Gość: olencja IP: 83.1.94.* 23.01.09, 21:21 Moglibyscie mi polecic jakies prowatne uczelnie z pielegniarstwem gdzie latwo sie dostac i nie trzeba zdawac bioli... oczysiwiscie panstwowe gdzie nie trzeba miec bioli tez mile widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? 23.01.09, 23:37 A co ci robi za różnicę, czy zaczniesz się uczyć tej biologii przed maturą, czy będziesz zakuwać na studiach, żeby nadgonić? Czyżby zero ambicji? Odpowiedz Link Zgłoś
sonic84 Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? 24.01.09, 12:03 Pielęgniarstwo można studiować tylko państwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 13:15 ale tam biora każdego kto zdał biole choćby na 35 % tyle,że potem połowa wylatuje po 1 seemstrze, więcje niż połowa, ok 65% więć zastanów się po co ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.euro-net.pl 26.01.09, 18:26 Nie oszukuj! Jest mnóstwo prywatnych. Eystarczy wejść na strone MNiSW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.citynet.pl 24.01.09, 14:37 A mogłabyś powiedzieć po jaką cholerę ci pielęgniarstwo, skoro nie potrafisz się nauczyć biologii? Po jaką cholerę ci studia gdzie łatwo się dostać? Chwała Bogu nie ma prywatnego pielęgniarstwa... Ale na PWSZety dostają się naprawdę, delikatnie mówiąc nawet niezdolne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowymotyl w Zamościu na WSZiA 24.01.09, 20:40 Prywatne pielęgniarstwo jest w nie jednej uczelni np Wyższa Szkoła Zarządzania i Administarcji w Zamościu na wydziale fizjoterapii i pedagogiki. www.wszia.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flatau Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.connecta.pl 26.01.09, 18:10 Jeżeli nie potrafisz się nauczyć biologii nawet na 30% to w życiu nie skończysz pielęgniarstwa. Może to nie są trudne studia, ale tych całkiem leniwych wyrzucają. Weź się za siebie i naucz się tej biologii. Skończyły się już czasy głupich pielęgniarek i całe szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.cnow.pl 16.02.09, 06:40 nie sa trudne studia ale leniwych wyrzucaja... pfff, ja studiuje pielegniarstwo i uwiez mi ze nie sa latwe, ile sie trzeba napocic, nauczyc nachodzic na praktyki to tylko studenci tego kierunku wiedza... a jesli ktos sie przechwala, ze latwo mu jest studiowac opieke nad czlowiekiem to baran jest, bo to bardzo odpowiedzialna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicjaaa123 Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: 194.42.116.* 23.02.18, 15:36 Jeżeli szukasz uczelni prywatnej z kierunek pielęgniarstwo, zajrzyj na stronę www.ahe.lodz.pl AHE w Łodzi ma dosyć dobre pielęgniarstwo. Jest kilka opcji jak np. pielęgniarstwo pomostowe. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalonawrona Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? 26.07.18, 14:51 Właśnie ja też się waham! widziałam że jest na WST w kato isię mega nad tym zastanawiam bo nie zbyt dobrze poszło mi z biologii :P Odpowiedz Link Zgłoś