Dodaj do ulubionych

Pedagogika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:19
Czy na pedagogike trudno sie dostac i jakie przedmioty biora pod
uwage? polski i jakis przedmiot dodatkowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:27
      mysle ze polski najlepiej rozszerzony, ale niekoniecznie. oprocz
      tego jezyk obcy, dodatkowy, np biologia.
      Ale chyba az tak strasznie nie jest zeby sie dostac
      • adziunia Re: Pedagogika 13.06.08, 12:23
        Oczywiscie jak latwo sie domyslec wszystko zalezy od tego o jaka uczelnie ci chodzi
        Na panstwowych uczelniach pedagogika to bardzo oblegany kierunek, polski chyba
        zawsze jest brany pod uwage, przedmioty zaleza od rekrutacji jaka jest na danej
        uczelni.
        Na prywatna uczelnie dostaniesz sie bez problemu ;]
        • Gość: kola Re: Pedagogika IP: *.compower.pl 13.06.08, 12:40
          Na AP Kraków - polski,język obcy. Srednia maturalna powyżej 3,6 (ale
          zaoczne) :-)
          Bardzo ciekawe studia..
          • Gość: kola Re: Pedagogika IP: *.compower.pl 13.06.08, 12:42
            aa.zapomniałam dodać - język obcy tylko wtedy jeśli jest dużo
            kandydatów z taką samą średnią.-więc tak własciwie -to tylko j.
            polski
            • Gość: PannaAnna Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:28
              a jesli z matury z polskiego z podstawy mialam 72% to jest sens sie
              starac na dzienne?
              • Gość: nieznajoma Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:31
                ja się dostałam n APS w Wawie mając zdaną nowa maturę z polskiego na
                43%,
                • Gość: PannaAnna Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:41
                  No ok ale to prywatne tak? a ja chce dzienne
                  • Gość: basia Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:48
                    tez bym chciala na dzienna pedagogike ale mam tylko 60%:(
                    • Gość: matka polka Re: Pedagogika IP: *.kro.vectranet.pl 14.06.08, 00:00
                      43? ;| bez obrazy, ale powinni zawyżyć progi, strach pomyśleć, kto
                      za pare lat będzie wychowywał/uczył nasze dzieci ;|
                      • adziunia Re: Pedagogika 14.06.08, 12:32
                        Akademia Pedgogiki Specjalnej w Wawie to panstwowa uczelnia, w
                        ktorej za dzienne studia nie placi sie, dostac sie jest podobno
                        latwo.
                        • Gość: Gość Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 15:21
                          nie znam nikogo, kto chciałby iść na pedagogikę, a nie dostałby się.
                          a jest dużo takich osób... no ale dotyczy to ,,Uniwersytetu'' w
                          Kielcach, więc nie ma się co dziwić...
                          • Gość: nieznajoma Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 16:00
                            z polaka miałam 43%, ale z biologii 77, a z niemca pdst 90,
                            rozszerzony 81%, ponadto z ustnych ,które niestety nie liczą się
                            miałam 95 i 85%, oj na APS tak dużo osób zdaje,że co roku sporo jest
                            pod kreską..
                            • adziunia Re: Pedagogika 14.06.08, 21:11
                              na UW nawet nie jest tak ciezko dostac sie, ja rok temu dostalabym
                              sie z podst polskim, podst matma i rozsz j. obcym, ale rok temu nie
                              bylo statystyk na ich stronie i nie mialam pojecia jakie sa progi :/
            • Gość: asia Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 19:26
              polski i jezyk obcy.
              • Gość: Eliza Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 19:36
                po pedagogice i tak nie ma pracy, nie wiem po co ludzie tam walą
                drzwiami i oknami..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka