Gość: Andreas IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.11, 12:45 Już prawie podjąłem decyzję, co do wyboru projektu. Wydaje mi się, że spełnia moje oczekiwania. Prosiłbym jednak o pomoc w ocenie funkcjonalności tego domu. projekty.lipinscy.pl/Jena/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.s Re: Projekt Jena - prośba o ocenę IP: *.123.198.40.gl.digi.pl 04.02.11, 16:19 Garaż trochę mały jak na 2 samochody. Poza tym bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.s Re: Projekt Jena - prośba o ocenę IP: *.123.198.40.gl.digi.pl 04.02.11, 16:20 no i ten strych to trochę taka strata powierzchni, bo w sumie nie bardzo jest jak wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak-k Re: Projekt Jena - prośba o ocenę 07.02.11, 20:53 A ja nie umiem sobie wyobrazić tych schodów na górę. Tak na środku salonu i zasłaniają takie ładne okna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalska Re: Projekt Jena - prośba o ocenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 11:08 basiak-k napisała: > A ja nie umiem sobie wyobrazić tych schodów na górę. Tak na środku salonu i zasłaniają takie ładne okna? Basia, masz rację. To jakiś bubel. Jestem zdecydowanie na nie dla pakowania schodów do salonu. Zasłaniać okna? Jestem na nie dla takiej aranżacji kuchni- b.mało miejsca.Szkoda powierzchni na salon przez 2 kondygnacje...Na nie brak bezpośredniego przejścia do kotłowni. Czy z pokoju 1.9 bliżej do kuchni jest przez wiatrołap?;) Szkoda miejsca na strych. Na plus na pewno wiatrołap. I tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Projekt Jena - prośba o ocenę 08.02.11, 15:15 kicha bryła ładna ale rozwiązania.... schody w złym miejscu gabinet/sypialnia na dole za mała góra - 2 sypialnie i to malutkie Góra jest całkowicie zepsuta - za małe pomieszczenia, za duże skos, starta nad garażem jak by dobrze policzyć Metrów jest nie 160 czy 170 tylko niewiele ponad 100 Katastrofa. Szukaj czegoś innego jeep Odpowiedz Link Zgłoś
basiak-k Re: Projekt Jena - prośba o ocenę 09.02.11, 15:09 Proponuje rozejrzeć się na stronie: www.najciekawszeprojekty.pl/projekty-domow Dużo projektów i na pewno coś ciekawszego znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś