Dodaj do ulubionych

Pomoc w wyborze kierunku studiow

03.06.08, 22:23
Bardzo prosze o pomoc! Zdawalam mature rozszerzona z historii i wosu oraz z angielskiego. Zastanawiam sie jaki kierunek studiow wybrac...tak na prawde to biore pod uwage dosyc sporo kierunkow:/ czyli : prawo, stosunki mieczynarodowe, politologie, socjologie...Czy ktos jest w stanie mi pomoc w wyborze???
Obserwuj wątek
    • lucyfer_we_wlasnej_osobie Re: Pomoc w wyborze kierunku studiow 04.06.08, 09:02
      bierz stosunki międzynarodowe ;)
    • Gość: natka Re: Pomoc w wyborze kierunku studiow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 20:54
      mialam podobne dylematy w zeszlym roku, nie do konca wiedzialam co chce robic w zyciu a nie chcialam przy takim niezdecydowaniu sie szuflatkowac i dlatego wybralam jeden z tak zwanych wolnych zawodow, jakim jest dziennikarstwo i nie zaluje. Trafilam na UWM w Olsztynie i wreszcie wiem co chce robic. A dziennikarstwo łaczy w sobie kazdy z podanych przez Ciebie kierunkow. Moze warto sprobowac?
      • dzulka99 Re: Pomoc w wyborze kierunku studiow 09.06.08, 15:36
        dzieki:)) szczerze mowiac ten kierunek tez bralam pod uwage, najgorsze jest to, ze nie wiem co chce robic w przyszlosci ale rozwaze dziennikarstwo;)
    • uasic Re: Pomoc w wyborze kierunku studiow 06.06.08, 20:54
      W odpowiednim czasie się obudziłaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka