Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowe żelazko

27.05.13, 14:30
    Przyszedł czas na zakup nowego żelazka. Stare służyło bardzo długo, a od momentu kiedy je zakupiliśmy widzę, że w kwestii tych urządzeń trochę się pozmieniało. Nie bardzo się ogarniam z tymi nowymi technologiami. I tu moje pytanie jakie będzie dobre aby służyło bardzo długo.
    Obserwuj wątek
      • bozydar4 Re: Nowe żelazko 27.05.13, 15:44
        Jak dla mnie kwota ok. 400 zł przeznaczona na zakup żelazka to nie mała suma, ale na dobre urządzenie moim zdaniem warto wydać trochę więcej, bo otrzymamy produkt dobry jakościowo i faktycznie powinien posłużyć nam bardzo długo. Standardem jest możliwość prasowania na morko i na sucho, blokada kapania wody, wyłącznik czasowy. Dobrej klasy żelazka wyposażone są najczęściej w zaawansowane technologicznie stopy grzewcze.
      • bogdanszad Re: Nowe żelazko 31.05.13, 11:02
        Czytałem na jednym z forów dobre opinie o żelazkach bezprzewodowych. Brak kabla bardzo ułatwia pracę (plus dzieci/pies/kot nie zachaczą o niego, wiec praca jest bezpieczna). Cena trochę wyższa, ale według mnie warto.
      • Gość: cromwell Re: Nowe żelazko IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.13, 16:09
        co ty tu robisz żeby mi żelazkiem wyskakiwać puk puk mysli tu ktoś hallo ja nie rozumiem ludzi którzy niszczą forum budowlane,cromwell nie wybacza może panią dopaść i powiedzieć do wiwatu
        cromwell.blog.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka