Dodaj do ulubionych

PWSZ w Jarosławiu

IP: *.mtm-info.pl 11.07.08, 23:30
Witam
Ktoś studiował lub studiuje w tej szkole?
Ciężej po niej znaleźć prace niż po innych szkołach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dugo Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 01:19
      Hmmm, słyszałem sporo niepochlebnych opinii na temat tej uczelni... Zwłaszcza na
      temat TiR-u.

A masz jakiś wybór? Czy tylko Jarosław wchodzi w gre?
      • Gość: Nn Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.mtm-info.pl 12.07.08, 09:57
        Właśnie ja też słyszałam i nie wiem co robić.
        Jak narazie tylko Jar.
        • Gość: Dugo Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 11:42
          Szukaj lepszej alternatywy. Szkoda marnować czasu troche jak dla mnie
          • Gość: Nn Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.eu.org 12.07.08, 18:39
            Już znalazlam :)
            Jaroslaw skreślam z listy.
    • another_story Re: PWSZ w Jarosławiu 12.07.08, 19:27
      Moje biedne rodzinne miasto, skreślone takie... :(
      Ale fakt faktem, studiowanie tutaj nie ma absolutnie żadnego sensu.
      • Gość: Eguor Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:15
        Właśnie, Jarosław to przecież bradzo fajne miasto. A jeśli chodzi o studiowanie, to naprawdę PWSZ ma jedno z najnowocześniejszych zapleczy technicznych nawet w skali kraju. Teraz, kiedy jest takie zapotrzebowanie na informatyków, i to niekoniecznie magistrów, to studiowanie informatyki I stopnia w Jarosławiu ma sens. Zwłaszcza, że chyba mieli umożliwić kontynuowanie nauki w Krakowie w ramach jakiejś umowy z AGH. Nie taki Jarosław straszny! :)
        • Gość: Dugo Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:32
          Gość portalu: Eguor napisał(a):

> Właśnie, Jarosław to przecież bradzo fajne miasto. A jeśli chodzi o studiowanie
          > , to naprawdę PWSZ ma jedno z najnowocześniejszych zapleczy technicznych nawet
          > w skali kraju.

Jacha! PW pewnie wysiada przy PWSZ Jarosław hehe :D
          • Gość: Eguor Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 13:02
            PW może nie, ale inne PWSZ na pewno tak. Poza tym nie każdego stać materialnie i/lub intelektualnie na studiowanie np. budownictwa na PW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka