Gość: Doki IP: *.turboline.skynet.be 03.07.02, 07:31 Prosze o opinie uzytkownikow, jakies kontakty, moze ceny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: podlogi z Wolomina IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 03.07.02, 08:06 Ja kupilam panele drewniane ze Stolarki Wolomin. Mam dab rustikalny. Podloge mam ulozona od jakichs dwoch miesiecy (niektore pomieszczenia nawet wczesniej) i poki co jestm zadowolona. Co prawda jeszcze nie mieszkam w mieszkaniu ale podloga i tak sporo przeszla (dalszy remont, ciezkie buty ekipy wykonczeniowej itp.) Narazie z calego serca polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: podlogi z Wolomina IP: 5.3R2D* / *.tiscali.be 03.07.02, 20:40 Dzieki za odzew. A mozna wiedziec gdzie kupilas, ile wyszlo za metr i gdzie moge znalezc specyfikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: podlogi z Wolomina IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 09.07.02, 09:31 Kupilam moja podloge w Castoramie. Byla kiedys promocja na podlogi - zaplacilam (o ile dobrze pamietam) 67 zl / m2. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.ka Re: podlogi z Wolomina 08.07.02, 12:35 Znalazłam taki portalik www.budowlanka.pl. Można na nim za darmochę złożyć zapytania, podając tylko adres e-mail. Przyszły do mnie odpowiedzi od kilkudziesięciu firm. Kupiłam taniej niż w sklepach nawet o 20%: okna, panele, glazurę, piec i wiele innych rzeczy do domu który buduję. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś