Dodaj do ulubionych

Kasting na przytulanie

26.11.04, 19:02
Oglaszam kasting na przytulanke :) dla siebie oczywiscie
Obserwuj wątek
    • cedrowa_gorka Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 19:04
      a jakie warunki musi spełnić ...?
      ;)
      • pinkpanther Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 19:18
        aleś ty zmienny, tom - parę dni temu pożerałeś, teraz chcesz tulić
    • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 20:30
      ... tylko nie tul się do mnie - jestem tolerancyjny ( nawet bardzo) ale ...
      • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 20:36
        nie bój się...on tez woli tulić się do kobiet : )))))
        • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 21:26
          ... jak tak na wszelki przypadek - ostateczne nie przedstawił żadnych
          warunków "brzegowych" ( bardzo mi się to określenie podoba -od szkolnych
          lat ) ...
          • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 21:28
            broton napisał(a):

nie przedstawił żadnych warunków "brzegowych" ...a co dokładnie ono
            oznacza...ładnie brzmi ; )))
            • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 21:36
              ... to takie pojęcie używane w matematyce - aleładnie przenosi się na życie -
              znaczy dokładnie to co znaczy - warunki w jakich się poruszamy ... tu np nie
              określono czy mówimy o przytulaniu w ogóle czy tylko hetero ....
              • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 21:37
                cóż...jestem przekonana, znając Tommiego, że chce się przytulać tylko do
                kobiet...
                • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 21:45
                  ... to i ja akceptuję ... choć gdyby chciał inaczej - jestem toerancyjny ( byle
                  nie ze mną ) ...
                  • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 21:48
                    ...może przyjedzie do Krakowa za dwa tygodnie....sam go zapytasz o to tulenie -
                    do kogo, jak i czy długo....wymienicie doswiadczenia i uwagi techniczne...oraz
                    kryteria brzegowe ; )))
                    • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:23
                      Broton to nie sa warunki brzegowe tylko "widelki". Tak Cola mnie zna ja tylklo
                      kobiety i tylko takie z temperamentem . Zimnych s...k nie znosze . Tez dobrze to
                      wie. Ale niewiem dlaczego napisala ze bede za 2 tyg przeciez mial to byc wieczor
                      we dwoje przy swiecach i przy dobrej zabwie ... na czterech kolkach ehh te
                      kobiety tajemnicy nie potrafia dla siebie utrzymac ;p
                      • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:25
                        ...przeciez na łikend masz przyjechać! toż to az trzy wieczory!
                        • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:27
                          ...niewiem czy starczy mi sily ? ale kolezanek nie zaprosic ?
                          Ja tu kasting oglosilem a tu jakies posty nie zwiazane z tematem .... co to ma
                          byc ... gdzie te przytulanki !!!!!! ???
                          • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:28
                            jeden wieczór dla mnie - nie jestem aż tak wymagajaca....a pozostałe dwa dla
                            koleżanek... ; )))
                            • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:30
                              hmm a jakie sa te kolezanki ? i co z kastingiem ...
                              • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:31
                                przyjedziesz - zobaczysz...
                                • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:39
                                  hmmm tak w ciemno ... chociaz jakies ogolniki zdradz .. moze poswicze troche na
                                  silowni :) bo inaczej nie sprostam :)
                                  • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:40
                                    ...przecież to juz wiesz! ; )))
                                    • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:41
                                      niewiem ....
                                      • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:42
                                        ...dobrze wiesz....nie kokietuj....
                                        • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:43
                                          ojj niewiem silka nie pomoze .. wiagre na kombatantow trezba wziac z apteki ..
                      • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:42
                        ... widły , cepy - co za różnica ... a skąd Ty przyjeżdżasz , że planujesz być
                        taki zmęczony ...

... nie wiem jakie masz doświadczenia - ale najpierw to one są gorące - zimne
                        topóźniej ...
                        • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:43
                          Broton niektore sie na przedbiegach spala :)
                          • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:44
                            to moze ja panów samych zostawie...porozmawiacie sobie o kobietach? ; )))
                            • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:45
                              jak mozesz .. ja mowilem o nasyconych a nie wyglodnialych :)
                              • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:46
                                ja to sie juz gubię.....
                                • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:46
                                  ojjj dwoch facetow i juz nie wiesz .... no co ty ... a ty nie jestes wyglodniala ??
                                  • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:47
                                    ja jestem zawsze wygłodniała....i nienasycona....
                                    • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:52
                                      ...to interesujące ...
                          • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:47
                            ... na przedbiegach ... albo później - zawsze jest nie tak jakbyś chciał...
                            • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:48
                              masz racje ... pozniej wszystkie sa spiace albo boli je glowa ...
                              • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:49
                                ....no nie wiem, co powiedzieć.....ale zwykle to faceci zasypiaja po...
                                • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:51
                                  bo prawdziwy facet zasypia po a co ma pozniej robic ? bo nie wiem ? dalej
                                  rozmawiac ? ale po co rozmawiac ? jak sie juz osignelo cel.
                                  • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:52
                                    no własnie....
                                    • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:52
                                      wiec po co ?
                                      • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:53
                                        ...można omawiac strategie na kolejny raz....
                                        • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:55
                                          to jska bedzie ta strategia chyba nie wszytkie na raz ?
                                          • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:56
                                            nie dałbys rady....
                                      • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:54
                                        ...( na ogół ) to one wtedy potrzebują ,żeby je pogłaśkać popleckach ...
                                        • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:55
                                          .....głaskanie jest wskazane o kazdej porze i bez wzgledu na okoliczności....
                                          • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:57
                                            broton .... ale one tylko mowia cicho badz, cicho badz ... i mysla sobie rob
                                            swoje chlopie :) nie ociagaj sie
                                            • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:58
                                              podsłuchiwałeś mnie?! ; )))
                                              • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:59
                                                nie ... ale podgladelem nie zostawiaj uchylonego balkonu.
                                        • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:56
                                          albo po udkach ew w skrajnych przypadkach po dloniach.
                                          • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 22:59
                                            ... no ciekawe - kontynuj ...
                                            • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 23:01
                                              no własnie...tez mnie to interesuje....
                                            • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 23:02
                                              niemoge wlasnie dostanel unoficial zjebki i niemoge takich rzeczy z sypialni
                                              wyciagac na swiatlo dzienne :)
                                              • columbia Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 23:03
                                                słusznie....
                                                • tomskky Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 23:05
                                                  niechce miec pozniej pazurkow powbijanych w moje plecki ;p
                                              • broton Re: Kasting na przytulanie 26.11.04, 23:05
                                                ...co??...
                                                • columbia Broton, 26.11.04, 23:06
                                                  skoncentruj sie!
                                                  • tomskky Re: Broton, 26.11.04, 23:10
                                                    Skoncetrujcie sie !!!!!!!!! do cholery
                                                  • broton Re: Broton, 26.11.04, 23:12
                                                    ... jużnic nie mówię- żeby nie było na mnie ...( ostra dziewczyna u Tomka -
                                                    pazurki w plekach ...)...
                                                  • columbia Re: Broton, 26.11.04, 23:13
                                                    on tak tylko fantazjuje....
                                                  • tomskky Re: Broton, 26.11.04, 23:13
                                                    jeszcze nie teraz dopiero za 2 tyg. dzisisj obciela pazurki mysle ze za 2 tyg
                                                    odrosna ....
                                                  • columbia Re: Broton, 26.11.04, 23:14
                                                    .....tak szybko to nie odrosna...
                                                  • tomskky Re: Broton, 26.11.04, 23:16
                                                    a co obgryzasz ?
                                                  • columbia Re: Broton, 26.11.04, 23:16
                                                    obgryzać paznokcie? NIGDY!!!!!
                                                  • tomskky Re: Broton, 26.11.04, 23:19
                                                    to powinny odrosnac ? chyba ze masz za malo witamin ...
                                                  • columbia Re: Broton, 26.11.04, 23:25
                                                    w dwa tygodnie nie odrosna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka