Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech sponsorem Lecha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:15
    No cóż KP życze powodzenia i gratuluje speców od marketingu. Moja i wielu,
    naprawdę wielu kibiców cierpliwość skończyła się po przeczytaniu dzisiejszego
    Głosu. Kto wyjdzie lepiej na sponsorowaniu Wisły czas pokaże...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kibic Lecha PROŚBA Do Pana Nawrota!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:47
        Czy możecie zrobić na głównej stronie wydania poznańskiego sondę? Pytanie
        proste:
        Jak wpłynie fakt sponsorowania Wisły Kraków przez Kompanie Piwowarską na Twoje
        podejście do produktów produkowanych w Poznaniu:
        a) jest mi całkiem obojetne - tyle ile kupowałem, będę kupował,
        b) pozostawia to lekki niesmak - na pewno nie będę już na siłę szukał Tyskiego
        i Lecha na półkach;
        c) absolutnie bojkotuje wszystkie produkty KP!
        • Gość: Lech Mistrz jak wpłynie .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:55
          O wejściu Browarów do Wisły dowiedziałem się idąc do sklepu po piwo , jak zawsze
          chciałem kupić Lecha zielonego , ale tak się wk..... , że kupiłem Żywca ,
          ciekawe ile na tej umowie Browary stracą w Wielkopolsce , przypuszczam , że dużo
          więcej niż 2 miliony rocznie , u mnie już są na minusie 100 m-c
          Pozdrawiam wszystkich fanów Lecha
          • Gość: Mm Re: jak wpłynie .... IP: 80.53.33.* 04.08.05, 23:59
            jest cos takiego jak patriotyzm regionalny- wiadomo,ze wisla jest klubem wyzej
            pozycjonowanym niz Lech,natomiast własnie wklad Browarow moglby to zmienic.
            Nie bede krytykowal tutaj Pana K bo sie mecenas Widacki przyczepi ;)
            Jedno jest pewne wielu zagorzalych kibicow poznanskiego klubu zrezygnuje z
            produktow browaru wlkp.
            Tylko inters sie dzis liczy :(
      • Gość: posen Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 04.08.05, 23:56
        totalna kpina!!!!!!!!!!
        • Gość: pagani Dokładnie KPina!!! IP: *.asta-net.com.pl 05.08.05, 00:06
          Bojkot wszystkich produktów tej firmy! Wisła Kraków = Dog in the fog. Nigdy Nie
          Zejdziemy Na Psy!
      • Gość: Już nie Czesław logika IP: *.net.perfekt.pl 05.08.05, 00:21
        Jako kibic czuję olbrzymi niesmak, głównie po zapewnieniach, że KP do Lecha nie
        wejdźie, bo nie ma zamiaru sponsorować klubów, tylko np. całą ligę i
        reprezentację (lub PZPN). Kibic ma jednak to do siebie, że częściej niż
        rozsądkiem, kieruje się sercem. Ale patrząc z marketingowego punktu widzenia,
        było to zagranie bardzo dobre. Wisła kojarzona jest od dobrych kilku lat z
        sukcesami na polskim podwórku (niepowodzenia w pucharach dość szybko odchodzą w
        niepamięć, najczęściej przez cały sezon jest liderem, ma medialnych piłkarzy,
        odnosi (odnosiła) spektakularne zwycięstwa, ergo - zdjęcia piłkarzy (a przy tym
        znak towarowy sponsora) często pojawiają się w mediach (prasa, telewizja,
        internet). Ewentualny awans do fazy grupowej LM na pewno zwielokrotni zyski w
        porównaniu z poniesionymi kosztami. A jeśli chodzi o spadek popularności marek
        produkowanych przez KP w samej wielkopolsce, to nie sądzę aby miało to istotne
        dla KP przełożenie. Po pierwsze, mało kto kojarzy marki produkowane przez KP
        (Lech i Tyskie to najpopularniejsze, ale jest jeszcze przynajmniej 10 innych, w
        tym Dębowe Mocne, Żubr, Pilsner, Redds, Dog in the fog). Po drugie, liczba osób
        które faktycznie mogłaby zastosować "sankcje" na pewno nie przerazi
        marketingowców, ponieważ promując się na koszulkach Wisły (która niestety
        cieszy się w Polsce większą od Lecha popularnością) zyskają sobie kilkakrotnie
        większą rzeszę klientów od tej która ewentualnie zrezygnuje na jakiś czas z ich
        produktów w Poznaniu. Po trzecie, KP zapewne podejmie inne działania
        promocyjne, aby podtrzymać pozytywny wizerunek w oczach poznaniaków. Po
        czwarte, musicie wreszcie zrozumieć, że ani "doktorowi K" ani nikomu innemu na
        dobrej opinii wśród kibiców lecha specjalnie nie zależy, bo też nie jest to
        siła nabywcza powalająca kogokolwiek na kolana. A nie czarujmy się, sentymentów
        w biznesie nie ma. Chyba, że ma się do czynienia z zapaleńcami, takimi jak Pan
        Drzymała, ale jego akurat z Lecha dość skutecznie przepędzono. Może Sebastian
        K. przejmie kiedyś fortunę, i zainwestuje w swój ukochany klub, i pójdziemy na
        wielkie zakupy, ale do tego czasu możemy być klubem drugoligowym.
        • Gość: Lech -Lech Re: logika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:36
          W części podzielam Twoją opinię , lecz K.P. kojarzona jest w Polsce z Poznaniem
          (patrz etykieta każdego z produktów) nie wiem czy zainwestowanie w Lecha w
          perspektywie kilku lat nie przyniosło by większych zysków niż - przypuszczam
          jednoroczny kontrakt z Wisłą , przecież sztandarowym produktem K.P. jest Lech
          Premium i Tyskie reszta procentowo jest tłem , jeżeli chodzi o sprzedaż. Stając
          się sponsorem strategicznym w nazwie klubu już mają (K.P.) swoją markę ! A żeby
          "przerobić" Wisłę na "Tyskie - Kraków " to do tych 2 mil. musieli by dodać
          jeszcze minimum jedno "0" i w końcówce nie zł. lecz euro . Reasumując - sprzedaż
          w wielkopolsce produktów K.P. na 100% spadnie w najbliższym czasie , weź pod
          uwagę fakt , iż w większości piwko popijają ludzie młodzi , wśród których jest
          wielu kibiców Lecha .
          Pozdrawiam Rafał
        • Gość: sumak Re: logika IP: *.wa.pl.tetrapak.com / 62.119.149.* 05.08.05, 10:14
          Sądzę, że mimo wszystko minąłeś się kolego z rzeczywistością, ponieważ
          Wielkopolska to niemały region (żyje nas tu podobno ponad 3 miliony) i spadek
          sprzedaży produktów wśród takiej ilości ewentualnych klientów to strzał w
          plecy, który z przyjemnością wykorzystają wszelakie Okicimy i inne Żywce - to
          raz. Poza tym nie jestem do końca pewien, czy liczba fanów krakowskiej Wisły
          jest rzeczywiście taka wielka, że spokojnie KP wyrówna sobie wielkopolskie
          straty żeby wyjść na tym na ZERO - to dwa. A do tego dodam trzeci punkt, a
          mianowicie to, że oprócz fanów GTS ma także zagorzałych przeciwników i w takim
          Krakowie są np. kibice Cracovii i tu już jest zonk, bo oni na bank będą olewali
          produkty KP, do tego dojdze gdyńska Arka, czy też pewnikiem pewna liczba
          kibiców warszawskich czy to CWKS, czy też KSP. Myślę, że sprawa jest dyskusyjna.
          PS
          Liczę na to, że judaszowska postawa KP wyjdzie im bokiem.
          • Gość: Już nie Czesław Re: logika IP: *.net.perfekt.pl 05.08.05, 13:50
            Tylko powiedz mi Sumak, ilu z tych 3 milionów mieszkańców Wielkopolski
            przejmuje się tego typu rzeczami? To właśnie chciałem przekazać, że te szumne
            zapowiedzi bojkotu, ze względu na regionalny patriotyzm trafią być może do 7-8
            tysięcy kibiców Lecha. Dodajmy do tego sympatyków innych klubów nielubiących
            Wisły, to razem mamy może 20 tys. ludzi, z czego przynajmniej jedna trzecia
            (przyjmijmy tą wielkość umownie) i tak dotychczas kupowała "Żywca". I jeśli
            ktoś tu się minął z rzeczywistością, to niestety ty, kolego. Bo jak już
            pisałem, to już ma do siebie kibicowska logika, że kieruje się sercem, a nie
            zdrowym rozsądkiem.
          • Gość: antylech Re: logika IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 21:51
            Tylko dolicz do tego kibiców z województwa, którzy nie przepadają za Lechem.
            Oni właśnie teraz zaczną pić to piwo.
      • Gość: qwert Bojkot ! IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 00:24
        Przeczytajcie, rozsylajcie po znajomych, niech jak najwiecej osob wiec co jest
        grane:
        www.drara.neostrada.pl/
        oraz:
        kp.go.pl
      • Gość: Lechita Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 01:20
        Chodzi równiez o niedawne wypowiedzi przedstawicieli KP w sprawie nikłego
        zaangazowania się w Lecha. Jeszcze nie tak dawno mówili, iż nie chcą by
        produkty KP były wiazane z jakimkolwiek klubem i dlatego reprezentacje,
        olimpiada...Zwykłe oszustwo, policzek w strone Wielkopolan. Nie znaja potęgi
        Kibiców Lecha. Proponuje odwiedzić forum Kibiców Lecha, akcja nabiera rozpedu.
        • Gość: www.kp.go.pl Dziwny artykul... IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 01:39
          2 miliony? Panie Nawrot koledzy pana robia w bambuko...Ale coz tak czy siak KP
          ktora robi z siebie dobroczynce wielkopolski. Wielka KPina. Moga sobie teraz
          puszczac komunikaty,pokazywac tabelki i specjalistow od PiaRu wysylac na
          wywiady. W kiju ich mam. Zywiec od dzisiaj.
          • Gość: gaw Bojkot browarów od zaraz IP: *.devs.futuro.pl 05.08.05, 09:36
            Myślę że jak Wisła odpadnie z pucharów nikt w Krakowie nie będzie pamiętał o
            ich sponsorze na ligę mistrzów.I wtedy Browary przypomną sobie o Lechu...Ale
            wtedy będzie już za późno.Działacze Lecha powinni zrezygnować z ochłapów i
            podpisać nową umowę z konkurencją KP najlepiej Żywcem .Bojkotujmy wyroby KP już
            od zaraz.Ale mi zasmakował Żywiec...
        • Gość: Daro Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.cswl.poznan.pl / *.man.poznan.pl 05.08.05, 09:57
          Tak to prawda!!!!!!1
          K.P. najzwyczazjniej w świecie kłamie, kręci i próbuje nami manipulować rzucając
          marne ochłapy naszemu Ukochanemu Lechowi
        • Gość: idę po kilka Lechw Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 21:58
          Ciekawe, kto się przejmie tymi waszymi protestami, bo KP na pewno nie. KP
          zmieniła swoja politykę, bo powstała szansa zareklamowania się w Lidze
          Mistrzów. Do tej pory były to "marne szanse", więc KP nie planowała nikogo
          indywidualnie sponsorowac.
      • Gość: robak Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 08:16
        Mam w dupie wszystkie piwa z naszego browaru i zachęcam kibicow Lecha do
        kupowania innych gatunków.poznański browarze wal się na ryj.
      • Gość: rupo Nigdy więcej "TYSKIEGO" !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.05, 08:44
        I kolejny raz „Lech” został wystawiony do wiatru przez „najwybitniejszego
        Poznaniaka”. Od lat Browary dopominały się różnych rzeczy kolejno spełnianych
        (porządek na trybunach, awans do I ligi, puchary, itp.), by zostać sponsorem
        strategicznym. Zawsze coś im przeszkadzało. Wprawdzie coś tam dawali i
        obiecywali. I każdorazowo powtarzali, że na obecną chwilę wejście w klub nie
        jest ich priorytetem, reprezentacja tak, ale w przyszłości – kto wie?. I chyba
        ta przyszłość nadeszła – weszli do .... „Wisły”. Ktoś powie – no tak, Liga
        Mistrzów, transmisje na Polskę, a nawet Europę. Sukces murowany!. Tylko zapewne
        skończy się jak zwykle – „Wisły” wiosną w pucharach już nie będzie i sukcesu
        też. Często bywam w Warszawie i Szczecinie, i wiem, że tam piją inne marki
        piwa. Dla bardzo wielu ludzi nazwa piwa i naszego klubu kojarzone się
        jednoznacznie. Czy można jakoś „odwdzięczyć” się Browarom? Ja od dzisiaj już
        zaczynam – ZAPRZESTAJĘ KUPOWANIA PRODUKTÓW „BROWARÓW WIELKOPOLSKI” i zapraszam
        do tego innych kibiców. Ustalmy na forum jakieś ramy czasowe np. od 15
        sierpnia do 15 września (albo i dłużej), i nie kupujmy ich wyrobów. Jeśli do
        tego dołożymy namawianie swoich kolegów i znajomych do dołączenia się do akcji,
        jest szansa na efekt. Może obroty im dużo nie spadną, ale dużo bardziej
        groźniejsza dla nich będzie „reklama szeptana”. Bojkotujmy Browary Wielkopolski
        • freon Re: Nigdy więcej produktow KP!!! 05.08.05, 09:11
          Nie tylko Tyskie bojkotujemy. Przede wszystkim Lecha, bo to jest marka przy
          pomocy ktorej KP cynicznie wykorzystuje Wielkopolan. Kiedy bylo im to wygodne
          zmienili sobie nazwe piwa na lech, zeby wykorzystac popularnosc klubu Lech
          Poznan. Przez wiele lat czerpali z tego korzysci, a teraz wypinaja sie na nas.
          A robia to wszystko opowiadajac jednoczesnie bajki o tym jak to KP jest
          zwiazana z Wielkopolska. Obluda!!! Sa zwiazani, ale pieniadze przekazuja gdzie
          indziej. Dziekuje za takie przywiazanie....
      • Gość: Miecz Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.man.poznan.pl / *.man.poznan.pl 05.08.05, 09:12
        Rozumiem Pana K.że woli aby jego produkty były kojarzone z najlepszym Klubem w
        Polsce i ma prawo do tego. Ale nie zawsze przeprowadzone przez speców od
        marketingu analizy się sprawdzały. I mam nadzieję, że słowa kibiców Kolejorza o
        nie kupowaniu piwa firmy KP nie będą tak gołosłowne jak p. doktora o nie
        inwestowaniu w żaden klub. Ja od dziś piję Zywca
        • Gość: Zbyszek Zmienić Zarząd to sponsorzy zmienią opinię o Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:30
          i to od razu.
          • canemuto Tak tylko... 05.08.05, 11:46
            ...na marginesie - z tego co wiem, Kulczyk ma w KP 5% udziałów. Trudno nazwać
            to "trzymaniem władzy". Oburzenie? Biznes:(
      • Gość: wit Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:31
        Ze skandalem to mało powiedziane! Ale winny jest bezpośrednio Zarząd Lecha, że
        do tego dopuscił. Bo to, ze Pan SUDOŁ ignoruje i nie lubi Lecha-klubu wiadomo
        od dawna.Wywieśmy wszyscy jutro transparent ze "gó..anych piw KP nie pijemy" i
        tak do końca rundy na każdym meczu - w Canalu są transmisje więc będzie
        antyreklama. Ludzie z Wiary na pewno cos fajnego wymyslą. A jak powiedzą, że
        sie LECH wycofuje ze dawania ochłapów to trudno - niech się zbierają. Byle Lech
        grał dobrze to ludzi przyjdzie więcej i możemy nawet zapłacić za bilety więcej.
        Zdrajców wykończyć - przynajmniej w takim zakresie na jaki nas stać. ZARZĄD i
        CZESIU- WOOOOOOOONNNNNNNN!!!!
        • Gość: gaw Zamanifestujmy jutro że mamy gdzieś browary..... IP: *.devs.futuro.pl 05.08.05, 12:40
          • Gość: www.kp.go.pl Re: Zamanifestujmy jutro że mamy gdzieś browary.. IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 12:58
            tak jutro wlasnie bedzie
          • Gość: lil_makaveli Czyli co? Jutro dla odmiany wódeczka? IP: *.p-s-inter.net 05.08.05, 17:06
            FRUSTRACI! OD WAS I TAK NIC NIE ZALEŻY!!!
            • Gość: www.kp.go.pl Frustratem jestes Ty bo panikujesz IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 18:37
              czy zalezy czy nie pokazemy Kompanii ze bojkot ich wyrobow cos tam jednak
              oznacza. Ladnie panikuja skoro uruchamiaja centra obslugi prasowej i rozsylaja
              komunikaty...Heheh goraco sie zrobilo. i bardzo dobrze www.kp.go.pl
              • Gość: lil_makaveli Frustracja to podchodzenie do tematu zbyt emocjona IP: *.p-s-inter.net 05.08.05, 19:18
                lnie, co jak widać nie cechuje mnie, tylko osoby tobie podobne. To nie ja
                podaję w każdej wiadomości adres www. Ja pragnę tylko pokazać, że bojkoty tego
                typu i tak nie wzruszą nikogo (jakby nie było antyreklama, to dla KP też
                reklama). Ile wytrzymasz bez Premiuma? Odpowiedz szczerze!
        • Gość: KKS Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:00
          Ty jesteś nienormalny. Jak powiesi się taki plakat, to zaraz sedzia każę go
          ściągnąć. Niedość, że klub w kłopotach, to ty jeszcze chcesz go dalej wplątać.
      • Gość: sp Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 14:41
        Właśnie dzisiaj kupiłem 2 Okocimskie i 2 Żywce,wierzę że KP przeznacza pewne
        kowty na nasz klub , co w sytuacji Lecha jest nie do pogardzenia ,ale zwrot w
        strategi marketingowej KP i łożenie na Wisłę uważam za świństwo do
        kwadratu ,społeczność lokalna jest bardzo lojalna i chwała jej za to.KP
        oczekuje sukcesów Lecha w lidze jako gwarancji na
        sponsoring "opłacalny",zapraszamy Grupe Żywiec S.A,bez kasy i dobrego
        zarządzania trudno o sportowy sukces
      • Gość: przemo Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:46
        NIGDY już nie wypiję żadnego piwa z KP
      • Gość: PICY Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:17
        antykp.go.pl/ ZAWIEDLIŚCIE CAŁĄ WIELKOPOLSKĘ !!!
      • Gość: mac_ Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.idea.pl 05.08.05, 15:22
        dzisiaj wypiłem ostatnie tyskie_
        poznaniak
      • Gość: lil_makaveli Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.p-s-inter.net 05.08.05, 17:05
        Jak niestety większość poznaniaków :( Wasze akcje typu "Nie pijmy Lecha" są
        chore i żałosne. Zdajcie sobie sprawę, że od was i tak nic nie zależy. Po
        pijaku w monopolowym, ostatnią rzeczą jaką pomyślicie będzie niepicie piwa z KP!
        KP chce się promować w Europie i dlatego daje duże $ wybijającym się w Polsce
        piłkarzom, a nie małoambitnym grajkom, którzy zawsze są w ogonie ligowej tabeli
        i jedyne o czym myślą, to o wizycie jakiegoś menedżera, który wyciągnie ich z
        Poznania.
        Z resztą nie oszukujmy się! Gdyby takie pieniądze trafiły do poznańskiego
        bagna, to i tak połowa z nich zniknęłaby w drodze na konta piłkarzy! Może
        napisze Pan coś o tym, a nie jak przez ostatnie 5-6 lat same wazeliniarskie
        teksty!
        • Gość: www.kp.go.pl Co Ty masz wspolnego z Makavieliim? IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 17:40
          masz bardzo chory umysl ale trudno moze za duzo piwa z KP? Mamy pelne prawo
          bojkotwac firme ktora za troche ochlapu uwaza sie za dobrodzieja sportu w WKLP.
          • Gość: lil_makaveli Re: Co Ty masz wspolnego z Makavieliim? IP: *.p-s-inter.net 05.08.05, 19:01
            Jedyną rzeczą na jaką cię stać, to przyczepianie się do nicka? To świadczy o
            twoim ograniczeniu i braku argumentów przemawiających za twoją racją. Radzę
            zdjąć klapeczki z oczu!
        • Gość: qwert Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 18:40
          wislaku nikt tu nie obraza twojego klubu wiec zamilcz adwokacie KP. Zamiast
          wpisywac sie na ppznanskich forach idz do sklepu po Tyskie.
          Czy nci od nas nie zalezy to sie przekonamy. Dluzej juz nie damy sie robic w
          bambuko przez KPine.
          • Gość: Groclin i Amica Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:06
            Wiślaku?! Skąd taki pomysł?
        • Gość: sp Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 18:45
          Napij się chłopcze kwaśnego mleka ,albo jakiegoś cieńkusza z KP i nie oceniaj
          mentalności wielkopolan bo doświadczenie twojego młodzieńczego wieku nie
          pozwala tobie na pełny i obiektywny osąd.Od red.Nawrota się odpierd.... bo na
          piłce zna się lepiej od ciebie.
          • Gość: lil Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.p-s-inter.net 05.08.05, 19:02
          • Gość: lil_makaveli Frustracja narasta... IP: *.p-s-inter.net 05.08.05, 19:12
            Kolejną cechą Wielkopolan, jak widać, jest uparte pozostawanie przy swoich
            poglądach.
            Dla informacji, nie jestem Krakowiaczkiem i nie kibicuję Wiślę. Mieszkam
            podobne jak Wy w Poznaniu. Tylko nie mam tak ograniczonych poglądów jak Wy...
            Nie lubicie Kulczyka, to przyczepcie się do terenów Browaru kupionych za grosze
            albo tego że benzyna kosztuje 4,30...
            No i nie rozśmieszajcie mnie! Poziom poznańskich redaktorów sportowych jest
            zatrważająco niski (na palcach jednej ręki można policzyć tych dobrych), a Pan
            Nawrot jak na dziennikarza, powiedzmy szczerze, elitarnej gazety w Polsce
            prezentuje dosyć przeciętny poziom
            • Gość: L Jestes frustratem - uswiadom to sobie IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 12:19
              Co Ty wyjezdzasz z Browerem(ta inwestycje popieram). Nam chodzi o klamstwa KP i
              ich stosunek do sportu. Kompletnie nie jestes w temacie i okazujesz sie
              ignorantem. Nie znasz historii umow Lecha z KP. Frustratem jests Ty a nie My ze
              tak z rymu czestochowskiego zapodam. To Ty placzesz nad nasz akcja i pewnie
              gryziesz paznokcie ze przynosi efekty...w KP na Szwajcarskiej wczoraj wrzalo. A
              to dopiero poczatek. Ten kto planuje ta akcje i robi ja z rozwaga(to My) nie
              jest frustratem. Mamy cel , zdobywamy srodki i dzialamy..Zarowno stylem lisa
              jak i stylem lwa. Poczytaj Ksiecia Makavieliego (chyba ze chodzi Ci o tego
              murzyna co spiewal o narkotykach , bitches i innych bzdurach) a zrozumiesz czym
              jest frustracja. I nie patrz za duzo w otchlan naszych pomyslow, bo zacznie Ona
              patrzec na Ciebie...
              • Gość: andersa Re: Jestes frustratem - uswiadom to sobie IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:09
                Tak, a ty znasz umowy KP z Lechem bo jesteś pewnie prezesem, buhahaha. Pomyśl,
                takiemu zwykłemu sisiorowi z ulicy nikt nie powie, jaka była umowa.
          • Gość: II liga Lech Pozna Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:07
            Chyba poje..y jesteś? Nawrot zna się na piłce? Przecież on na niczym się nie
            zna. a gó..arzem, to jesteś ty i w dodatku pewnie wypiłeś tylko małe piwo,
            które i tak jębnęło cię w głowę.
        • Gość: Lechita Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:18
          P. Makiavelli głupoty piszesz. Nie znając specyfiki naszego miasta raczej nie
          powinienieś sie wypowiadać autorytatywnie. Nikt tu, ani na forum i stronach
          Lecha kto myśli poważniwe i mleko nie cieknie mu spod nosa nie ma nic przeciwko
          inwestowaniu KP w Wisłę. Ale to juz jest może za trudne. Nie pozdrawiam.
