Dodaj do ulubionych

Zarobki studentów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 12:01
Ile zarabiacie studenci i absolwenci PW ?
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwent Re: Zarobki studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 23:19
      1 500 zl...rok temu skonczylem informatyke
      • Gość: informatyk Re: Zarobki studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 00:01
        ?????hahaha, jeśli piszesz prawdę to znaczy ze jestes niezłą ofiarą losu. ja
        skonczyłem 2 lata temu, dostałem 2900 z groszami na łapę, teraz mam prawie 6k (wawa)
        • Gość: chihuahua1 Re: Zarobki studentów IP: *.igloonet.pl 10.07.08, 07:27
          no ja znam 2 studentów infy, którzy w makdonaldzie pracują... pewnie zarobki
          mają porównywalne...
    • Gość: wektor Re: Zarobki studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 08:03
      3500 netto, rok temu skończyłem budownictwo (W-wa)
      • Gość: absolwent Re: Zarobki studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:31
        informatyk- na jakim wydziale studiowales? i gdzie teraz niby zarabiasz te 6k?
        chyba w UK bo w polsce z takim stazem to nie moge w to uwiezyc...
        • Gość: daberekteam Re: Zarobki studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:20
          Nisko chyba nie byliscie dobrymi studentami albo nie potrafiliscie sie ustawić w
          życiu...
          P.S ja ide na automatyke i robotyke i chciałbmy wyjechać z polski i zarabiać
          coanjmniej 8k
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka