jak lejecie w trojke to macie fajna atmosfere. Mocz wam do kostek
                                                    siega? Zaiste mila atmosfera smierdzacego moczu.
                                                    Dziwne ze we trojke umiecie czytac-to brat sie nauczyl do tej pory?
                                                  • Gość: clet Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:12
                                                    I na pewno nie tylko my mamy polew :DDD
                                                  • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:13
                                                    Polew to na was leci-tak zalosni jestescie.
                              • Gość: motyleczka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 17:43
                                powtarzasz się... Wszystkim piszesz to samo, jak już nie masz co napisać...
                                Czyżby "najmądrzejszy i najwspanialszy" INZ_MECH miał ubogie słownictwo... i coś
                                z kreatywnością nie tak...
                                • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:46
                                  Z jaka kreatywnoscia? Jesli wielu ludzi nie ma co powiedziec to nie
                                  jest moj problem tylko tych ludzi.
                                  • Gość: motyleczka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 17:53
                                    z tego co widzę, to mają więcej do powiedzenia niż ty
                                    • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 17:56
                                      To zle widzisz. Slowotok mylisz z argumentami. Prawidziwi "humanisci"
                                      • Gość: motyleczka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 18:01
                                        a to na jakiej podstawie sądzisz, że jestem humanistką?
                                        • inz_mech Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 18:03
                                          Nie sadze.
                      • Gość: motyleczka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 17:40
                        treść jest, co najwyżej mu możesz zarzucić brak przesłania.
        • Gość: pani_am Re: Dajcie sobie spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 12:03
          ale oni sie bardzo tym wszystkim przejmuja i przezywaja kazdy jego
          post;p
          jeszcze jedno - przestancie komentowac czas, ktory on spedza na
          forum - skoro Wy czytacie jego posty to wcale nie jestescie lepsi -
          tez nie macie zycia, tylko forum forum i forum?
          mi sie wydaje, ze inz_mech pisze teraz prace magisterska i po prostu
          duzo czasu siedzi przed komputerem i robi sobie przerwy i wpada tu;)
          • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 12:11
            Jestem dureń i tyle. Lepiej wam teraz?
            • sundry Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 12:13
              Gość portalu: inz_mech napisał(a):

> Jestem dureń i tyle.

Prawdziwy dureń nigdy by tak nie napisał.Do upadłego twierdziłby,że jest mądry:)
              • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 12:14
                I on tak właśnie cały czas robi :)
              • Gość: motyleczka Re: Dajcie sobie spokój IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 12:34
                Durniem nie jest, ale wykorzystał chwilę w wątku, kiedy mógł tak o sobie
                napisać, gdyż powyżej wypowiedziały się osoby nastawione pozytywnie. Do takiego
                chwytu wiele sprytu nie potrzeba, jednak na pewno przekreśla twierdzenie, iż
                jest durniem.
                • snegnat Re: Dajcie sobie spokój 24.05.08, 12:38
                  Tyle, ze to nie on się wypowiedział. Inz_mech jest po za polską i nie może pisać
                  z neostrady :D
            • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.05.08, 12:20
              Jesli nie masz odwagi sie wypowiedziec pod swoim nikiem to sie nie
              wypowiadaj baranie. Podszywajac sie pod kogos udowadniasz jaki
              jestes zalosny. Wiem ze kazdy chcialby byc taki jak ja-stad to
              podszywanie.
              Nie podszywaj sie baranie.
              Orginalny inz_mech ma IP z cranfield.
              • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 15:30
                Leje z ciebie inz_mech, zrobię ci tu siare, bo juz mam dosc tej
                twojej pyskowki na kazdego, kto nie jest wielmoznym inzynierem
                mechanikiem buehehh brudasie, robolu.
                • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.05.08, 15:51
                  Ale beton z ciebie. Szkoda gadac.
                  Siare to sobie palancie mozesz robic-a pyskowac swojej mamie. Wole
                  byc robolem niz takim palantem bezrobotnym cieciem jak ty.
                • Gość: inz_mech Re: Dajcie sobie spokój IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.05.08, 15:53

Ojoj, brudasie? robolu? Musisz dlugo stac w kolejce do posredniaka.
                  Wypowiedz sie pod swoim nickiem jak masz cos do powiedzenia-parowo.
                  Dla mnie jeste debilem-do tego zalosnym ze sie podszywasz.
                  No ale jak ktos nie ma nic do powiedzenia to musi miec jakis ideal-w
                  twoim przypadku jest do inz_mech-palancie.
        • Gość: g_l_o_r_i_a Re: Dajcie sobie spokój IP: *.netburg.pl 24.05.08, 12:29
          On obraża tych, których obraża każdy myślący człowiek i oni sami, Kochana...
      • Gość: prawda Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.net 24.05.08, 16:02
        Oj widzę, że poważne oferty pracy nie napłynęły :)no coż można się
        było tego spodziewać... W Polsce nie ma pracy dla ludzi z jego
        wykształceniem :D
        • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:04
          Jest wiecej pracy niz dla "humanistow". Zalosny jestes.
          • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:10
            Buehehehhehehehehehhe -
            "parówo"? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Robolll, takimi ludzie pomiatają!
            • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:13
              A co masz do roboli? Wielu "humanistow" chce byc robolami-np
              kierowcami walca. Ale dla ciebie to i tak za trudne-bedziesz
              tylko "humanista".
              Palant
              • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:15
                Oooooo, więc utożsamiasz swoją doskonałą osobę z kierowcami
                walca ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jestem na
                kierunku przyrodniczym, nie
                humanistycznym :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tępaku.
                • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:17
                  Ojoj, to tym gorzej. Myslalem ze studenci kierunkow przyrodniczych
                  sa przynajmniej troche inteligentni. Ale czlowiek sie uczy cale
                  zycie.
                  • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:20
                    ty sie nie uczysz, ty sie taplasz w smarze i w podeszwach ludzi,
                    ktorzy maja cie za nic
                    • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:24
                      To ze maja mnie za nic to swiadczy tylko o nich. Jakos mnie to nie
                      rusza, bo zwykle nie maja nic do powiedzenia-czesto bardzo by
                      chcieli sie taplac w brudzie, niz miec gowniana prace i taplac sie w
                      gownie.
                      No ale to jest moze moje subiektywne spojrzenie na zalosnych
                      komentatorow.
                      • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:26
                        komentatorów
                        sportowych ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        DDDDDDDDDDDDDDDD
                        • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:29
                          Myslisz ze ci sie uda podszyc? Za glupi jestes i to widac:)
                          • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:34
                            Aleś dowalił
                            komentarz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:35
                              Powiedz cos fajnego bo jestem zawiedziony. Juz nie mozesz sie
                              miernoto podszywac?:)
                              Ale straszne
                              • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:36
                                Ja się nie podszywam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:40
                                  Twoja glupota az bije z posta.
                                  • Gość: inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:42
                                    Coś więcej? Może wysil trochę móżdżek ?
                                    • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 16:45
                                      A po co mam wysilac? Dla takiego debila jak ty wystarczy.
            • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:09
              A co to jest parówa inz_mech? Taki Twoj pseudonim w branży? To ile bierzesz w
              UK? 5 funciaków za wzięcie do buzi?
              • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:11
                To nie twoja sprawa ile biore. "Dientystka" chcialaby tyle brac-ale
                niestety to niemozliwe. Podciera dupska pacjentom-a za to duzo nie
                placa.
                • Gość: clet Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:13
                  O cholera, on naprawdę nie zaprzecza!! inz_mech to męska dziwka, a
                  feee
                  • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:16
                    Ojej-straszne. Naprawde jestes beznadziejna, ale jak wielu tutaj na
                    forum, potrafie sie tylko przywalac do szczegolow. Nie potrafi
                    ruszyc mozgiem zeby cos wlasnego wymyslec.
                    • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:18
                      Pyskaty jestes to pewnie dobrze Ci robota idzie? Dobrze, dobrze, bez szczegółów
                      prosze ;D Brudasie Ty
                      • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:20
                        Brudasie? Myje sie codziennie. Ale nie wiem czy dlonie z gowna mozna
                        tak odrazu wymyc? Mozesz mi powiedziec?
                        • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:22
                          inz_mech napisał:

> Brudasie? Myje sie codziennie. Ale nie wiem czy dlonie z gowna mozna
                          > tak odrazu wymyc? Mozesz mi powiedziec?

Niestety inz ja nie wiem, może ktoś inny pomoże Ci w Twoim problemie...
                          buehehehehe
                          • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:23
                            A bardzo Ci zaszły inz?
                          • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:24
                            Chyba wiesz, przeciez podcierasz dupe pacjentom.
                            • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:27
                              a Ty robisz laski Anglikom :D
                              • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:29
                                A skad wiesz?
                                • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:32
                                  Wygadałeś sie że "bierzesz" :D Ale wstyd!!!
                                  Ide stąd, nie będę rozmawiać z takim obrzygańcem, brudasem, a w dodatku
                                  pederastą! Odruch wymiotny sie aktywuje jak sobie pomyśle o Twoim zajęciu. Bleeeeah
                                  • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:34
                                    No to rzygaj, kto ci broni. Nie musisz ze mna rozmawiac. Podcieraczu
                                    dupy.
        • Gość: mrs_klose Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:58
          Gość portalu: prawda napisał(a):

> Oj widzę, że poważne oferty pracy nie napłynęły :)no coż można się
          > było tego spodziewać... W Polsce nie ma pracy dla ludzi z jego
          > wykształceniem :D

Toteż pucybut wyjechał do UK :D:D:D Ynżynier jak z koziej dupy trąba! :D
    • sanjoseshark Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:01
      I po co ten glupi watek? Zeby banda zasrancow, ktorej sie bardzo
      nudzi, mogla tu wypisywac swoje bzdury i bluzgi, udowadniajac poraz
      kolejny, ze kupa studentow w tym kraju to ludzie na
      poziomie...kupy...gowna.
      • Gość: clet Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:03
        Coś się nie podoba, to won, my tu mamy ubaw.
        • Gość: m. Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 17:37
          ubaw to jest, ale z głupoty twojej i tobie podobnych. niby forum "studia" a wiekszosc z was nie osiagnela nawet poziomu przecietnego gimnazjalisty. jesli boli was, ze ktos ma inna opinie, nawet kontrowersyjna to FORUM nie jest miejscem dla was. rzygac sie chce jak sie patrzy na takich potencjalnych studentów ktorzy spedzaja dzien na wymyslanie bredni i wystukiwaniu ich na klawiaturze. jak sie nie podoba - do widzenia, nie czytać i po problemie.
          • Gość: clet Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:42
            inz_mech przyznał się, że wcale nie studiuje, tylko robi laski
            Anglikom... Z takim śmieciami chcesz pisać na forum?
            • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 17:48
              Z jakimi smieciami? Takimi jak ty? Wiele razy mowilem ze studiuje.
              Jesli nie potrafisz sie wypowiedziec to milcz, bo obrzucanie kogos
              gownem swiadczy tylko o twojej ogromnej glupocie.
            • Gość: m. Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 18:01
              pewnie zrobil to po to, zeby was dowartosciowac bo jak widac gnojenie innych podwyzsza samoocene wielu pseudo-studentów. a jesli nie chce z kims pisac na forum to po prostu nie pisze, to taka prosta zasada, której moglibyscie sie nauczyc
              • sundry Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 18:04
                Wysyłam maila do admina o skasowanie durnych wątków.Osobiste problemy załatwia
                się na privie.
                • Gość: clet Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 18:41
                  sundry, ja wiem że ubóstwiasz czaty, ale tutaj nie ma funkcji
                  privów...
                  • inz_mech Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 18:43
                    Moze "cytuj ksiazki" bo ewidentnie, wlasne myslenie nie wychodzi co
                    dobrze.
                  • sundry Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 20:20
                    Skąd możesz wiedzieć co ubóstwiam?Na forum gazeta.pl za priva uważamy wysłanie
                    maila na pocztę gazetową.
            • sundry Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 18:03
              Wysłałam maila do admina o skasowanie tego durnego wątku.
    • leobandit Re: Wielka akcja-szukamy pracy dla inż_mech!!!!!! 24.05.08, 20:43
      przeczyaj a potem się wypowiadaj:
      kariera.com.pl/index.php?gm=4&lm=&wi=830&st=1
      nikt z nas nie ma już problemów z pracą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka