unka4 07.09.11, 08:32 Poszukuję do zakupu jakiegoś kotła grzewczego, ale waham się , bo nie wiem na jakiej firmy się najlepiej zdecydować. Co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patric Re: Kocioł grzewczy IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 12:57 z własnego doświadczenia powiem, że najlepiej ściągnąć fachowca od takich instalacji, bo ci możemy podać konrketne nazwy, a w twoim domu wcale taki kocioł nie będzie dobry, jak montowałem u siebie to przedzwoniłem do firm oferujących kotły z okolic - w warszawie jest tego sporo, więc szukałem przez panorame firm www.pf.pl/serwis/Kot%C5%82y+grzewcze-mazowieckie,,Warszawa-V1_YP.html (firm jest tyle, że dobry tydzień zajęło przedzwonienie do kilkudziesięciu) dowiedziałem się jak się cenowo różnią te kotły, i w końcu trafiłem na sklep, gdzie facet powiedział, że w ramach konsultacji za darmo przyjedzie zobaczy co i jak i powie jaki mi się najbardziej opłaci. pełna profesjonałka. póki co jeszcze nie mieszkam w tym domku więc trudno mi ocenić, czy zakup jest właściwy. zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzewny Re: Kocioł grzewczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 20:10 Ja największe zaufanie mam do firmy DobreGrzejniki.pl kupowałem tam grzejniki oraz kocił CO i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Mila i fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
82misiek Re: Kocioł grzewczy 19.06.13, 15:15 Ja jednak uważam, że jak już coś robić, to porządnie z najlepszymi. Sam się na tym kiepsko znam, ale firma Viessmann, to marka znana na całym świecie, więc z definicji musi być porządna. Ja zaufałem ich specom z ul.Krzywoustego we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolony z ich pomocy. Sam bym sobie nigdy nie poradził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kocioł grzewczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 16:34 Fachowcy z Krzywoustego naprawdę dobrzy bo serwisuje u nich piece Najlepiej spytać i dobrać do domu Choc mam Viessmana i Junkersa to nie ma z nimi kłopotu Odpowiedz Link Zgłoś
vlepek1234 Re: Kocioł grzewczy 23.11.13, 20:59 nie ma lepszej firmy niz viessmann. serwis prawie wszedzie www.tanie-grzanie.net/product/PIEC-VIESSMANN-VITOPEND-100-TURBO-ZAMKNIETA-KOMORA-24KW-2F/?id=1345 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mooni Re: Kocioł grzewczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 21:00 My zmieniliśmy kocioł na taki w którym można palić pelletem . Mam nareszcie czysto , podajnik cicho chodzi i zapach sosny przy okazji . Odpowiedz Link Zgłoś