Gość: ja33 IP: *.insat.net.pl 26.06.09, 17:42 hej mozecie mi powiedziec czy za kolejne rekrutacje na studia placi sie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemao89 Re: opłata na studia 26.06.09, 18:05 łacisz tylko jeden raz za jeden kierunek,gdy sie nei doistaneiesz to jest kolejna rekrutacja iza nią już nie płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja33 Re: opłata na studia IP: *.insat.net.pl 26.06.09, 18:10 dzieki za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: opłata na studia IP: *.chello.pl 26.06.09, 21:37 głupoty gadacie, płaci się za każdy kierunek, na który składa się papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja33 Re: opłata na studia IP: *.insat.net.pl 27.06.09, 13:06 tak na kazdy kolejny kerunek sie placi:) mi chodzi o sytuacje np. zlozylam papiery na medycyne we wrocławiu i za pierwszym rzutem sie nie dostane to za kolejna rekrutacje sie nie placi tak?;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zvx Re: opłata na studia IP: *.profnet.com.pl 28.06.09, 21:36 Nie. A co do płacenia za każdy kierunek - zależy od uczelni, na części (nawet tych najlepszych) jest jedna opłata rekrutacyjna niezależnie od ilości kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: opłata na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 05:58 Dokładnie, wszystko zależy od uczelni. W tym roku składa się tak, że politechniki oferują nawet do 5 kierunków za jedną opłatą, natomiast niektóre uniwerki za każdy kierunek biorą opłatę. Tak więc zależy gdzie zamierzasz iść ;] Odpowiedz Link Zgłoś