Gość: Sasanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 09:43 Jakie polecacie dobre uczelnie na śląsku z tego kierunku, a specjalizacja pedagogika opiekunczo-wychowawcza? I czy uwazacie ze to trudny kierunek,, czy trudno sie dostac( studia zaoczne) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 09:52 Moze UŚ- ale trudniej sie dostac, oprocz tego zietek w katiwicach. fajny kierunke mysle jesli ktos lubi pracowac z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: Pedagogika 08.08.08, 13:20 Kierunek jest bardzo trudny, jesli nie jestes omnibusem nie masz nawet co isc, nie dasz rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 14:33 to raczej Ty siejesz zamet na tym forum i przyzna to prawie kazdy,kto czyta Twoje wypowiedzi! wejdz czlowieku na jakie forum dla sknerow (albo takie zaloz) i przestac pisac te swoje wywody,bo tylko obrazasz innych,a niczego nie mozna sie od Ciebie dowiedziec a co pedagogiki to bzdury gadasz - pedagogika to jeden z najlatwiejszych kierunkow i raczej jest to ogolnie wiadomo (tez moge to poprzec przykladami), samozwanczy,,omnibusie'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: Pedagogika IP: *.eimg.pl 08.08.08, 15:02 ale ty glupia jestes jak nie wiesz o co mu chodzilo ... Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: Pedagogika 08.08.08, 16:58 Uspokoj sie juz. Wiesz co to ironia? Ludzie wyluzujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 17:57 jest roznica miedzy luzem a zwyczajnym brakiem kultury inz mech Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: Pedagogika 08.08.08, 18:08 Gdzie widzisz brak kultury w moim poscie do ktorego sie odnioslas? Ja tylko mowie ze gadasz bzdury-a to nie jest brak kultury tylko stwierdzenie faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bata Re: Pedagogika IP: 217.98.19.* 08.08.08, 13:27 Moim zdaniem to nic sie nie robi na tym kierunku! Wspollokatorka studiuje pedagogike i nie dość ze ma malo zajec to jak opowiada co na nich robia to mnie ciarki przechodza. W sesju miala 3 egzaminy z czego uczyla sie do 1 przez godzinke. Nie powiem ze ja na moim zakowam ale zdarza mi sie pisac prace i siegnac po ksiazke ale takie lenistwo to juz szczyt. I pozniej dostaja tytuły magistra. Jakas paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:03 własnie!! na APS-ie jest podobnie, może trochę nauki jest ale nawet jka ktoś się nie uczy to spokojnie zaliczy wszystko na 3, ja się uczyłam bardzo mało(na 2 roku) i miałam średnią 4,4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasanka Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:31 A nie wiecie jak z praca po tym kierunku, czy w dzisiejszych czasach potrzebuja osob osob w domach dziecka po pedagogice socjalno-opiekunczej? O i moze ktos jest na tym kierunku i powie pare slow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:01 niestety pracy po pedagogice nie, na domiar złego mają zlikwidować domy dziecka:(((( ja studiuję pracę socjalną, za rok zdaję na pedagogikę, ale tak jako hobby bo nie zamierzam pracować w tym zawodzie, raz, ze nie ma pracy, dwa,że mało płatna to praca i ciężka... ogólnie po kierunkach humanistycznych nie ma pracy:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:01 miało być "nie ma pracy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozaZwoza Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:54 dziwne skad masz te dane, bo ja sie orietuje ze wlasnie do domow dziecka sa potrzebne osoby, bo malo chetnych bo jak mowisz slabo platny zawod. ale co prawda to prawda, likwidowac maja domy dziecka:( ale beda tworzyc takie kilkuosobowe DOMy dla dzieci samotnych no i tam mzoe bedzie praca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Pedagogika IP: 87.205.145.* 08.08.08, 18:00 o tym,że likwidują domy mówili nawet w wiadomościach bo koszt utrzymania dziecka w dd jest wyższy niż w rodiznie zastępczej, właśnie mają zamiast domów tworzyć rodziny zastępcze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 18:52 tworzyc rodziny zastepcze?:P przeciez nie kazdy chce zaadoptowac dzieci, wrecz nie ma tylu osobo co by to chcialo robic, a tyle tych dziec z DD jest przeciez/ Oprocz domu dziecka mozesz tez w innych placowkach pafowac, opalaca sie ten kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś