Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 00:18 Mam do wyboru inż środowiska na politechnice śląskiej i logistyke też na politechnice śląskiej. Proszę o pomoc przy wyborze. Jakieś porady, własne sugestie itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zvx Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.profnet.com.pl 13.08.09, 00:37 A co CHCESZ studiować? Co chcesz robić w przyszłości? Jakie znasz zalety i wady tych kierunków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.proxnet.pl 13.08.09, 13:40 Bierz logistykę.Za 3 lata na Śląsku na pewno znajdziesz pracę.Wystarczy wspomnieć choćby o węźle Sośnica,centrum Europa Wschodnia i baza transportowa na Maciejowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:07 Jestem po technikum ochrony środowiska. Na ten kierunek nie zdążyłem się załapać. Dodam że chce studiować zaocznie. Nie jestem tam jakiś super uczeń i mam pewne obawy co do poziomu, czy sobie poradzę. Który kierunek jest łatwiejszy? Inżynieria dla mnie wydaje się być bardzo ciekawa i bliska ochronie środowiska a także projektowanie różnych sieci itp bardzo ciekawy kierunek. Logistyka jest również ciekawa, kierunek związany z transportem, po części z motoryzacją. Pewnie musi mieć to coś jeśli zwrócił moją uwagę. Z pracą domyślam się że po logistyce będzie łatwiej. Po pierwsze trzeba coś wybrać i TO ukończyć. Tak jak wyżej pytałem jakie poziomy prezentują się na tych kierunkach. Wiadomo że mata to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Inż. Środowiska czy Logistyka IP: *.proxnet.pl 14.08.09, 03:01 Bez przesady,że coś trzeba ukończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś