Gość: gościna IP: *.ostrowmaz.mm.pl 01.06.09, 23:53 czy lepiej iść: a) na kulturoznawstwo na swps b) socjologię (na koźmińskim albo uniwersytecie) c) bezpieczeństwo wewnętrzne na UW d) psychologię? proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autorzyna Re: co wybrać: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 08:43 jak juz rozlozylas tyle kierunkow na a-d, to teraz strzelaj albo losuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: co wybrać: IP: *.ostrowmaz.mm.pl 03.06.09, 16:37 dzięki za pomoc, ignorancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: co wybrać: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:14 nie ma za co. nie wierze, zeby az taki rozrzut byl mozliwy, jesli ktos wie, co chce robic w przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: co wybrać: IP: *.ostrowmaz.mm.pl 06.06.09, 02:32 gdybym to wiedziała, nie pytałabym Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: co wybrać: 02.06.09, 08:51 Jeśli chcesz być policjantką to wariant C Jeśli potrafisz słuchać i pomagać ludziom to D Jak chcesz sobie po prostu postudiować to A i B Ale generalnie wybierz to co Cie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: co wybrać: IP: *.interkonekt.pl 04.06.09, 21:11 nie wiem jak jest na uniwersytecie ale wiem jak jest na koźmińskim i na SWPS. Na koźmińskim jest moja dziewczyna na zarządzaniu. Ryje dużo. Studiuje także politologie na UKSW ale to jest śmiech nie studia . Ja studiuję na SWPS. Swoją droga SWPS już nie bedzie SWPS tylko UPS :D obecnie ma 4 uprawnienia doktorskie a wniosek o uprawnienia doktorskie z nauk politycznych i z psychologii w Sopocie jest już w PKA. Także już za niedługo będzie to Uniwersytet Psychologii Społecznej. Zajebisty jest UPS :D polecam wszystkim tak jak ALK. Prawda jest taka ,że dobre uczelnie prywatne są o niebo lepsze od uczelni państwowych ;] pozdrawiam i życzę udanego wyboru. AAA co do czesnego mam stypendium naukowe i pracuje :) i studiuje to o czym marzyłem :) pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: co wybrać: IP: *.ostrowmaz.mm.pl 06.06.09, 02:35 dzięki ;) a co studiujesz na SPS/UPS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: co wybrać: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 11:09 A co można robić po bezpieczeństwie wewnętrznym ? Sama ostatnio znalazłam u mnie w miescie takie kierunek i musze przyznac , że program studiów jest niezmiernie interesujący , tylko co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: co wybrać: IP: *.proxnet.pl 06.06.09, 12:08 Hm pewnie policja i tego typu organy.Może nawet i ABW.Kto wie,kto wie.Hmm może problemem dla pracodawców jest osoba po takich studiach? Bo tak na poważnie,to co mogłaby robić osoba po takich studiach? Na stanowiska kierownicze w działach ds. kryzysu itd. biorą prędzej policjantów i wojskowych.Nie wiem co o tym myśleć Odpowiedz Link Zgłoś