          • Gość: nie muszę Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:11
            widać większości to mleko spod nosa jednak cieknie, bo "krzyczą" na tą KP aż im
            wargi drgaja. pzdr
        • Gość: kibic Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:17
          W Krakowie są za to Super Gwiazdy !! macie takich samych grajków jak my w
          Poznaniu! połowa "super gwiazd " Wisły to grajki z Poznania lub wielkopolski
          (żurawski , szymkowiak , głowacki , dudka , źieńczuk ) zapomaniłeś , że gdy by
          nie oni gdzie ta twoja Wisełka by była ? z utęsknieniem czekam aż Cupiałowi
          znudzi się piłka i zażąda od Wisły 80 mil. zł które włożył w ten klub - co wtedy ?
          Wisły nie ma !!
          • Gość: gjeograf Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:16
            Trochę się mylisz, bo Dudka jest z Gdańska (wychowanek Lechii), a Dudka z
            Kostrzyna, ale nad Odra.
        • Gość: poznańczyk Re: Panie Nawrocie, jest Pan frustratem !!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:03
          Nic dodać, nic ująć. Taka jest prawda. ale większość kretynów dalej święcie
          wierzy, że doprowadzą do bankructwa KP. Ludzie to jednak frajerzy.
      • Gość: poznaniak Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 20:22
        Nie jestem jakimś wielkim fanatykiem piłki , a już tym bardziej moja żona.
        Lubimy sobie wypić okazjonalnie piwko. Od dnia dzisiejszego bedą to tylko
        produkty każdego producenta tylko nie naszego rodzimego browaru. Jak chcę
        rozwoju sportu i młodzieży w innych regionach to won z Poznania. Panie kulczyk
        powinni pana nie wpuszczać do Wielkopolski , panu też mówie spier...j.
        Autostradą też już nie pojadę mam Pana tam gdzie Pan ma mnie i wielu innych
        poznaniaków czyli w d...pie
        • Gość: Legia wlkp Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.08.05, 22:19
          I teraz Lech powinien wycofać się z tych jak wy to mówice ochłapów, przez co
          budżet klubu spadnie, a zespól Lecha spadnie, ale lige niżej.
      • Gość: Bundy Ciekawe kto poleci w KP??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:26
        Ciekawy jestem kogo zwolnią za ta wpadkę w Kompanii? Uważali sie za
        specjalistów z zakresu marktinu spotowego i PR i myśleli że wzystko jest takie
        łątwe ja picie ich piwa. Popełnili straszne, podstawowe błędy z zakresu PR i
        komunikacji z klientem. Pracownicy KP ktorzy zarabiaja po kilka a nawet
        dzieisią tysięcy nie wiedzieli z jaką mogą spotkać sie reakcją. No ale może
        powodem jest że zatrudniają coraz więcej afrykanerów. Agencja PR która
        przysłała sprostowanie niejaki Ciszewski PR (tak ten sam który jest sekretarzem
        w Ministertwie Edukacji NAr. i Sportu i ma swój prywatny biznes - jaki ten
        świat mały)popełniła dwa błędy stylistyczne i ortograficzny (ale ktoś musiał
        być posrany)Pomijając Lecha KP na nic nie kładzie peiniędzy w Poznaniu (w
        znaczeniu dużych pieniędzy)bo co todla nich 10000zł czy 50tys. tam takie kwoty
        może wydawać sprzątaczka na nowe szmaty.
      • Gość: sponsor Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:47
        Lech może liczyć tylko na kibiców, takiego sponsora jak KP to
        tylko "pozazdrościć".
        Jestem byłem i będe kibicem Lecha.
        Byłem nie jestem i nie będe kupować piwa należącego do KP a piełem:
        (Lecha, Tyskie, Milera, Pilsner Urqel, Redsa - żona, the Dog in the fog i
        inne ...)
        ps.życzę Wan spadq sprzedaży piwa w Poznaniu min. 50 %
      • Gość: calym sercem Re: Lech sponsorem Lecha IP: *.icpnet.pl 12.08.05, 17:38
        kibicuje lechowi nie pije lecha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka