Gość: Michał IP: *.bphpbk.pl 14.09.04, 12:10 Przeprowadzam sie w najbliższą sobotę. Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną firmę przeprowadzkową z Warszawy ? Michał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idole Re: Przeprowadzki, przeprowadzki IP: 83.238.11.* 16.09.04, 08:40 tez czeka mnie przeprowadzka, slyszalam ze Rudnik Transport jest firma niezbyt droga, ale jaka jest naprawde to nie wiem. Jak sprawdzisz to napisz, ja przeprowadzam sie w pazdzierniku. www.rudniktransport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wateraa Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 17.01.24, 13:53 Dobrą firmą od przeprowadzek jest Japa&Co, jest to najlepsza firma, która zajmuje się takimi sprawami. Mają fajną ekipę, która ze wszystkim Ci pomoże, także naprawdę warto się do nich odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
gravka Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 18.09.04, 16:51 napisz jak ci poszło .Ja przeprowadzałam się w grudniu .Uważam że przeprowadzka to pryszcz w porównaniu z pakowaniem... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 20.09.04, 08:45 to zalezy kto ile ma do pakowania, ja mam malo, wiec przeraza mnie przewiezienie wszystkiego (najlepiej jednym kursem) na druga strone W-wy. Ale moze ktos podpowie jakas dobra firme (i najlepiej nie droga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyprianek579 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 15.08.19, 16:25 Czy zna ktoś firmę od przeprowadzek z Bochni, Tarnowa lub Krakowa? przeprowadzamy się na początku września i szukamy dobrej i taniej firmy z tych okolic. Wiem że jest internet ale każdy w tym internecie to super fachowiec:) a mam dużo nowych mebli i nie chce ryzykować uszkodzeniem. Pracuje za granicą i na czas przeprowadzki pewnie mnie nie będzie w kraju, więc potrzebuje ekipy gdzie są silni goście i ewentualnie wyniosą i wniosą do nowego mieszkania meble i AGD. Bardzo bym prosił o link do firmy z której byliście zadowoleni i nie jest za droga. Przeprowadzka będzie z okolic Wieliczki do Nowego Wiśnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
maxpiotr222 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 15.08.19, 17:50 Moja siostra ze szwagrem jak się przeprowadzali w kwietniu korzystali z firmy transportowej z Brzeska ale nie pamiętam nazwy. Rozumiem że w internecie każdy mieni się za fachowca ale można też poczytać opinie o danej firmie czyż nie? firma przeprowadzki naprawdę rzut beretem od ciebie! Twojego przyszłego domu czasem wystarczy wpisać w wyszukiwarkę to nie boli. Nie będę wstawiał więcej linków bo nie chce spamować! ale poszukaj Bochnia-Brzesko jest tych firm trochę, ja podałem tą najbliżej ciebie i wyglądającą na solidną. Odpowiedz Link Zgłoś
wateraa Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 22.11.24, 11:54 Spróbuj odezwać się do nich: Tekst linku Oni mają świetną ekipę i z tego, co się orientuję, to działają na terenie całego kraju. Mają też dobry cennik, także warto się do nich odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona8plus1 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 09.05.20, 07:09 Przeprowadzki Warszawa MEGAM. Jesteśmy firmą z wieloletnim doświadczeniem z siedzibą w Warszawie. Dysponujemy odpowiednim taborem do zrealizowania każdej przeprowadzki, zarówno przeprowadzki krajowej jak i zagranicznej. Tanie szybkie przeprowadzki Warszawa. Zapewniamy kartony, taśmy oferujemy wnoszenie-wynoszenie mebli, sprzętów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
micwaw1990 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 16.07.20, 17:15 Ja do przeprowadzek mogę polecić Global Service Przeprowadzki Gdańsk. Firma z doświadczeniem i profesjonalnym podejściem do tematu. Wykonają każdą usługę na terenie Polski i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozki323 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 05.06.20, 17:10 Mi pomagała firma WIki Transport. Widać, że panowie z doświadczeniem, bo sami doskonale wiedzieli co i jak zrobić, aby nic podczas transportu się nie zepsuło. Bardzo udana współpraca. Odpowiedz Link Zgłoś
wateraa Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 14.01.25, 13:44 Ja jednak uważam, że najlepiej zrobisz, jak odezwiesz się do nich: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Jest to, moim zdaniem, najlepsza firma w tej branży. Ekipę mają bez zarzutu - przygotowani, szybcy i dbają o wszystkie rzeczy, żeby nie było na nich nawet rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1988a Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 15.06.20, 20:39 Ja mogę polecić Global Service Przeprowadzki międzynarodowe To fachowa, profesjonalna firma. Wykonują kompleksowe usługi przeprowadzkowe w Warszawie Trójmieście i Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbar44 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 03.07.20, 20:22 Przeprowadzki nie są takie złe, sama zaliczyłam już parę. Ale powiem szczerze, że najlepsza jest ta ostateczna PRZEPROWADZKA do własnego mieszkania. Kupiłam je z pomocą ABC-DOM, przeprowadzkę mam już za sobą i jestem prze-szczęśliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgol1990 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 09.10.20, 08:59 Najlepszą firmą przeprowadzkową w Warszawie jest Global Service Przeprowadzki Warszawa . Pełen profesjonalizm doświadczenie osobiście bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
poweraa Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 22.03.23, 16:24 Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to oni są najlepsi: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Pomagają od A do Z i nie zostawią Cię z niczym samej. Mało kto oferuje tak kompleksowe usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamill000 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 23.01.24, 11:02 z czystym sumieniem polecam firmę Jupiter Przeprowadzki, chłopaki znają się na rzeczy mój dobytek życia dojechał w nienaruszonym stanie i właściwie to nie musiałem się niczym interesować bo firma zorganizowała wszystko za mnie, więcej o jupiterze tutaj: www.jupiter-przeprowadzki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krogi Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 15.06.24, 04:56 Warto wybrać tą firmę przeprowadzkową z Krakowa, ponieważ ma ona solidną reputację na rynku oraz doskonałe opinie od klientów. Dodatkowo, firma oferuje wysoką jakość swoich produktów lub usług, co sprawia że są one trwałe i skuteczne. Ponadto, firma może również wyróżniać się innowacyjnym podejściem do klienta oraz bogatym doświadczeniem, co przekłada się na doskonałą obsługę i satysfakcję z zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
panfortepian Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 18.03.25, 18:58 Kompleksowe Usługi dla Klientów Indywidualnych i Firm Pan Fortepian oferuje szeroki zakres usług, dostosowanych do indywidualnych potrzeb każdego klienta: Przeprowadzki kompleksowe: Bez względu na to, czy przeprowadzasz się z mieszkania, domu, czy biura, Pan Fortepian zadba o każdy szczegół. Od pakowania i demontażu mebli, po załadunek, transport i rozładunek – możesz liczyć na pełne wsparcie. Transport specjalistyczny: Firma specjalizuje się w transporcie pianin, fortepianów oraz innych instrumentów muzycznych. Posiadamy odpowiednie pojazdy i doświadczenie, aby zapewnić bezpieczny transport nawet najcenniejszych przedmiotów. Utylizacja: Pozbądź się zbędnych przedmiotów podczas przeprowadzki! Pan Fortepian zajmie się utylizacją starych mebli i sprzętów. Transport na terenie całej Polski: Niezależnie od tego, gdzie potrzebujesz przetransportować swoje rzeczy, Pan Fortepian dotrze do celu. Oferujemy transport lokalny i dalekobieżny. Przeprowadzki na terenie Wrocławia i okolic. Na większe zlecenie także w całej Polsce. panfortepian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michalek6223 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 15.04.25, 17:51 Witam, gdyby ktoś szukał firmy przeprowadzkowej w Krakowie, z czystym sumieniem mogę polecić przeprowadzki-krakow.net, Ekipa była profesjonalna, szybko spakowali moje rzeczy, a przy tym dbali o to, żeby nic się nie uszkodziło. A co najważniejsze, ceny były bardzo konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel.malczak Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 18.04.25, 19:30 przeprowadzić możesz się sam z wynajetym pojemnym meblowozem, jesli szukasz oferty na auto do celow przeprowadzki polecam te stronke comfortcar.pl/wypozyczalnia-samochodow-szczecin/ Odpowiedz Link Zgłoś
andree2024 Re: Przeprowadzki, przeprowadzki 23.09.25, 12:58 Jeśli ktoś planuje przeprowadzkę w Elblągu albo okolicach, to mogę podpowiedzieć firmę, z której sam korzystałem. Chodzi o elblag-przeprowadzki.pl . Ekipa działa szybko, są dobrze zorganizowani i naprawdę dbają o rzeczy podczas transportu. Nie było problemu ani z meblami, ani z elektroniką – wszystko dobrze zabezpieczyli i przewieźli w całości. Do tego ceny są rozsądne, a termin udało się ustalić bez długiego czekania. Moim zdaniem warto, bo przeprowadzka to zawsze stres, a tutaj miałem poczucie, że trafiłem na fachowców i wszystko poszło sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś