sueellen 01.05.10, 10:25 Jak widzicie zestawienie takich kolorów: orchidea i zieleń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Valdek Re: Połaczenia kolorów IP: *.chello.pl 02.05.10, 02:57 Ja odradzam gruntowne malowanie , a polecam fototapety od Mamita - www.mamita.pl . Jest bardzo dużo dostępnych gotowych wzorów i możliwość korzystania z własnego źródła . Drukowane są one w najwyższej , wręcz fotograficznej jakości . Cykloheksanol to substancja mocno szkodliwa dla zdrowia , FOTOTAPETY MAMITA NIE ZAWIERAJĄ CYKLOHEKSANOLU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla l Re: Połaczenia kolorów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.10, 10:34 Dyskutować o gustach to trudna sztuka. Mi na przykład ta orchidea nie za bardzo się podoba. Natomiast zielenie tak i to w każdej postaci. Szczególnie dobrze wyglądają na ścianach, na przykład zielona herbata ze śnieżki. Pomijając to, że kolor ten łączy w sobie uspokajające działanie. Warto też wiedzieć, że najmniej spośród wszystkich innych kolorów męczy nasze oczy i dodatkowo sprzyja koncentracji. Także zieleni mówię jak najbardziej tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Połaczenia kolorów IP: 94.254.153.* 05.05.10, 17:34 Też szukałam pomocy przy dobieraniu kolorów w mieszkaniu i dużo informacji znalazłam w artykule w dziale Energia dla Ciebie na stronie Klubu Dobrej Energii. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IdealMeble Re: Połaczenia kolorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:15 Zestawienie koloró zieleń i orchidea zgodnie z moim wyobraż eniem jak najbardziej na tak, ale to co jest pod tymi linkami to ani orchidea ani zieleń ___________ IdealMeble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Male Re: Połaczenia kolorów IP: *.gemini.net.pl 10.05.10, 07:21 Ja takich połączeń kolorystycznych zbytnio nie lubię, ale z drugiej strony, do jakiegoś dziecięco radosnego wnętrza? Czemu nie? pokoje dziecięce Odpowiedz Link Zgłoś