Dodaj do ulubionych

MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:13
Witam,
Prosze wszystkich studiujących ten kierunek o opinie. Czy warto studiować. Czy
cięzki program studiów? I jak z perspektywa o pracę? Każda sugestia mile
widzana. Piszcie proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: migotka Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:20
      ile miałaś punktów?
      bo ja tez sie zastanawiam nad tym kierunkiem na ae
    • ola_bez_parasola Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG 10.07.08, 22:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=79470067&a=79470067
      myśle, że to mała wskazówka;) ale mało jest tu forumowiczów studiujących ten
      kierunek :]
    • Gość: mózg Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:50
      Warto, ale zdecydowanie lepiej na akademiach ekonomicznych, a nie na nowo
      powstałym kierunku, byleby zwiększyć liczbę studentów i zapełnić kasę uniwerku.
      • Gość: gosć MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:20
        dzięki za opinie. Ja jestem typową humanistką więc z matma może być bardzo
        ciężko. Ale mówi sie,że warto teraz inwestować w kierunki ekonomiczne, a ten do
        takich należy, a wygląda patrząc na siatkę programową ciekawie. Jest on pierwszy
        raz na UG. Myślicie,że trzeba uważać?
        • Gość: gosć Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:40
          aha i co polecacie bardziej:
          finanse i rachunkowość czy międzynarodowe stosunki gospodarcze?
          • Gość: gosć Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:59
            ??????? coś cicho o msg czyzby nikt tego nie studiował?
            • Gość: ola_bez_parasola Re: MSG-Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze UG IP: *.ghnet.pl 14.07.08, 12:11
              o matko bo MSG to raczej nowość na naszych uniwerkach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka