IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 11:47
Jak myslicie od ilu procent można liczyć na stypendium 1000 zł bo tylko połowa
studentów dostanie. Z wynikiem 84 % z matmy i 68 % z fizyki na PW sie dostanie
czy nie ?? Licze na powazne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: E M-M Re: Stypendia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 12:06
      Nie ma szans!
    • Gość: Szara Re: Stypendia IP: 195.82.167.* 02.07.08, 12:37
      o jakie stypendium chodzi? maturzystom coś przysługuje? ;>
      • Gość: Gary Re: Stypendia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 12:49
        Naprawde nie ma szans bo chcialbym wiedziec bo jak cos to zmieniam kierunek.
        jesli ktos sie oreintuje to niech sie wypowie tylko mądrze :)
        • Gość: Magda Re: Stypendia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 12:56

stypendium otrzymuje się po pierwszym roku studiów.
          • Gość: Gary Re: Stypendia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:01
            Chodzi mi o stypendia na politechnike... jest 10 refundowanych kierunków i
            połowa studentów otrzyma wysokie stypendia. tylko własnie nie wiem czy sie do
            tej polowy załapie. W całej Polsce ma otryzmać je w roku akademickim 2008/2009
            1500 studentów.
            • Gość: Szara Re: Stypendia IP: 195.82.167.* 02.07.08, 13:20
              1500 w całej Polsce?
              Wydaje mi się, że znajdzie się 1500 osób, które zamierzają studiować na
              Politechnice, a mają po 90% z rozszerzonej matury z matmy czy z fizyki...
              • bad_boy6 Re: Stypendia 02.07.08, 14:55
                Jeszcze dokładnie nie wiadomo których uczelniach będą posiadały te zamawiane
                kierunki, wszystko ma sie rozstrzygnąć dopiero po 10 lipca.
                • Gość: jaro Re: Stypendia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 06:38
                  Możesz dostać to stypendium, bo co z tego że znajdzie się wiele więcej osób z
                  wyższą matura??? Rozejdą się po SGH, UJ-otach i wielu, wielu innych, a nawet
                  jeśli pójdą na politechnikę to nie znaczy, że wybiorą stypendialny kierunek. Z
                  wysokim wynikiem dostaną się na informatykę albo na makrokierunek, tam gdzie
                  były najwyższe progi punktowe, ale nie dostaną za te kierunki stypendiów. Życzę
                  dostania stypendium i liczę na to samo, też wybieram się na polibudę :)
    • Gość: ja Re: Stypendia IP: 217.98.19.* 04.07.08, 22:58
      A ja mysle ze nie powinni przyznawac stypendiow patrrzac na wyniki matury. To
      sie ma nijak do przyszlych wynikow na studiach. Jak wylecisz musisz oddac
      stypendium. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze sporo osob z wysoka matura pozniej
      srednio sobie radzi na studiach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka