Gość: Nn IP: *.mtm-info.pl 11.07.08, 23:30 Witam Ktoś studiował lub studiuje w tej szkole? Ciężej po niej znaleźć prace niż po innych szkołach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dugo Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 01:19 Hmmm, słyszałem sporo niepochlebnych opinii na temat tej uczelni... Zwłaszcza na temat TiR-u. A masz jakiś wybór? Czy tylko Jarosław wchodzi w gre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nn Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.mtm-info.pl 12.07.08, 09:57 Właśnie ja też słyszałam i nie wiem co robić. Jak narazie tylko Jar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 11:42 Szukaj lepszej alternatywy. Szkoda marnować czasu troche jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nn Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.eu.org 12.07.08, 18:39 Już znalazlam :) Jaroslaw skreślam z listy. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: PWSZ w Jarosławiu 12.07.08, 19:27 Moje biedne rodzinne miasto, skreślone takie... :( Ale fakt faktem, studiowanie tutaj nie ma absolutnie żadnego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eguor Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:15 Właśnie, Jarosław to przecież bradzo fajne miasto. A jeśli chodzi o studiowanie, to naprawdę PWSZ ma jedno z najnowocześniejszych zapleczy technicznych nawet w skali kraju. Teraz, kiedy jest takie zapotrzebowanie na informatyków, i to niekoniecznie magistrów, to studiowanie informatyki I stopnia w Jarosławiu ma sens. Zwłaszcza, że chyba mieli umożliwić kontynuowanie nauki w Krakowie w ramach jakiejś umowy z AGH. Nie taki Jarosław straszny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:32 Gość portalu: Eguor napisał(a): > Właśnie, Jarosław to przecież bradzo fajne miasto. A jeśli chodzi o studiowanie > , to naprawdę PWSZ ma jedno z najnowocześniejszych zapleczy technicznych nawet > w skali kraju. Jacha! PW pewnie wysiada przy PWSZ Jarosław hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eguor Re: PWSZ w Jarosławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 13:02 PW może nie, ale inne PWSZ na pewno tak. Poza tym nie każdego stać materialnie i/lub intelektualnie na studiowanie np. budownictwa na PW. Odpowiedz Link Zgłoś