Gość: gosć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:13 Witam, Prosze wszystkich studiujących ten kierunek o opinie. Czy warto studiować. Czy cięzki program studiów? I jak z perspektywa o pracę? Każda sugestia mile widzana. Piszcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: migotka Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:20 ile miałaś punktów? bo ja tez sie zastanawiam nad tym kierunkiem na ae Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bez_parasola Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG 10.07.08, 22:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=79470067&a=79470067 myśle, że to mała wskazówka;) ale mało jest tu forumowiczów studiujących ten kierunek :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:50 Warto, ale zdecydowanie lepiej na akademiach ekonomicznych, a nie na nowo powstałym kierunku, byleby zwiększyć liczbę studentów i zapełnić kasę uniwerku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:20 dzięki za opinie. Ja jestem typową humanistką więc z matma może być bardzo ciężko. Ale mówi sie,że warto teraz inwestować w kierunki ekonomiczne, a ten do takich należy, a wygląda patrząc na siatkę programową ciekawie. Jest on pierwszy raz na UG. Myślicie,że trzeba uważać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:40 aha i co polecacie bardziej: finanse i rachunkowość czy międzynarodowe stosunki gospodarcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:59 ??????? coś cicho o msg czyzby nikt tego nie studiował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_bez_parasola Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.ghnet.pl 14.07.08, 12:11 o matko bo MSG to raczej nowość na naszych uniwerkach! Odpowiedz Link Zgłoś