Gość: PannaAnna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:19 Czy na pedagogike trudno sie dostac i jakie przedmioty biora pod uwage? polski i jakis przedmiot dodatkowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:27 mysle ze polski najlepiej rozszerzony, ale niekoniecznie. oprocz tego jezyk obcy, dodatkowy, np biologia. Ale chyba az tak strasznie nie jest zeby sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Pedagogika 13.06.08, 12:23 Oczywiscie jak latwo sie domyslec wszystko zalezy od tego o jaka uczelnie ci chodzi Na panstwowych uczelniach pedagogika to bardzo oblegany kierunek, polski chyba zawsze jest brany pod uwage, przedmioty zaleza od rekrutacji jaka jest na danej uczelni. Na prywatna uczelnie dostaniesz sie bez problemu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Pedagogika IP: *.compower.pl 13.06.08, 12:40 Na AP Kraków - polski,język obcy. Srednia maturalna powyżej 3,6 (ale zaoczne) :-) Bardzo ciekawe studia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Pedagogika IP: *.compower.pl 13.06.08, 12:42 aa.zapomniałam dodać - język obcy tylko wtedy jeśli jest dużo kandydatów z taką samą średnią.-więc tak własciwie -to tylko j. polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaAnna Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:28 a jesli z matury z polskiego z podstawy mialam 72% to jest sens sie starac na dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:31 ja się dostałam n APS w Wawie mając zdaną nowa maturę z polskiego na 43%, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaAnna Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:41 No ok ale to prywatne tak? a ja chce dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:48 tez bym chciala na dzienna pedagogike ale mam tylko 60%:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka polka Re: Pedagogika IP: *.kro.vectranet.pl 14.06.08, 00:00 43? ;| bez obrazy, ale powinni zawyżyć progi, strach pomyśleć, kto za pare lat będzie wychowywał/uczył nasze dzieci ;| Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Pedagogika 14.06.08, 12:32 Akademia Pedgogiki Specjalnej w Wawie to panstwowa uczelnia, w ktorej za dzienne studia nie placi sie, dostac sie jest podobno latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 15:21 nie znam nikogo, kto chciałby iść na pedagogikę, a nie dostałby się. a jest dużo takich osób... no ale dotyczy to ,,Uniwersytetu'' w Kielcach, więc nie ma się co dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 16:00 z polaka miałam 43%, ale z biologii 77, a z niemca pdst 90, rozszerzony 81%, ponadto z ustnych ,które niestety nie liczą się miałam 95 i 85%, oj na APS tak dużo osób zdaje,że co roku sporo jest pod kreską.. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Pedagogika 14.06.08, 21:11 na UW nawet nie jest tak ciezko dostac sie, ja rok temu dostalabym sie z podst polskim, podst matma i rozsz j. obcym, ale rok temu nie bylo statystyk na ich stronie i nie mialam pojecia jakie sa progi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 19:26 polski i jezyk obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 19:36 po pedagogice i tak nie ma pracy, nie wiem po co ludzie tam walą drzwiami i oknami.. Odpowiedz Link Zgłoś