Gość: mirek IP: *.ipartners.pl 20.03.01, 08:31 Proszę o opinie na temat developera Grupa eco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pionek Re: Grupa eco IP: unknown, 194.29.129.* 26.03.01, 15:21 Gość portalu: mirek napisał(a): > Proszę o opinie na temat developera Grupa eco Jakies 2 lata temu wybudowali na moim osiedlu "rezydencje" i do tej pory maja wolne lokale (ca 6000PLN/m^2 - wiadomosc nie potwierdzona). Obecnie buduja w 2 (o tylu wiem) miejscach: 1) "rezydencja" Poludniowa k/metra Kabaty (na ukonczeniu); 2) "rezydencja" Merliniego k/Warszawianki na skwerku miedzy ul. ul. Pulawska i Merliniego (rozpoczyna sie). Raczej, buduja dla ludzi, którzy niewiedza co robic z "kasa". Wiecej informacji <www.grupa-eco.com.pl> :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Grupa eco IP: 10.10.10.* / *.tele2.pl 11.04.01, 20:29 Nie jest tak źle!!! My płacimy 3250 zł/m2 w Rezydencji Południowej Odbiór w kwietniu. Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pionek Re: Grupa eco IP: *.*.*.* 04.05.01, 12:23 Gość portalu: Robert napisał(a): > Nie jest tak źle!!! > > My płacimy 3250 zł/m2 w Rezydencji Południowej > Odbiór w kwietniu. Jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądało! Jak już odbierzesz to podziel się wrażeniami. A tak na marginesie, ostatnio było głośno na Ursynowie o tej "Rezydencji" - zginął człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Grupa eco IP: *.tele2.pl 16.05.01, 22:14 Niestety spóźniają się! Prubują przekazać mieszkania bez liczników, bez prądu i garażu, niedokończone. Może następny odbiór pójdzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś