Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Projekt Jena - prośba o ocenę

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.11, 12:45
    Już prawie podjąłem decyzję, co do wyboru projektu. Wydaje mi się, że spełnia moje oczekiwania. Prosiłbym jednak o pomoc w ocenie funkcjonalności tego domu. projekty.lipinscy.pl/Jena/
    Obserwuj wątek
      • Gość: m.s Re: Projekt Jena - prośba o ocenę IP: *.123.198.40.gl.digi.pl 04.02.11, 16:19
        Garaż trochę mały jak na 2 samochody. Poza tym bardzo mi się podoba.
      • Gość: m.s Re: Projekt Jena - prośba o ocenę IP: *.123.198.40.gl.digi.pl 04.02.11, 16:20
        no i ten strych to trochę taka strata powierzchni, bo w sumie nie bardzo jest jak wykorzystać.
      • basiak-k Re: Projekt Jena - prośba o ocenę 07.02.11, 20:53
        A ja nie umiem sobie wyobrazić tych schodów na górę. Tak na środku salonu i zasłaniają takie ładne okna?
        • Gość: kowalska Re: Projekt Jena - prośba o ocenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 11:08
          basiak-k napisała:

> A ja nie umiem sobie wyobrazić tych schodów na górę. Tak na środku salonu i zasłaniają takie ładne okna?

Basia, masz rację. To jakiś bubel. Jestem zdecydowanie na nie dla pakowania schodów do salonu. Zasłaniać okna? Jestem na nie dla takiej aranżacji kuchni- b.mało miejsca.Szkoda powierzchni na salon przez 2 kondygnacje...Na nie brak bezpośredniego przejścia do kotłowni. Czy z pokoju 1.9 bliżej do kuchni jest przez wiatrołap?;) Szkoda miejsca na strych. Na plus na pewno wiatrołap. I tylko tyle.
      • jeepwdyzlu Re: Projekt Jena - prośba o ocenę 08.02.11, 15:15
        kicha
        bryła ładna ale rozwiązania....
        schody w złym miejscu
        gabinet/sypialnia na dole za mała

góra - 2 sypialnie i to malutkie
        Góra jest całkowicie zepsuta - za małe pomieszczenia, za duże skos, starta nad garażem

jak by dobrze policzyć
        Metrów jest nie 160 czy 170 tylko niewiele ponad 100

Katastrofa.
        Szukaj czegoś innego
        jeep
      • basiak-k Re: Projekt Jena - prośba o ocenę 09.02.11, 15:09
        Proponuje rozejrzeć się na stronie:

www.najciekawszeprojekty.pl/projekty-domow
        Dużo projektów i na pewno coś ciekawszego znajdziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka