Dodaj do ulubionych

prywatne pielęgniarstwo,gdzie?

IP: 83.1.94.* 23.01.09, 21:21
Moglibyscie mi polecic jakies prowatne uczelnie z pielegniarstwem
gdzie latwo sie dostac i nie trzeba zdawac bioli...
oczysiwiscie panstwowe gdzie nie trzeba miec bioli tez mile
widziane:)
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? 23.01.09, 23:37
      A co ci robi za różnicę, czy zaczniesz się uczyć tej biologii przed maturą, czy
      będziesz zakuwać na studiach, żeby nadgonić?

Czyżby zero ambicji?
      • sonic84 Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? 24.01.09, 12:03
        Pielęgniarstwo można studiować tylko państwowo.
        • Gość: Eliza Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 13:15
          ale tam biora każdego kto zdał biole choćby na 35 % tyle,że potem
          połowa wylatuje po 1 seemstrze, więcje niż połowa, ok 65% więć
          zastanów się po co ci to?
        • Gość: krak Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.euro-net.pl 26.01.09, 18:26
          Nie oszukuj! Jest mnóstwo prywatnych. Eystarczy wejść na strone
          MNiSW.
    • Gość: marajka Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.citynet.pl 24.01.09, 14:37
      A mogłabyś powiedzieć po jaką cholerę ci pielęgniarstwo, skoro nie potrafisz się
      nauczyć biologii? Po jaką cholerę ci studia gdzie łatwo się dostać? Chwała Bogu
      nie ma prywatnego pielęgniarstwa... Ale na PWSZety dostają się naprawdę,
      delikatnie mówiąc nawet niezdolne osoby.
    • brokatowymotyl w Zamościu na WSZiA 24.01.09, 20:40
      Prywatne pielęgniarstwo jest w nie jednej uczelni np Wyższa Szkoła Zarządzania i
      Administarcji w Zamościu na wydziale fizjoterapii i pedagogiki. www.wszia.edu.pl
    • Gość: flatau Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.connecta.pl 26.01.09, 18:10
      Jeżeli nie potrafisz się nauczyć biologii nawet na 30% to w życiu nie skończysz
      pielęgniarstwa. Może to nie są trudne studia, ale tych całkiem leniwych
      wyrzucają. Weź się za siebie i naucz się tej biologii. Skończyły się już czasy
      głupich pielęgniarek i całe szczęście!
      • Gość: oto Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: *.cnow.pl 16.02.09, 06:40
        nie sa trudne studia ale leniwych wyrzucaja... pfff, ja studiuje pielegniarstwo
        i uwiez mi ze nie sa latwe, ile sie trzeba napocic, nauczyc nachodzic na
        praktyki to tylko studenci tego kierunku wiedza... a jesli ktos sie przechwala,
        ze latwo mu jest studiowac opieke nad czlowiekiem to baran jest, bo to bardzo
        odpowiedzialna sprawa.
    • Gość: alicjaaa123 Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? IP: 194.42.116.* 23.02.18, 15:36
      Jeżeli szukasz uczelni prywatnej z kierunek pielęgniarstwo, zajrzyj na stronę www.ahe.lodz.pl AHE w Łodzi ma dosyć dobre pielęgniarstwo. Jest kilka opcji jak np. pielęgniarstwo pomostowe. Polecam.
    • magdalonawrona Re: prywatne pielęgniarstwo,gdzie? 26.07.18, 14:51
      Właśnie ja też się waham! widziałam że jest na WST w kato isię mega nad tym zastanawiam bo nie zbyt dobrze poszło mi z biologii :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka