Dodaj do ulubionych

Fizyka Techniczna PW

IP: *.plock.mm.pl 11.07.09, 16:10
Myślicie że jest szansa na dostanie się w drugiej rekrutacji??

Zawsze było mniej chętnych niż miejsc, a w tym roku nie wiem co się stało, ale
mnie nie przyjęli. ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: zvx Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.profnet.com.pl 11.07.09, 16:23
      Na pewno część osób brała jako rezerwowy (np. ja ;)). Ile punktów?
    • Gość: gemini Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.plock.mm.pl 11.07.09, 16:39
      Niedużo, bo nie zdawałem fizy, a matę podstawową.

I proszę mi tu nie wyjeżdżać z komentarzami typu 'to na cholerę się tam
      pchasz?', bo wiem co robię.

Cholera no. Byłem pewien że się dostanę. ://
      • Gość: zvx Re: Fizyka Techniczna PW IP: 80.48.29.* 12.07.09, 00:10
        W tej chwili próg 94 pkt
        www.pw.edu.pl/Kandydaci/Komunikaty/Komunikat-Wydzialowych-Komisji-Rekrutacyjnych-z-dnia-11.07.2009-r
        • Gość: Michał Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.proxnet.pl 12.07.09, 01:07
          Może to dziwne i szalone,ale chciałbym studiować fizykę :) no ale wybrałem już
          coś innego
          • Gość: gemini Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.plock.mm.pl 12.07.09, 12:54
            A myślicie że mam szanse się jeszcze dostać, mimo że nie ma mnie nawet na liście
            rezerwowej??
            • Gość: Michał Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.proxnet.pl 12.07.09, 13:40
              Raczej nie
            • Gość: karrrolinka Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.09, 13:56
              jeżeli nie ma Cie na liście rezerwowej oznacza to że komisja
              rekrutacyjna uznałą że masz zasłabo zdaną mature. może się okazać że
              po trzch turach rekrutacj bedze mniej chetnych niż miejsc i ogłoszą
              drugi nabór. wtedy moze się dostaniesz.
              • Gość: gemini Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.plock.mm.pl 12.07.09, 14:05
                no liczę na to że mi się uda. w ogóle to strasznie poszły w górę progi w tym
                roku, aż się zdziwiłem.
                • Gość: zvx Re: Fizyka Techniczna PW IP: 80.48.29.* 12.07.09, 14:18
                  Spokojnie, jeszcze spadną... Wiele może się zmienić :)
                  • Gość: karrrolinkaa Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.09, 14:32
                    o ile oga spaśc? wydaje mi się że najwyżej 10 pkt na bardziej
                    obleganych kierunkach na innych może do 20
                    • Gość: gemini Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.plock.mm.pl 12.07.09, 14:43

no jakby spadły o 20 to by było akurat. :]
                    • Gość: zvx Re: Fizyka Techniczna PW IP: 80.48.29.* 12.07.09, 16:54
                      Trudno powiedzieć o ile pkt, zależy jaki jest rozkład punktów wśród rezerwowych.
                      • Gość: student Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.idzik.pl 17.08.09, 18:23
                        Możesz czekać i próbować. Wydaje mi się, że będzie jak zwykle i na inauguracji
                        będzie wielu "nieobecnych". Także być może po rozpoczęciu roku akademickiego
                        będziesz mógł próbować się załapać. Pozdrawiam
                        • Gość: student Re: Fizyka Techniczna PW IP: *.idzik.pl 17.08.09, 18:29
                          zresztą
                          kandydaci.if.pw.edu.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka