Dodaj do ulubionych

ae krakow- wałki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:06
az sie normalnie dzis wk*&*78lem, w krakowie byl system priorytetow
(3 kierunki)niby wszystko normalnie, w Toruniu np. tez tak jest. A
teraz sie dowiaduje, że chociaż na 1 kierunek zabraklo mi punkta a
dostalem sie na ten 3, to nie mogę podejsc do 2 tury w tym 1. Albo
pojde na ten 3 albo wogóle. To jakaś bzdura jest. Jest ktos jescze w
podobnej sytuacji??
Obserwuj wątek
    • Gość: jkjkkl Re: ae krakow- wałki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:16
      skąd wiziaść ten indywidualny numer konta żeby zapłacic za legitymacje i indeks
      ?!?!? do nwirtualnego dziekanatu nie moge wejść bo nie rozpoznaje mojego numeru
      dowodu a w ERK nie ma żadnej informacji ?!?!?
      • Gość: asdasd Re: ae krakow- wałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:24
        nie wiem za bardzo, al nie chodzi ci czasem o indywidualne numer
        ankiety?? on ci się generował przy logowaniu
        • Gość: wsdrfqergf Re: ae krakow- wałki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:33
          Osoby zdecydowane podjąć studia w Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie
          zobowiązane są do wniesienia za pośrednictwem banku opłaty za wydanie
          elektronicznej legitymacji studenckiej i indeksu (odpowiednio 17 zł i 4 zł –
          łącznie 21 zł )
          w nieprzekraczalnym terminie do 23 lipca 2008 r. W tym celu każdy z Państwa
          otrzymał indywidualny numer rachunku, na który należy wnieść opłatę. Numer
          rachunku można znaleźć w programie „Wirtualny dziekanat”.

-----------------------

mam ten numer i znam go tyle że chodzi o jakis indywidualny numer rachunku na
          który mam wpłacić te 21 złotych. a do wirtualnego dziekanatu nie moge wejść choc
          wpisuje tam numer dowodu i pesel.

masz racje ze zj8bana jest troche ta ae, jakby sie nie dało normalnie wpłacic
          gdzie w oknienku po ludzku. i jutro powenie bede musiał chodzic pytać sie i
          załatwiać bo nie umieli zrobić prostego przejzystego systemu tej całej
          rekrutacji od a do z. co mnie wqur.. bo nie mam jutro zabardzo czasu na takie
          montaże.
          • Gość: vulgarpigeon Re: ae krakow- wałki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:37
            wie ktoś może skąd wziąść ten numer. bardzo prosiłbym o pomoc szanownych
            studentów ae. ???? :-] i czemu nie moge wejść do wirtualnego dziekanatu ? mam
            nadzieje ze do normalnego dziekanatu jest łatwiej wejść
            • Gość: vulgarpigeon Re: ae krakow- wałki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:46

Osoby, które potwierdz$ podj)cie studiów, zobowi$zane b)d$ do dokonania wpaty za
              elektroniczn$ legitymacj) studenck$ oraz za indeks w terminie do
              23 lipca br.. Numer konta oraz wysoko*2 opaty podana b)dzie w systemie ERK.

------------------------------------------------

wpadłem na pomysł. czyli numer tego konta dosatane dopiero jak przyniose im
              dokumenty ?!??!?! wtedy wyświetli mi sie on w systemie erk ?!??!? sprytne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka