IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 12:15
ile osób przyda na jedno miejsce na kierunki takie
jak;budownictwo,architektura,automatyka,fizyka
techniczna,intertesuja mnie te4 ,chodzi mi o studia wieczorowe lub
zaoczne ,I na mniej znanej polibudzie.Z góry dziękuje za wasze
odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: grzyby po deszczu Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:15
      Co do architektury, to nie wiem, ale na pozostałe zaoczne i na mniej znanej polibudzie, nie przypada pewnie więcej niż osoba na miejsce.
      • Gość: kihot Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:45
        Aż tak mało? w takim razie przyjmują każdego?
        • Gość: grzyby po deszczu Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 18:17
          Nie jestem absolutnie pewny, ale tak mi się wydaje. Na studia stacjoinarne stosunkowo łatwo się dostać na te kierunki na mniej znanych politechnikach, a na fizykę techniczną chyba wszędzie łatwo się dostać. Dlatego wydaje mi się, że na zaoczne biorą praktycznie wszystkich chetnych.
          • Gość: zouza89 Re: ile osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 19:13
            taa wszystkich chętnych na architekture bez egzaminu z rysunku? no nie bardzo...

kihot ty chyba juz tu byłeś i nicka zmieniłeś, czyż nie? : p
            • Gość: grzyby po deszczu Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:16
              Pisałem wcześniej, że co do architektury, to nie wiem :)
    • Gość: kihot Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:18
      Nie byłem,ale widziałem podobny wątek juz na forum,o architekture
      jeśli chodzi to wiem że tam się liczy egzamin wstepny z rysunku ale
      jeżeli jest np200 miejsc a na rysunek przyjdzie 160 osób to?Jak to
      jest ,czy ktoś z was się moze orientuje jak jest z tym rysunkiem?
      • ziemia.ognista Re: ile osób 06.02.09, 21:24
        Jasne:]
        Poczytaj może zasady rekrutacji? Przekracza to twoje umiejętności?
        • Gość: zouza89 Re: ile osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:43
          > Poczytaj może zasady rekrutacji? Przekracza to twoje umiejętności?

no widocznie....
          • Gość: juz wiem Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:44
            hej kihocie! nie powiem Ci bo nie wiem ale mogę poradzic byś sie nie
            przejmował zouzą! Ona studiuje humanistyczny kierunej bo techniczny
            PRZEKRACZA JEJ MOZLIWOŚCI i zazdrośc ją ogarneła
            • ziemia.ognista Re: ile osób 06.02.09, 23:14
              Widzę, że masz z nią jakiś problem anonimowy frustracie. Lecz się.
              • Gość: juz wiem Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:26
                to Ty jestes frustratem studencino biologi
                • ziemia.ognista Re: ile osób 06.02.09, 23:30
                  No no, dowaliłeś :D
                  Piszemy biologii, ale to pewnie dla ciebie za trudne.
                  • Gość: juz wiem Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 00:23
                    dla ciebie jest trudne wszystko poza biologią i chemią ,znam cię to
                    wiem,ale fajna ta Twoja biologia
            • Gość: zouza89 Re: ile osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 09:51
              > hej kihocie! nie powiem Ci bo nie wiem ale mogę poradzic byś sie nie
              > przejmował zouzą!

a co? uważasz, że przez moje komentarze juz płacze w poduszke?

ha! bo mam czego zazdrościć..... to że chce na nieznaną polibude? widocznie
              uważa, że bardziej sławne politechniki przekraczają nie moje ale kihota
              możliwości......
              • Gość: ju wiem Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:27
                Może tego nie wiesz zouzo ale lepiej skończyć polipude w najwięksej
                pipiduwie niż humanistyczny kierunek na uniwersytecie w stolicy.A na
                tej jego pilibudzie w zadupiu i tak byś nie dała rady
                • Gość: grzyby po deszczu Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:59
                  Kwestia priorytetów.
                • Gość: zouza89 Re: ile osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 19:27
                  > Może tego nie wiesz zouzo ale lepiej skończyć polipude w najwięksej
                  > pipiduwie niż humanistyczny kierunek na uniwersytecie w stolicy

Jej, cóz za błyskotliwość... nie no... jestem pod 'ogromnym' wrażeniem

> A na tej jego pilibudzie w zadupiu i tak byś nie dała rady

Czemu tak uważasz?... Oj biedaku, spotkało cie to doświadczenie??? Nie wiedziałam, tak mi 'przykro'
    • Gość: już wiem Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:01
      bo ją to ja juz dawno rozszyfrowałem,kolejna bezrobotna
      • Gość: zouza89 Re: ile osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 09:45
        ojej, jak mi przykro, nie trafiłeś - BO JA NIE STUDIUJE KIERUNKU HUMANISTYCZNEGO
        • Gość: już wiem Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:29
          architektura wnętrz to nie humanistyczny?a przepraszam artystyczny
    • Gość: kihot Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:14
      ludzie nie kłóćcie się tylko mówicie co wiecie xD
      • Gość: zouza89 Re: ile osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 19:22
        yyy sorry, ale ja nic nie mówiłam o architekturze wnętrz... prędzej krajobrazu abderyto.

> ludzie nie kłóćcie się tylko mówicie co wiecie xD

jak nie umiesz rysować, to odpuść sobie jakąkolwiek 'architekturę', tyle
        • Gość: zouza89 Re: ile osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:36
          sory ze jestem taka zazdrosna ale ja potrafie tylko rysować,nie
          umiem nawet liczyć,wiem że jak skończe studia cięrzko będzie znaleść
          mi zatródnienie ale będę sprzedawać obrazy i będę mięć duzy dohód z
          tego
        • Gość: zouza89 ale prostak z Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:58
          podszywać sie pod mojego nicka, przekraczasz juz pewne granice dobrego smaku....
          • Gość: redman Re: ale prostak z Ciebie IP: *.icpnet.pl 07.02.09, 21:23
            To forum to dno internetu
          • Gość: sla Re: ale prostak z Ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 02:21
            a pani architektka krajobrazu to smak dobry zna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka