maggie11111 20.06.09, 21:47 Kto sie wybiera w tym roku do SWPS w Wawce na psychologie kliniczna w trybie zaocznym? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeczowy Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna 31.07.09, 13:01 Witam, Ja zastanawiam się nad psychologią ogólną lub społeczną. Studia na jednej z tych dwóch specjalizacji planuje podjąć od października. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka uw Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: 83.1.94.* 31.07.09, 15:55 SWPS...hehe i gdzie planujecie pracować po tej "psychologii klinicznej" na tejże "uczelni":D Przemyślcie to.Ładować kase w coś...co i tak nie da wam przyszłości.Jeśli miałabym do wyboru zatrudnić psychologa po uj czy uw czy innej,państwowej uczelni czy panienkę po SWPS czy innej prywatnej szkoły to oczywistym jest,że postawię na renomę i pracę jaką ta osoba włożyła w to,by zdobyć zawód.Zastanówcie się jeszcze,naprawdę,bo czarno widzę waszą zawodową przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: również studentka Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 11:35 Szanowna absolwentko uw, Weszłam na to forum z sentymentu, gdyż korzystałam z niego przed pierwszym rokiem studiów i zobaczyłam Pani wpis. Uważam go za marną prowokację. Po pierwsze, każdy sam decyduje o tym, gdzie "ładuje" swoją kasę. Po drugie, na swoją przyszłość każdy pracuje sam. Znam osoby, które po studiach prywatnych pracują tam, gdzie chciały. Pani jeszcze nie zatrudnia absolwentów i nie Pani o tym decydować, kto będzie zatrudniony. A jeżeli ukończyła Pani Wydział Psychologii UW/UJ i zakłada podobne temu wątki to wstydzę się na Panią i żal mi. Prestiż i kultura osobista w tym wieku zobowiązują i nie popychają w kierunku tak marnych prowokacji, nawet dla rozrywki. Są rzeczy, które Absolwentce Bardzo Prestiżowych Studiów nie pasują, bo gimnazjum/podstawówkę dawno ma Pani już za sobą. Chyba, że "żal dupę ściska", że przysłowiowy "młot" z Pani otoczenia będzie studiować psychologię w SWPS, wtedy radzę Pani popracować nad sobą, bo życie kiepskie jednostki eliminuje samo. Także bez obaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan sowa Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 01.08.09, 16:48 Zgadzam sie z poprzedniczką zebys sie pie...la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: 87.205.148.* 01.08.09, 20:56 2 lata temu podczas szukania pracy rozmawiałam z kilkoma osobami i 1 dziewczyna mówiła,że jej koleżankaszuka pracy,ale ona "SKOŃCZYŁA PSYCHOLOGIĘ I SKANDAL,ŻE JEST BEZROBOTNA" więc pytam gdzie skończYła ta psychologię kliniczną dzienną, ona ,że w "SWPS" BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:02 co zatkało was??? heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pf Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: 79.139.5.* 08.08.09, 20:53 "heeeeeeeeeeeeeeeee"?? wypowiedź godna wiejskiego parobka. a ile osób po uj, uw, uam, uwr etc etc nie ma pracy "heeeeeeeeeeeeeeeeeee"? weź pomyśl zanim cos napiszesz i popadniesz w samozachwyt, chyba, że ta czynność cie przrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: 79.139.5.* 08.08.09, 20:56 *przerasta oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 21:41 a wyobraź sobie,że mnie to nie przerasta, tyle,że ci po uw co nie znajdą pracy przynajmniej nie utopili grubej kasy w uczelnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: 79.139.5.* 11.08.09, 12:39 to, ile ktoś przeznaczy kasy na naukę, to indywidualna sprawa każdej osoby, a za te "grube pieniądze" otrzymuje maksimum możliwości nauki i kontakt z psychologiczną elitą. a jeśli będzie chciał i miał odrobinę kreatywności i pomysł na samorealizację to prace prędzej czy później znajdzie. a ty sie zastanów o co Ci chodzi bo najpierw pieprzysz że jak ktoś jest absolwentem swpsu to "bez komentarza" i pracy nie znajdzie, a potem nie przeszkadza ci, że po uw tez pracy się nie znajdzie tylko, że za swps się płaci. Jak masz problem z kasa to nie wylewaj tu w taki sposób swoich frustracji, bo jak Cie na cos nie stać, nie znaczy, że ktos kogo stać będzię mierny i bezrobotny. ps. uw też kończą setki ludzi wieczorowo, płacą tyle co za swps i co, też wywalaja kasę, a warunki studiowania i rozwoju w państwowej placówce niestety gorsze i nikt pracy nie zapewnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 08:47 hej:) kto będzie studiował psychologię kliniczną zaocznie?:) zgłaszać się!:) Odpowiedz Link Zgłoś
serotonina88 Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna 19.08.09, 21:17 siema, ja tez bede studiować na swps na psychologii klinicznej, zaocznie :) dzisiaj pisalam test z anglika :) mam IV grupe a wy? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.09.09, 01:04 ZAOCZNA psychologia..co za porażka!!!Ludzie,czy wy za grosz ambicji i honoru nie macie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serotonina88 Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.stansat.pl 12.09.09, 19:46 nie każdy jest "bananem", któremu wszystko funduja rodzice i ma mozliwość studiować dziennie, sa ludzie którzy musze zapracować, na to żeby iść na studia,a pracujac w tygodniu nie mają możliwości jednocześnie studiować, więc muszą isc na zaoczne, ale widze, że jesteś mało inteligentny/na, żeby to ogarnać ... Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna 08.08.09, 22:15 Gość portalu: absolwentka uw napisał(a): Ty czasem nie jesteś ta absolwentką, która w innym wątku srała żarem, że absolwenci prywatnych uczelni zabierają jej miejsca pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona_ Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: 89.234.192.* 12.08.09, 21:47 Haha obawiam się, że to ta sama ;p Ale trzeba dziewczynie wybaczyć, widać przecież, że ma za sobą ciężką traumę związaną z instytucją prywatnej uczelni... W nicku ma "absolwentka uw", może nie chodzi o Uniwersytet Warszawski tylko Ućpaną Wariatkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 16:57 nie jestem absolwentką uw, skończyłam APS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werders Re: SWPS Warszawa - psychologia kliniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 23:19 Podpowiedzcie proszę kiedy odbywają się zajęcia i w jakich godzinach ? Odpowiedz Link Zgłoś