Dodaj do ulubionych

Inż. Środowiska czy Logistyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 00:18
Mam do wyboru inż środowiska na politechnice śląskiej i logistyke też na
politechnice śląskiej. Proszę o pomoc przy wyborze. Jakieś porady, własne
sugestie itp
Obserwuj wątek
    • Gość: zvx Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.profnet.com.pl 13.08.09, 00:37
      A co CHCESZ studiować? Co chcesz robić w przyszłości? Jakie znasz zalety i wady
      tych kierunków?
    • Gość: Michał Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.proxnet.pl 13.08.09, 13:40
      Bierz logistykę.Za 3 lata na Śląsku na pewno znajdziesz pracę.Wystarczy
      wspomnieć choćby o węźle Sośnica,centrum Europa Wschodnia i baza transportowa na
      Maciejowie :)
    • Gość: Gość Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:07
      Jestem po technikum ochrony środowiska. Na ten kierunek nie zdążyłem się
      załapać. Dodam że chce studiować zaocznie. Nie jestem tam jakiś super uczeń i
      mam pewne obawy co do poziomu, czy sobie poradzę. Który kierunek jest
      łatwiejszy? Inżynieria dla mnie wydaje się być bardzo ciekawa i bliska ochronie
      środowiska a także projektowanie różnych sieci itp bardzo ciekawy kierunek.
      Logistyka jest również ciekawa, kierunek związany z transportem, po części z
      motoryzacją. Pewnie musi mieć to coś jeśli zwrócił moją uwagę. Z pracą domyślam
      się że po logistyce będzie łatwiej. Po pierwsze trzeba coś wybrać i TO ukończyć.
      Tak jak wyżej pytałem jakie poziomy prezentują się na tych kierunkach. Wiadomo
      że mata to podstawa.
      • Gość: Michał Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.proxnet.pl 14.08.09, 03:01
        Bez przesady,że coś trzeba ukończyć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka