Gość: Judyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:25 więc mam już licencjata, w paźdz ide na zaoczne mgr oba na państwowej uczelni i gdzie by tu teraz do pracy iść? skończyłam pracę socjalną, gdzie pracujecie po studiach i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: po studiach.. IP: *.proxnet.pl 19.07.09, 13:54 Hm Judyto,skąd takie pytania po skończeniu studiów? Na studiach nie spotkałaś się z jakimiś firmami? Nie rozmawiałaś ze znajomymi o miejsu przyszłej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: po studiach.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 14:30 nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: po studiach.. IP: *.proxnet.pl 19.07.09, 14:37 Czemu tak? Przecież każdy szuka jakichś perspektyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: po studiach.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 16:29 miałam zajęcia cały tydzień od 8 do 19 a w weekendy chciałam odpocząć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zvx Re: po studiach.. IP: *.profnet.com.pl 20.07.09, 17:46 Cały tydzień? Od 8 do 19? To co wy tam robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: po studiach.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 18:49 uczymy się bzdur, to nie jest śmieszne bo przerabiamy np ustawę, która moglibysmy sami opracować w domu, ale piszcie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: po studiach.. IP: *.proxnet.pl 20.07.09, 22:35 Hm a w czasie studiów nawet nie przeglądałaś stron w poszukiwaniu przyszłej pracy? Nie wiedziałaś co Cię czeka po tym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: po studiach.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 16:37 skończyłam bardzo przyszłościowy kierunek ale nawet do domu poomocy społecznje nie wezmą bez znajomości a ja nie mma żadnych znajomości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: po studiach.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 17:09 Przyszłościowy kierunek nie wystarczy jeśli nie ma się pomysłu na siebie i zapału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: po studiach.. IP: *.proxnet.pl 21.07.09, 17:25 Wniosek taki,to nie jest przyszłościowy kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan na wlosciach Re: po studiach.. IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 17:59 Przyszlosciowy kierunek to finanse czy informatyka choćby po prywatnej uczelni którymi tak gardzisz. Praca socjalna heh co umiesz po studiach? pracować socjalnie? Jaki masz zawód??? To są kolejne latwe i nieprzyszloaciowe studia w stylu politologii, socjologii czy europeistyki....bezrobocie... Odpowiedz Link Zgłoś
un.invited Re: po studiach.. 21.07.09, 18:41 co to znaczy "przyszlociowy kierunek" w Twoim rozumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: po studiach.. IP: *.proxnet.pl 21.07.09, 22:28 Taki,po którym nie trudno o dobrą pracę i płacę. Odpowiedz Link Zgłoś
un.invited Re: po studiach.. 22.07.09, 12:09 a skad wiesz, ze po 3-5 lat studiow bedzie Ci "nie trudno" o dobra prace i place? - z fusow? ***** w kwestii kierukow wspomnianych przez "pana na wlosciach" - informatyka - OK, jesli informatyk jest dobry, nie studiowal w prywatnej szkole humanistyczno-technicznej w Koziej Wolce, nie bujal sie na studiach, bral udzial w roznego rodzaju projektach i ma praktyke - jesli nie - dream on; finanse - smiech na sali - tu wyzwanie jest jeszcze wieksze - bo niemal wszyscy bez pomyslu na zycie zawodowe ida na FiB - praktyke (i znajomosci) trzeba zdobywac od 1-wszego roku - jesli nie - witamy na przyszlosciowej kasie w Biedronce ***** nie ma czegos takiego jak "kierunek przyszlosciowy" jak sie tylko na zajecia chodzi, imprezuje i nie robi nic, co z ta przyszloscia ma byc zwiazane... - takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: po studiach.. IP: 195.205.254.* 22.07.09, 12:18 Hmm troszkę się mylicie z tymi: nieprzyszlosciowymi kierunkami. Akurat tez jestem po socjologii i juz na 3 roku pracowalam, po mgr spokojnie znalazlam prace... wg mnie hmm wszystko zalezy od osoby. Jasne ze czasem pomaga w znalezieniu pracy jakis konkretny kierunek, ale tutaj w przypadku studiow humanistycznych.. czlowiek musi wiedziec czego chce juz na studiach i dazyc do tego.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
un.invited Re: po studiach.. 22.07.09, 12:31 Gość portalu: gosia napisał(a): > Akurat tez jestem po socjologii i juz na 3 roku pracowalam, po mgr > spokojnie znalazlam prace... wg mnie hmm wszystko zalezy od osoby. > Jasne ze czasem pomaga w znalezieniu pracy jakis konkretny kierunek, > ale tutaj w przypadku studiow humanistycznych.. czlowiek musi > wiedziec czego chce juz na studiach i dazyc do tego.. amen Odpowiedz Link Zgłoś